function Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Παίδες καλημέρα, Λόγω κάποιων αλλαγών στη δουλειά μου, υπάρχει η ανάγκη να φύγω από το ΙΚΑ και να πάω στο ΤΕΒΕ. Γνωρίζει ακριβώς κάποιος τη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος (που πάω, τι χαρτιά χρειάζομαι, τι σφραγίδες παίρνω, τι μπλοκάκια και από που, τι βιβλιάριο...)??? Γενικά χρειάζομαι όσο πιο λεπτομέρειες γίνεται..Ευχαριστώ πολύ!!!!!
The_Judas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Παίδες καλημέρα, Λόγω κάποιων αλλαγών στη δουλειά μου, υπάρχει η ανάγκη να φύγω από το ΙΚΑ και να πάω στο ΤΕΒΕ. Γνωρίζει ακριβώς κάποιος τη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος (που πάω, τι χαρτιά χρειάζομαι, τι σφραγίδες παίρνω, τι μπλοκάκια και από που, τι βιβλιάριο...)??? Γενικά χρειάζομαι όσο πιο λεπτομέρειες γίνεται..Ευχαριστώ πολύ!!!!! Εξαρτάται από το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Υπάρχουν πάρα πολλές κατηγορίες επαγγελματιών με διαφορετικές διαδικασίες. Φαντάζομαι όμως ότι θέλεις να κάνει έναρξη με έδρα το σπίτι και να εκδόσεις μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών. Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ αυτό: http://www.cretaforce.gr/blog/392-ta-7-bimata-gia-tin-enarksi-epaggelmatos
LOULATRANS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 το σκεφτηκες καλα?αν μπλεξεις με τεβε την εκατσες.αυτην την στιγμη ,10 χρονια μετα την εγγραφη μου,και ενω η δουλεια ειναι σε μαυρα χαλια,μου ζητανε 800 ευρω το διμηνο,και απο 1 γεναρη πιανω τα 860....και αν αργησεις μια μερα να το πληρωσεις εχει επιτοκια 5% τον πρωτο μηνα και 4% τους υπολοιπους..........το σκεφτηκες καλα???? σε γλυκενουν τα 400/διμηνο του πρωτου χρονου??αααα....και πληρη συνταξη με 40 χρονια εργασιας.....καλα να παθουμε...... αν μπορεις ,στην μαυρη.
function Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 το σκεφτηκες καλα?αν μπλεξεις με τεβε την εκατσες.αυτην την στιγμη ,10 χρονια μετα την εγγραφη μου,και ενω η δουλεια ειναι σε μαυρα χαλια,μου ζητανε 800 ευρω το διμηνο,και απο 1 γεναρη πιανω τα 860....και αν αργησεις μια μερα να το πληρωσεις εχει επιτοκια 5% τον πρωτο μηνα και 4% τους υπολοιπους..........το σκεφτηκες καλα???? σε γλυκενουν τα 400/διμηνο του πρωτου χρονου??αααα....και πληρη συνταξη με 40 χρονια εργασιας.....καλα να παθουμε...... αν μπορεις ,στην μαυρη. Όπως θα κατάλαβες και από το αρχικό post μου, δεν είναι ότι έχω και επιλογή!!!! Ή διαλέγω αυτό, ή απλά μένω άνεργος για τα επόμενα....Ν χρόνια (όπου Ν βάλε έναν μεγάαααααλο αριθμό έτσι όπως πάνε τα πράγματα) !!!!!!!!!!!
mindcrime Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 450 το δίμηνο είναι πια για τους νέους. από πότε; 210 το μήνα δεν είναι; έχεις κάποιο λινκ;
geran Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 από πότε; 210 το μήνα δεν είναι; έχεις κάποιο λινκ; έχει πάει στα 451 το δίμηνο...από φέτος προστέθηκε και η εισφορά υπέρ ΟΑΕΔ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα