getwinner Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα.έχω μια μικρή απορία.για να δουλέψουν 2 μνήμες σε dual channel πρέπει να τις πάρω ως kit?το ίδιο δν είναι αν πάρω 2 μονές?
TheELF Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Το ίδιο είναι αν της δεχτεί η μητρική σαν ίδιες και της κάνει dual channel,μόνο με kit έχεις 100% εγγύηση και ακόμα και αν δεν της δεχτεί έχεις δικαιώματα, αν της πάρεις ξεχωριστά και στην μικρή έστω περίπτωση που δεν θα της δεχτεί δεν έχεις κανένα δικαίωμα.
Thanos1972 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Εν δεν τις δεχτει σημαινει ειτε οτι εχουν αλλα τσιπακια επανω ειτε οτι ειναι η μια single sided και η αλλη double sided δηλαδη εχει τσιπακια και απο τις 2 πλευρες.απο εκει και περα ειναι στην καλη θεληση του πωλητη να σου την αλλαξει με μια ακριβως ιδια με την πρωτη.Εξαρταται το καταστημα. Μου εχει τυχει να παρω μια kvrd2n5 1giga και μετα ενα μηνα να παω να παρω με μια ιδια με τον ιδιο κωδικο και απλα να μην δουλευει το dual channel.ε,την ιδια μερα πηγα πισω την καινουργια,εξηγω οτι δεν δουλευει το dual channel και ειχα και την παλια μαζι μου και του ειπα να μου δωσει μια ακριβως ιδια (οχι μονο ιδιο κωδικο) και μου εδωσε και ολα καλα μετα.
ninos30 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Καλό είναι να τις παίρνεις σε kit. Ισχύουν ότι είπαν τα παιδιά παραπάνω, και συγχρόνως έχεις και πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχεις ένα υψηλότερο OC. Ειδικά στις περιπτώσεις που κλοκάρεις επεξεργαστή με κλειδωμένο multi, και εξαρτάσαι αποκλειστικά από το FSB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα