Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα πράγμα θα πω εγώ για τον στρατό. Τύχη. Μπορεί στον ίδιο θάλαμο δύο άτομα, να έχετε εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση λόγο βύσματος ή τύχης. Άρα αυτό με το κινητό δεν είναι σίγουρο. Δηλαδή, μπορεί εσύ να έχεις κινητό με κάμερα και τηλεόραση (που λέει ο λόγος) και να μην σε πιάσουν ή και να σε δουν, να μην πάθεις κάτι , ενώ ένας από τον ίδιο θάλαμο, να φάει και 20Φ για κινητό με κάμερα.

Ποτέ μην παίρνεις τίποτα σαν δεδομένο εκεί μέσα, σχεδόν όλα είναι στη τύχη.

Δημοσ.

στην εκπαιδευση θα ειμαι με το κινητο που εχω και τωρα. χωρις καμερα, με 2 sim και ραδιοφωνο. εδω και καιρο που το εχω με εχει βολεψε παρα πολυ γιατι εχει τεραστια μπαταρια. πανω απο 5 ημερες κραταει.

μετα στη μοναδα που θα με στειλουν, θα δω πως πανε τα πραγματα, καιεαν με παιρνει θα αγορασω το samsung S ή το χ5 pro. Δεν πηγα ακομα απο κανενα μαγαζι για να τα δω απο κοντα, αλλα καθως ολοι πιστευετε να παρω οσο γινεται το φθηνοτερο μαλλον το x5 θα παρω που κανει 200 ευρω. Πιο κατω δεν ξερω αν υπαρχει κανενα που να κανει τη δουλεια μου κυριως να παιζει flash στο ιντερνετ, αν βεβαια μεχρι τοτε βαλω 3G. Α, και για παιχνιδια θα ηταν ωραιο να το εχω. Δεν ηξερα οτι αυτα τα κινητα παιζουν τοσο ωραια παιχνιδια. Τωρα τελευταιες μερες που εψαξα λιγο στο youtube, ειδα οτι και τα 2 παιζουν κατι παιχνιδια πολυ ωραια, οτι πρεπει για να περναει η ωρα.

Ποσα mb θεωρειτε οτι με καλυπτουν? Το θελω μονο για σερφαρισμα -χωρις youtube και facebook- που τρωνε αρκετα, αλλα δεν μπορω να υπολογισω τι παιζει με τις σελιδες. Πχ 1 ωρα την ημερα, ισα ισα για ενημερωση απο καμια σελιδα με νεα (πχ news24, newsit κλπ) ποσα mb τρωει? Συνολικα το μηνα ποσα χρειαζομαι στο περιπου?

φιλε xipnios ευχαριστω αλλα δεν ενδιαφερομαι για το κινητο, γιατι αν δεν παρω ενα απο τα παραπανω κινητα, θα βολευτω με ενα mp3 player που εχω, μονο και μονο για να ακουω κανενα τραγουδι.

ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...