Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Προσπάθησα και εγώ να αγοράσω ενα template... pπρώτο στα αποτελεσματα Google ασφαλή σελίδα αγοράς (https) αγορά μέσω pay-pal .... ok λέω το αγοράζω

και ακόμα περιμένω το link . μπορεί κάποιος να πει... περίμενε λίγο ακόμα .. τη Κυριακή την έκανες την αγορά.... αλλά μιας και με ζώσαν τα φίδια άρχισα και το έψαχνα όλη μέρα.

Τι κάνουν λοιπόν χρισημοποιουν σαν πωλητή στη paypal μια εταιρία 2co.com (εταιρία - πρόγραμμα δε ξέρω τι sk@t@) και καταλήγεις να πάρεις from the three the longer.

Τεσπά θα κάνω ρεπορτ στο paypal και αμα μου επιστρεψουν τα χρήματα και δε μου βγάλουν τη πίστη έχει καλώς

Το site που έκανα τη αγορρά είναι το websitetemplates.bz.

Άν κάποιος έχει την αντίθετη γνώμη για το εν' λόγο site ασ με ενημερώσει.

και τέλος έχετε να μου προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο template seller ψάχνω κάτι τέτοιο...

http://www.virtuemarttemplates.org/virtuemart1.1.8templates/dog-store-virtuemart-1.1.8-template_1183.html

Αυτό ας πούμε είναι ασφαλές site?

Ευχαριστώ που διαβάσατε τη κλάψα μου καθε βοήθεια δεκτή

Δημοσ.

Αναγνωρίζω το λάθος μου και επανερχομαι για να διορθώσω τα λεγόμενα μου , καθώς δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αναθεωρείς και να αναγνωρίζεις τα λάθη σου . Το site μετά από ένα τελευταίο mail που έστειλα εχθές το απόγευμα κοινοποιόντας το και στη 2co.com , μου απάντησαν σήμερα στέλνοντας μου το link , το έχω κατεβάσει το έχω ανοιξει και το βλέπω πλήρες , το μόνο που λείπει είναι να το τεστάρω.

Για να δικαιολογηθώ όμως και λίγο... Αν googlarete 2co fraud θα καταλάβεται και τα χθεσινά μου σχόλια .

Αυτά... καλημέρα και καλή συνέχεια σε οτι κάνετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...