oldermania Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Στο groupon έχει κουπόνι με 9 ε μόνο Αποκτας αμερικανική διεύθυνση για ένα χρόνο και μπορείς να ψωνησεις απο αμερικάνικα μαγαζια ανάμεσα σε αυτα και η αγαπημένη μας apple!
RoRo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω ότι δεν αξίζει... Έχω δει και φθηνότερα... Υπόψη τα μεταφορικά, τελωνεία κ.α. είναι επιπλέον αυτής της "ταρίφας" "Once you submit your request, one of our personal shopper professionals will place your order. You will receive a confirmation once your order has been placed and again when shipped. We will then bill your account for the full price of the items purchased, plus a personal shopper service fee of 10% of the cost of your purchase when paying by credit card or PayPal, or 5% when paying by wire transfer. There is a $20 minimum fee per transaction. "
hamil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω ότι δεν αξίζει... Έχω δει και φθηνότερα... Υπόψη τα μεταφορικά, τελωνεία κ.α. είναι επιπλέον αυτής της "ταρίφας" "Once you submit your request, one of our personal shopper professionals will place your order. You will receive a confirmation once your order has been placed and again when shipped. We will then bill your account for the full price of the items purchased, plus a personal shopper service fee of 10% of the cost of your purchase when paying by credit card or PayPal, or 5% when paying by wire transfer. There is a $20 minimum fee per transaction. " Αυτό που γράφεις είναι αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το Personal shopper service
nukat Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω ότι δεν αξίζει... Έχω δει και φθηνότερα... Υπόψη τα μεταφορικά, τελωνεία κ.α. είναι επιπλέον αυτής της "ταρίφας" "Once you submit your request, one of our personal shopper professionals will place your order. You will receive a confirmation once your order has been placed and again when shipped. We will then bill your account for the full price of the items purchased, plus a personal shopper service fee of 10% of the cost of your purchase when paying by credit card or PayPal, or 5% when paying by wire transfer. There is a $20 minimum fee per transaction. " Eπειδή με ενδιαφέρει αυτή η προσφορά, μπορείς να μας πεις κάποιο από τα φθηνότερα; Ευχαριστώ πολύ!
FrankGambale Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Shipping Rates to Greece Greece 1 lb 5 lbs 10 lbs 20 lbs 50 lbs $20.56 $45.68 $63.01 $97.67 $202.34
nukat Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 http://www.groupon.gr/deals/special-deal/global-express-delivery-account-sidedeal/1481346
oldermania Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Κανονικά η τιμη είναι 55 οπότε αν πληρώσεις 9 δεν χάλασε και ο κόσμος! Εγω λε να το δοκιμάσω απλα μετα πως αγοράζουμε; Απο τα official site? Εγω πάντως απο το eBay έχω πληρώσει απο Αμερική 3 4 ευρώ τελωνείο για δέρμα 1 2 κιλα Δέμα! Εγω το πήρα πάντως ελπίζω να πάρω πολυ φτηνότερα το iPhone 4 s και όχι 899! €
ocelotgr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Παιδια, shipito.com ειναι η απαντηση που ψαχνετε, αν καποιος θελει να γραφτει κ δεν εχει προβλημα να χρησιμοποιησει το aff link μου ας μου στειλει ενα pm.
Genatos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Τι ειναι αυτο; Μεσολαβητης αν καταλαβα καλα.. Αγοραζεις εσυ απο Αμερικη αυτοι σου δινουν μια διευθυνση Αμερικης και μετα με ενα επιπλεον κοστος στο στελνουν οπου θελεις.
oldermania Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Καλύτερο αυτο του groupon πλήρωσα 9 ε και θα το έχω ένα χρόνο μια χαρα
jmallen3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 επειδη δεν εχω καταλαβει καλα ρε παιδια, αγοραζω ας πουμε το κουπονι,παραγγελνω κατι απο αμερικανικο μαγαζι και το στελνει στην αμερικανικη διευθυνση που θα μου δωσει το κουπουνι του groupon,μετα τι γινεται? πως μου το στελνουν αυτοι?με τι ταχυδρομικη εταιρεια τα στελνουν και ποσο ειναι τα εξοδα μεταφορας?
oldermania Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Λογικά σου στέλνουν η εταιρία αυτη το δέκα που παρηγγειλες στη διεύθυνση της φόρμας που δηλώσες.τα έξοδα αποστολής ειναι μάλλον ανάλογα το τι πήρες και απο πιο site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα