xrysa_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά γειά σας! Θέλω να αγορασω μια τηλεοόραση αλλά επειδή έχω τρελαθεί θα ήθελα την βοήθειά σας.. Από 37' μεχρι και 40' εντάξει ίσως και 32' στην χειρότερη, θέλω όμως να έχει usb θύρα και να κάνει αναπαραγωγή divx με srt και αν γίνεται και mkv.. Επίσης αν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικού σκληρού 1Tb στη θύρα αυτή ή ζητάω πολλά.. και όλα αυτά χωρίς να ξεφύγουμε πάρα πολύ σε τιμή.. Πείτε μου γνώμες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 πες και ενα μπατζετ!! 400-600-1000? ποσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrysa_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Κοίτα δεν θέλω να ξεφύγω πολύ.. οχι πανω από 600. Επίσης δεν κατεβάζω mkv αλλά το θέμα μου είναι να μην μείνω εκτός εποχής πάλι.. Δλδ είχα αγοράσει παλιότερα ενα dvd player samsung το οποιο έπαιζε μόνο τα audio ts video ts και δεν ειχε ουτε usb με αποτέλεσμα μετά που βγήκαν τα πιο καινούργια αναγκάστηκα και πήρα ενα philips που είχε usb θυρα και επαιζε και divx με ξεχωριστους.. όχι τπτ άλλο αλλά μου έχει μείνει και μου σπάει τα νεύρα που το βλέπω και είναι άχρηστο.. Δεν θέλω δλδ να πάθω το ίδιο με την τηλεόραση,εκεί που εχουμε dvix με srt να παμε σε mkv και να κοιταζω την τηλεοραση μου που δεν θα παιζει τπτ.. Δν καιγομαι αμεσα για mkv απλά για τη χρηση που κανω τωρα με τα divx με καιει πιο πολυ, να κανει δλδ αναπαραγωγη και να συνδεεται με το σκληρο να τον βαζω και να βλεπω ότι θέλω.. ααα και συνδεση με laptop και iphone (αν γινεται για iphone) Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2011 από xrysa_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 μια προταση ειναι αυτη.... http://www.skroutz.gr/s/341352/Samsung-UE40D5003.html ειναι πολυ κατω απο το μπατζετ σου, 40αρα, 100HZ, LED, κομψοτατη, παιζει τα παντα απο USB!! http://www.samsung.com/uk/consumer/learningresources/media2.0/usb_faq.html αλλα ειναι προηγουμενη σειρα πλεον!! μετα πας σε αυτη http://www.skroutz.gr/s/330466/Samsung-UE32D6100.html που ειναι απο τις νεες σειρες αλλα με επιπλεον χαρακτηριστικα 3D, smart TV, 200HZ και καλυτερο πανελ, (απο οτι λενε πιο "ειδικοι") αλλα 32"!! επισης μια ακομα "λεπτομερεια". οι SAMSUNG εχουν HDMI v1.4 εναντι v1.3 των υπολοιπων!!! Δεν σου προτεινα LG γιατι δεν ξερω αν οι καινουριες σειρες, τουλαχιστον, μπορουν να παιξουν κανονικα MKV με DTS ηχο! ειχαν ενα θεματακι εκει! ενω οι samsung δεν ειχαν τετοιο θεμα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Στη θέση σου θα έπαιρνα αυτή αλλά είναι ελάχιστα εκτος προϋπολογισμού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrysa_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.. Φίλε cabdik νομίζω ότι η 32' θα είναι μικρή για το σαλόνι μου,έχουμε πολύ χώρο.. Επίσης από τις 2 samsung που μου προτείνατε νομίζω ότι η δεύτερη του disqualified είναι καλύτερη απλά η 5003 είναι φθηνότερη και δεν θα ήθελα να ξεφυγω.. Αν έχετε άλλες προτάσεις πείτε μου ευχαρίστως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukas77 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα,με 600ε αγοραζεις την Panasonic TX-P42U30 Plasma και το Western Digital Media Player WD TV Live και εισαι παραπανω απο κομπλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 μια προταση ειναι αυτη.... http://www.skroutz.gr/s/341352/Samsung-UE40D5003.html ειναι πολυ κατω απο το μπατζετ σου, 40αρα, 100HZ, LED, κομψοτατη, παιζει τα παντα απο USB!! οχι δεν παιζει video απο το usb. Μου το εχουν πει και σε ερευνα αγορας που ειχα κανει προσφατα αλλα δεν αναφερεται και στο manual. Εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 οχι δεν παιζει video απο το usb. Μου το εχουν πει και σε ερευνα αγορας που ειχα κανει προσφατα αλλα δεν αναφερεται και στο manual. Εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος ποιος σου το ειπε? κανας πωλητης? επειδη την προτεινα σε ενα φιλο και την αγορασε προσφατα -πριν κανα διμηνο-, μπορω να την δοκιμασω και να σου πω τι παιζει. αλλα ειμαι σιγουρος οτι παιζει!! edit: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/78401-Samsung-UE-D5000-Reviews-%CE%95%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A3%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1?p=1056154001&viewfull=1#post1056154001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 ναι πωλητης μου το ανεφερε και στη συνεχεια το εψαξα και η ιδια η samsung αναφερει μονο αναπραγωγη μουσικης και εικονων. Η αληθεια ειναι οτι και εγω εμεινα εκπληκτος, αλλα εχει μια βαση γιατι η εικονα της φαινοταν εφαμιλλη με ακριβοτερη samsung. Κανονικα απο την τιμη της θα περιμενα να ηταν 50Ηz. Αρα καποιο λακο εχει η φαβα... Link Τωρα αν με καινουριο firmaware ή αλλο κολπο παιζει ταινιες δε μπορω να το γνωριζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα