Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν όπως λέτε έχει γίνει με επιτυχία η μεταφορά της βάσης δεδομένων, τότε στην πραγματικότητα δεν γίνεται σύνδεση με αυτήν, αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχετε ορίσει χρήστη για την σύνδεση και την διαχείριση της νέας βάσης.

Εχετε δύο επιλογές:

1.Να ορίσετε νέο χρήστη (με νέο username και password) τότε θα πρέπει να επεξεργασείτε τον κατάλληλο πίνακα στην βάση δεδομένων που εισαγάγατε για να μπορεί να γίνει η σύνδεση με τον νέο χρήστη.

2.Να ορίσετε χρήστη με το ίδιο username και password όπως ήταν στο προηγούμενο site.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο κώδικας στην ιστοσελίδα που κάνει την σύνδεση με την βάση δεδομένων περιέχει τα σωστά-νέα στοιχεία σύνδεσης ήτοι :

hostname, user name, password.

Ποιό είναι το domain name της σελίδας σας;

Δημοσ.

λοιπον, κατι πηγε να γινει αλλα θελει λιγο ακομα

διαβασα προσεκτικα ολα τα παραπανω και διαπιστωσα οτι στο νεο server εχει αλλαξει ο κωδικος στο cpanel.

μπηκα λοιπον στο αρχειο database.php και αλλαξα το pass με αυτο που ισχυει.

οποτε μετα απο αυτο αλλαξε και το error που βγαζει κατα την προσπαθεια.

Fatal error: Call to a member function movenext() on a non-object in /home/geioanno/public_html/xxxxxxx.gr/index.php on line 32

τι μπορει να συμαινει αυτο ?

Δημοσ.

Άλλος ο κωδικός του cpanel, άλλος του fpt, άλλος της βάσης.

Γιατί δεν λες στον host σου να σου κάνει την μεταφορά και κάθεσαι και παιδεύεσαι τόσες μέρες ?

Δημοσ.

Άλλος ο κωδικός του cpanel, άλλος του fpt, άλλος της βάσης.

Γιατί δεν λες στον host σου να σου κάνει την μεταφορά και κάθεσαι και παιδεύεσαι τόσες μέρες ?

ασε μην παιζεις με τον πονο μου. ο host μου ειναι στην αλλη μερια του πλανητη και βεβαια δεν μιλαμε και την ιδια γλωσσα.

Το μπερδεμα εγινε οταν προχωρισα σε αγορα νεου πακετου λογο φτηνότερης τιμης. απο τοτε ομως στον λογαριασμο μου το εξελαβαν ως 2ο πακετο και οχι σαν συνεχεια του 1ου, λογο του οτι μου ειχαν ηδη εκδοσει νεω χρεωστικο τιμολογιο. ειμαι σε επικοινωνια μαζι τους αλλα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο μιας και αλλο το ποστο του λογιστιριου και αλλο το τεχνικο κομματι...

any way με την βοηθεια ολων οσων προηγήθηκαν νομιζω οτι ειμαι κοντα στο να δουλεψει η βαση στο νεο server. οποτε ενα γινει αυτο, τελος καλο ολα καλα...

Δημοσ.

λοιπον, μετα αρκετο κοπο, βοηθεια απο πολλους απο εσας και προσπαθεια μιας και δεν ειναι το δυνατο μου κομματι, καταφερα να δουλεψω την βαση στο νεο server. αυτο που εκανα ηταν να αλλαξω τον κωδικο προσβασης του cpanel στον κωδικα και (αφου ειδα οτι παλι δεν επαιζε), εκανα add ξανα τους πινακες. μετα απο αυτα δουλεψε βεβαια. τωρα ολα αυτα θα μπορουσαν να ειχαν αποφευχθει εαν γνωριζα αλλα τελος καλο ολα καλα.

ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...