Dominic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 ξερω οτι αν αλλαξω το modem του ιντερνετ μου μπορω να πετυχω υψηλοτερες ταχυτητες(αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με) θα ηθελα να ρωτησω λοιπον πως ξερω τι modem χρειαζεται να ζητησω και να παρω?υπαρχει καποια συγκεκριμενη μαρκα η μοντελο που θα προτεινατε?μιλαμε για ενσυρματο ιντερνετ σκοπος μου ειναι να αυξησω την ταχυτητα που κατεβαζω αρα αν εχετε να προτεινεται καποιον αλλο τροπο ειναι ευπροσδεκτος
isay Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 ξερω οτι αν αλλαξω το modem του ιντερνετ μου μπορω να πετυχω υψηλοτερες ταχυτητες(αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με) θα ηθελα να ρωτησω λοιπον πως ξερω τι modem χρειαζεται να ζητησω και να παρω?υπαρχει καποια συγκεκριμενη μαρκα η μοντελο που θα προτεινατε?μιλαμε για ενσυρματο ιντερνετ σκοπος μου ειναι να αυξησω την ταχυτητα που κατεβαζω αρα αν εχετε να προτεινεται καποιον αλλο τροπο ειναι ευπροσδεκτος Dominic δεν ειναι ετσι τα πράγματα. Με αλλαγές του modem/router σπάνια θα δεις αύξηση πανω απο 10%, όπως επίσης μπορεί να δεις και αντίστοιχη μείωση. Μπορείς να μπεις στο router και να γράψεις εδώ τα στοιχεία της γραμμής σου; upload/download/attentuation/κλπ
Dominic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μπορείς να μπεις στο router και να γράψεις εδώ τα στοιχεία της γραμμής σου; upload/download/attentuation/κλπ που θα τα ψαξω? κοιταξα στο http://192.168.1.1/ αλλα δεν ξερω που ακριβως θα τα βρω :/
isay Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Γραψε ποιο modem εχεις. Επισης γράψε ποια εταιρεια σου παρέχει Internet
Dominic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Γραψε ποιο modem εχεις. Επισης γράψε ποια εταιρεια σου παρέχει Internet ειναι το jetspeed 520+ PSTN συνδεση εχω οτε conn-x
SPANK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 που θα τα ψαξω? κοιταξα στο http://192.168.1.1/ αλλα δεν ξερω που ακριβως θα τα βρω :/ Ψάξε κάπου στην αρχική σελίδα που θα μπείς για status (downstream/upstream snr)
rfc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 ειναι το jetspeed 520+ PSTN συνδεση εχω οτε conn-x Για αρχη πετα αυτο το πραγμα. Παρε κανα draytek και ψαξου στο google πως να κανεις tcp-optimize-tweak. Με ακομη περισσοτερο κοπο, μπορεις να το κανεις και dedicated, αλλα παει μακρια η βαλιτσα σε γνωσεις και εμπειρια επι του θεματος. Τα πρωτα 2 που σου ειπα, πιστευω οτι θα σε βοηθησουν ουτως ή αλλως.
Dominic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Για αρχη πετα αυτο το πραγμα. Παρε κανα draytek και ψαξου στο google πως να κανεις tcp-optimize-tweak γι αυτο ποσταρα και εγω γιατι θελω να το πεταξω αλλα δεν ηξερα με τι να το αντικαταστησω draytek λοιπον?μμμ οκ θα το κοιταξω
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Οπως σου ειπαν τα παιδια δεν υπαρχει μαγικος τροπος για να ανεβει η ταχυτητα.με αλλο ρουτερ μπορεις να δεις μεχρι οπως ειπαν λιγο παραπανω 1-2 mbit στην καλυτερη αλλα μπροει να δεις και λιγοτερο.εξαρτατε την γραμμη.μετα καλο θα ηταν να κανεις τσεκ οτι ολα στο σπιτι ειναι οπως πρεπει.φιλτρα σε τηλεφωνα συναγερμους κτλ. αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να κανεις και δοκιμη στον κατανεμητη για να δεις αν χανεις σε ταχυτητα η οχι.επισης πες μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου.μπορει να μην σηκωνει παραπανω η μπορει να υπαρχει καποια βλαβη.επισης σιγουρεψου οτιδεν χανεις ταχυτητα λογω του wireless.για αρχη πες μας τα στοιχεια της γραμμης πριν σκασεις λεφτα για κατι.αν και το vigor 2700 ασχετα με το προβλημα σου τα αξιζει τα λεφτα του ετσι και αλλιως και θα ειναι πολυ καλυτερο απο το jetspeed.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα