Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερω οτι αν αλλαξω το modem του ιντερνετ μου μπορω να πετυχω υψηλοτερες ταχυτητες(αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με)

θα ηθελα να ρωτησω λοιπον πως ξερω τι modem χρειαζεται να ζητησω και να παρω?υπαρχει καποια συγκεκριμενη μαρκα η μοντελο που θα προτεινατε?μιλαμε για ενσυρματο ιντερνετ

σκοπος μου ειναι να αυξησω την ταχυτητα που κατεβαζω αρα αν εχετε να προτεινεται καποιον αλλο τροπο ειναι ευπροσδεκτος

Δημοσ.

ξερω οτι αν αλλαξω το modem του ιντερνετ μου μπορω να πετυχω υψηλοτερες ταχυτητες(αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με)

θα ηθελα να ρωτησω λοιπον πως ξερω τι modem χρειαζεται να ζητησω και να παρω?υπαρχει καποια συγκεκριμενη μαρκα η μοντελο που θα προτεινατε?μιλαμε για ενσυρματο ιντερνετ

σκοπος μου ειναι να αυξησω την ταχυτητα που κατεβαζω αρα αν εχετε να προτεινεται καποιον αλλο τροπο ειναι ευπροσδεκτος

Dominic δεν ειναι ετσι τα πράγματα. Με αλλαγές του modem/router σπάνια θα δεις αύξηση πανω απο 10%, όπως επίσης μπορεί να δεις και αντίστοιχη μείωση. Μπορείς να μπεις στο router και να γράψεις εδώ τα στοιχεία της γραμμής σου; upload/download/attentuation/κλπ

Δημοσ.

Μπορείς να μπεις στο router και να γράψεις εδώ τα στοιχεία της γραμμής σου; upload/download/attentuation/κλπ

που θα τα ψαξω? κοιταξα στο http://192.168.1.1/ αλλα δεν ξερω που ακριβως θα τα βρω :/

Δημοσ.

Γραψε ποιο modem εχεις.

Επισης γράψε ποια εταιρεια σου παρέχει Internet

ειναι το jetspeed 520+ PSTN

συνδεση εχω οτε conn-x

Δημοσ.

που θα τα ψαξω? κοιταξα στο http://192.168.1.1/ αλλα δεν ξερω που ακριβως θα τα βρω :/

Ψάξε κάπου στην αρχική σελίδα που θα μπείς για status (downstream/upstream snr)

Δημοσ.

ειναι το jetspeed 520+ PSTN

συνδεση εχω οτε conn-x

Για αρχη πετα αυτο το πραγμα.

Παρε κανα draytek και ψαξου στο google πως να κανεις tcp-optimize-tweak. Με ακομη περισσοτερο κοπο, μπορεις να το κανεις και dedicated, αλλα παει μακρια η βαλιτσα σε γνωσεις και εμπειρια επι του θεματος. Τα πρωτα 2 που σου ειπα, πιστευω οτι θα σε βοηθησουν ουτως ή αλλως.

Δημοσ.

Για αρχη πετα αυτο το πραγμα.

Παρε κανα draytek και ψαξου στο google πως να κανεις tcp-optimize-tweak

γι αυτο ποσταρα και εγω γιατι θελω να το πεταξω αλλα δεν ηξερα με τι να το αντικαταστησω

draytek λοιπον?μμμ οκ θα το κοιταξω :D

Δημοσ.

Οπως σου ειπαν τα παιδια δεν υπαρχει μαγικος τροπος για να ανεβει η ταχυτητα.με αλλο ρουτερ μπορεις να δεις μεχρι οπως ειπαν λιγο παραπανω 1-2 mbit στην καλυτερη αλλα μπροει να δεις και λιγοτερο.εξαρτατε την γραμμη.μετα καλο θα ηταν να κανεις τσεκ οτι ολα στο σπιτι ειναι οπως πρεπει.φιλτρα σε τηλεφωνα συναγερμους κτλ.

αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να κανεις και δοκιμη στον κατανεμητη για να δεις αν χανεις σε ταχυτητα η οχι.επισης πες μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου.μπορει να μην σηκωνει παραπανω η μπορει να υπαρχει καποια βλαβη.επισης σιγουρεψου οτιδεν χανεις ταχυτητα λογω του wireless.για αρχη πες μας τα στοιχεια της γραμμης πριν σκασεις λεφτα για κατι.αν και το vigor 2700 ασχετα με το προβλημα σου τα αξιζει τα λεφτα του ετσι και αλλιως και θα ειναι πολυ καλυτερο απο το jetspeed.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...