Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερααα...

Μετα απο 2 χρονια χρησης cosmote internet on the go, ηρθε η ωρα να βαλω σοβαρο ιντερνετ μιας και μας περασαν οπτκες ινες.....

Αλλα δεν ξερω τι να βαλω.. Τι συμφερει πιο πολυ?

Η forthnet με την Nova μαζι που ειναι, τι λεει?

Εχω ακουσει οτι ειναι καλη και η Cyta.

Βοηθεια Guys!

Δημοσ.

Για τη Cyta δεν εχω ακουσει καλα λογια, ουτε απο γνωστες και απο φιλους που μενουν Αττικη , ουτε απο γνωστους που σπουδαζουν καπου και συζηταμε μεσω msn . Η Φορθνετ απ οσο ξερω ειναι σε ποιο "κεντρο" της θα πεσεις , ημουν απ τους πρωτους στη περιοχη πιστευω που εβαλα φορθνετ (συγχρονιζα στα 19,500 bps) και αυτη τη στιγμη συγχρονιζω στα 12 , εδω και κανα εναμιση χρονο περιπου. Ειναι μαζι μετη 4net η νοβα επειδη η 4νετ εχει εξαγορασει τη Νοβα , οποτε με μια εξτρα χρεωση στον λογαριασμο εχεις και nova ,αναλογα το πακετο nova που θα επιλεξεις. Δεν εχει καποιο καταστημα forthnet στη περιοχη σου να πας να ρωτησεις το τι και το πως ? Παντως online gaming δεν κανω οποτε δε ξερω πως παει απο lag ping κλπ η forthnet αλλα σε δοκιμαστικα τεστ (πχ κατεβασμα απο microsoft ή το σαιτ του linux mint ή το site της amd) κατεβαζει τερμα σταθερα η συνδεση... Αυτα!

Δημοσ.

το πακέτο που αξιζει της forthnet ειναι αυτο που δινει και το cinema pack. στο θεμα του internet βρες κανεναν γειτονα να δεις τι εταιρια εχει και ποσο πιανει. η forthnet γενικα τελευταια ειναι σταθερη αποτι ακουω

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10013106

Δημοσ.

Θα ειμαι ο πρωτος που θα βαλει στο χωριο Internet αρα.. Θα δειξει. Θα ρωτισω και σε καταστιμα και θα δειξει..

Η forthet με το νοβα ομως ειναι για παντα? Κατι που λεει απο κατω μεχρι 31/12/11? ΜΕτα πλερω παραπανω ή νοβα γιοκ?

Δημοσ.

Θα ειμαι ο πρωτος που θα βαλει στο χωριο Internet αρα.. Θα δειξει. Θα ρωτισω και σε καταστιμα και θα δειξει..

Η forthet με το νοβα ομως ειναι για παντα? Κατι που λεει απο κατω μεχρι 31/12/11? ΜΕτα πλερω παραπανω ή νοβα γιοκ?

όχι η προσφορά ισχύει μέχρι τότε. Εσύ αμα πάρεις το πακέτο θα πληρώνεις τα 50 ευρώ το μήνα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου σου.

Δημοσ.

η cyta φτηνη μεν αλλα δινει voip Τηλεφωνια οποτε το ρουτερ ειναι αρκετα κλειδωμενο.απο εκει και περα το ποσο καλα θα παιξεις εχει να κανει με το ποσο μακρια ειναι και το αστικο κεντρο.+1 για forthnet.

o ote καλως αλλα ακριβος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...