Dionpetrucci Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα..εβαλα στο Οptimus2x μου το SETDNS γιατι το market μου σερνοταν κυριολεκτικα,και οντως εφτιαξε μια χαρα και το browsing γενικα στο κινητο πεταει...παρ ολα αυτα ομως το youtube δε παιζει σχεδον τιποτα...μπηκα στις ρυθμησεις, το ρυθμισα και σε dhcp/disable αλλα συνεχιζει να μη δειχνει κανενα video..Εχει κανεις κατα νου καποιο fix??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δεν εχω ιδέα τι παίζει. Δεν το συνάντησα το πρόβλημα ουτε εγω ουτε οσοι φιλοι μου έχουν o2x ουτε stock ούτε cm όμως εχω διαβασει σε forums για αυτο το πρόβλημα. Για δοκίμασε να πας στο market στην εφαρμογή και να του πείς ενημέρωση. Εναλακτικα αν εισαι root βγαλτο και ξαναβάλτο. Μια ακομα ιδέα που μου έρχετε ειναι να πας στις εφαρμογές "ολες" να βρεις το "πλαισιο υπηρεσιων google" να το κανει τερματισμό και clear cache και data. Το ιδιο μετα στο market και στο youtube app. Πες μου αν εγινε τιποτα καλο. Α! Μην ξεχασεις να κανεις ρεσταρτ και να περιμενεις κανα 5αλεπτο μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionpetrucci Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Τιποτα φιλαρα,τα ιδια παλι....τωρα πρεπει να κανω restore καποιο flashed rom? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Γιατί δεν βάζεις χειροκίνητα τους DNS μέσα από το APN; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionpetrucci Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δε ξερω ουτε τι ειναι αυτο ουτε πως το κανω, ειμαι αρχαριος απο αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Σε τι rom είσαι και τι έκδοση και τι baseband? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionpetrucci Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 2.3.5, baseband 1035.21_20110405, CM7 nightly build #155 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Εχεις παλιο baseband και nightly. Σου προτινω να αλλάξεις bb κατ αρχιν και να χρησιμοποιήσεις το 725 που ερχετε μαζι με την 10D. Μπορεις να το περασεις απ ευθείας http://android.modaco.com/topic/335494-12-aug-smartflash-stock-baseband-release-103521-20110725/ ή να επιστρέψεις σε stock και να το περασεις κανοντας updates με official τρόπο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3607380#post3607380 Επισης περνα το τελευταίο nightly. Εχουν γίνει πολλές βελτιώσεις και προσθήκες (1080p hdmi, fm radio) απο το 155 που χρησιμοποιείς εσυ. Τελος μην ξεχασεις να αλλάξεις το ril αφου περάσεις το CM https://market.android.com/details?id=com.sibbor.getril&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zaWJib3IuZ2V0cmlsIl0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Όλα αυτά είναι απαραίτητα για να περάσεις DNS's ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Όλα αυτά είναι απαραίτητα για να περάσεις DNS's ; οχι ειναι ασχετο το ενα με το αλλο. Το προβλημα με το youtube το εχουν καποιοι στο cm του Optimus 2χ και η λύση μαλλον ειναι στο συνδιασμο του baseband με το CM και το ril εκτος και αν καταλαβα λάθος και το πρόβλημα του εμφανίστηκε μετα το setdns. Οπως και να έχει μονο βελτίωση μπορει να δει. Το αρχειο για να περασεις χειροκίνητα το DNS ειναι το /etc/resolv.conf > nameserver 8.8.8.8 nameserver 8.8.4.4 ή το dns της επιλογής σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionpetrucci Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω παιδια, αλλα μαλλον θα καταφυγω σε official gingerbread...Οποτε δε θα ασχοληθω με το DNS του τρεχοντος rom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα