astymagos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 8" Google Android 2.2 8 Inch VIA 8650 Tablet PC Epad WiFi MID Silver Link μια χαρα για τα λεφτά του
nomikarios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά, έλεος πια με το ebay! Άμα ήταν έτσι, το forum των προσφορών θα είχε κατακλυστεί από προσφορές και "προσφορές" κινέζικων προϊόντων με αγορά μέσω ebay!
astymagos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 ειναι απο αμερική φιλε μου οχι κινα. απο τα deals του ebay.com . οχι καλύτερες οι "προσφορές" του public ..
GeorgT. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ενταξη ας μπαίνουν προσφορές απο ebay οταν αξίζουν κ ας ειναι κ κινεζιες αλλα στο συγκεκριμένο εχω μια μικρη ένσταση! Ταμπλέτα = κατώτερο όριο 1ghz, 512ram και capacitive οθονη για να λειτουργεί λιγο πιο σωστά! (το συγκεκριμένο π.χ εχει 800αρι 256ραμ κ resitive)
nomikarios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 ειναι απο αμερική φιλε μου οχι κινα. απο τα deals του ebay.com . οχι καλύτερες οι "προσφορές" του public .. Ναι, ok, από Αμερική έρχεται, αλλά στην Κίνα κατασκευάζεται...Από όσο ξέρω επίσης, ενάμιση χρόνο που παρακολουθώ τις Προσφορές, δεν μπαίνει κανένας στον κόπο να αναρτήσει deals του ebay για noname προϊόντα...Τυχαίο; Εκτός και αν ΕΣΥ ο ίδιος παρήγγειλες το προϊόν, το παρέλαβες και έμεινες απόλυτα ευχαριστημένος, ώστε να μπορείς να το συγκρίνεις με αντίστοιχα noname προϊόντα από ελληνικά καταστηματα, στη σχέση κόστους-αξίας. Τέλος, οι "προσφορές" του public δεν είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του sub-forum, ίσα-ίσα που όλοι κράζουν το συγκεκριμένο μαγαζί, υπάρχουν πολύ περισσότερες τίμιες προσφορές αλλού...
astymagos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 εχει όμως κατι ενδιαφερον που το δικο μου το archos 70 δεν το κανει.. 3G Function: - TD-CDMA:TD368 - WCDMA:Huawei E220/E230/E160X/E169G/E1750 - Alcatel X060S/X200 λες ? ή μπα?
frap73 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αυτά τα Ε220/230 κλπ της Huawei για το WCDMA είναι κωδικοί από 3G USB modems της τελευταίας. Κοινώς, σου λέει ότι τα υποστηρίζει άμα τα βάλεις πάνω του. Οπότε, όχι, τουλάχιστον για τη δική μας περιοχή (ΕΜΕΑ) δεν έχει ενσωματομένο 3G.
astymagos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 ξερω τι ειναι τα Ε220/230 τα δινουν δωρεαν με τις συνδεσεις ασυρματου internet σε wind κλπ.. αλλα λεω πχ. στο archos 70 και να το βαλεις πανω δεν το βλέπει.. τεσπα το θεμα ειναι οτι καποιος βαζει κατι που θεωρει προσφορα για να βοηθησει οχι για να τον κραξουν. δεν ειμαι εγω ο seller ουτε εχω μπραρμπα στο αμερικα! Να κλειδωθει το θεμα.
kyriosotinanai Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ελληνικό touch keyboard έχουν αυτά; Και να μην έχουν από πριν, βάζεις το Multiling Keyboard δωρεάν απο το market, ή άλλο keyboard (swype, smart keyboard) είτε επί πληρωμής είτε sideloading, και είσαι κομπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα