green_D Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια, επειδη σε λιγοτερο απο δυο εβδομαδες μπαινω στρατο, θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει ενα smartphone προκειμενου να περασουν οσο το δυνατον γρηγοροτερα/καλυτερα οι μηνες? Προοριζεται για ταινιες (αρα μαλλον χρειαζομαι μεγαλη οθονη), κειμενα (doc και pdf) και ιντερνετ. Κατι βασικο που θα ηθελα να μαθω ειναι τι γινεται με το flash στις ιστοσελιδες: για παραδειγμα η χ σελιδα που ειναι μεσα στις διαφημισεις (flash ειναι αυτες υποθετω), θα ανοιγει στο κινητο, δεν θα ανοιγει καθολου, θα κολλαει? Αντιστοιχα πχ η ψ σελιδα που εχει βιντεακια online, θα παιζει κανονικα? Απο οτι εχω καταλαβαει τα iphone δεν μπορουν να παιξουν με τιποτα flash ενω τα android παιζουν κανονικα ε? Απο μπατζετ δεν ξερω ποσα να δωσω γιατι πρωτον πολυ απλα δεν ξερω ποσα θα ξοδεψω γενικα μεσα στον στρατο και δευτερον καλυτερα να ειναι ενα κινητο οσο πιο φθηνο γινεται μην το κλαιω εκει μεσα αν παθει τιποτα(χαλασει, το κλεψουν κλπ). 200 με 250 ευρω φτανουν? Σε αυτα τα λεφτα, το samsung galaxy S και το ideos X5 pro προτεινουν οι πιο πολλοι απο τα λιγα που διαβασα. Εγω θελω απλα να με βολεψει, οποτε και παραπανω δινω εαν νομιζει καποιος οτι αξιζει. Γενικα ποιο θεωρειτε το καλυτερο κινητο για τον στρατο, να περναει η ωρα κλπ? Εγω προσωπικα εαν δεν υπηρχε το προβλημα με τα flash στο iphone θεωρω οτι αυτο θα επαιρνα, εαν βεβαια μαζευα και το υπολοιπο ποσο που απαιτειται, γιατι εχω την εντυπωση πως πιο "ετοιμο" απο τα android για χρηση και δεν εχω ωρα να ψαξω πολλα πολλα για τα android.Δεν εχω πιασει ποτε στα χερια μου smartphone -ή για την ακριβεια εχω πιασει κανω δυο-τρεις φορες iphone φιλου και εκανα λες και ειδα διαστημοπλοιο- αλλα απο τεχνολογια/υπολογιστες ψιλοκατεχω.Οποτε εαν το παρω αυτες τις μερες, πιστευω σε καμια εβδομαδα θα το στρωσει. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις Υσ:22 νοεμβριου μπαινω και γυρω στις 12 δεκεμβριου παω στη μοναδα, οποτε εαν εχετε ακουσει απο καπου/καποιον για καμια προσφορα εκεινο το καιρο, πειτε το να περιμενω και να μην αγορασω τωρα.
orlox Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Απο την μια θες να δωσεις 200€ απο την αλλη δεν σε πειραζουν τα 500 του iphone Τεσπα... Παρε το huawei μεταχειρισμενο αν μπορεις να βρεις το pro που εχει και ραδιοφωνακι και να στο βουτηξει κανεις δεν θα το κλαις κιολας και θα σου μεινουν και φραγκα για να βαζεις internet. Αν τωρα θες smarthphone πιο τουμπανο παρε το optimus 2x γυρω στα 310 εχει best value 2πυρινο. Αν θες να δωσεις κοντα στα χρηματα του iphone τσιμπα το galaxy s2 γυρω στα 425 και ειναι και 2 φορες καλυτερο απο το iphone σε vale for money... Να εχεις υποψιν σου οτι το κινητο επιτρεπετε, η κάμερα ειναι αυτη που απαγορεύεται. Αν ειναι καποιος πολυ στραβωμενος η αν πας σε κανα στρατοπεδο πολυ προβλεπε μπορουν απο το να φας 10φ μεχρι και να στο παρουν και να το ξαναδεις οταν απολυθεις. Btw σε android μπορεις να βγαλεις το camera app και να εισαι και νομιμος χωρις βεβαια αυτο να σημαίνει οτι θα το διαφημιζεις κιολας...
oldnew Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Στα ιδία περίπου επίπεδα είναι τα παραπάνω κινητά. Θα επαιρνα το galaxy λόγω οθόνης που είναι πολυ καλητερη, και επειδή είναι παλαιό, πραγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν αναβαθμησεις κλπ και μπορεις να το φτιάξεις όπως θες χωρίς να περιμένεις. Νομίζω για στρατό είναι μια χαρά. Δεν χρειάζεται ακριβότερο μη στο κλέψουν κιόλας..
ravend Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 στο στρατό δεν είναι που δεν επιτρέπουν συσκευές με κάμερα? δεν έχω πάει δεν γνωρίζω,αλλά νομίζω έτσι είναι,γιατί ένας γνωστός μου άφησε το galaxy s σπίτι κ πήρε ένα nokia των 25 ευρω. εκτός αν το έκανε για ασφάλεια.
biomecanoid Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Σωστά στο στρατό δεν επιτρέπονται κινητά με camera και άμα το δουν θα στο πάρουν και θα στο δώσουν πίσω όταν είναι να φυγεις + ότι θα φας φυλάκη. Τώρα άμα θες να παρεις και το εχεις κρυφό πάρε πολλοί το κάνουν αυτό με ανάμικτα αποτελέσματα. Επίσης τα Smartphone είναι ευαίσθητα και άμα τρέχεις και κανεις δουλειές η ότι "λαλακια" σου πουν στο στρατό πολύ προφανώς να τα παίξει το κινητό άμα το εχεις πάνω σου και άμα το αφήσεις στο θάλαμο μπορεί να στο κλέψουν. Στο στρατό πιο πολύ μετράει η αυτονομία του κινητού παρα τα features η νομίζεις πως κάθε κρεβάτι έχει και πρίζα διπλα χάχα άμα θες να βλέπεις ταινίες - internet και λοιπά θα θέλει φόρτιση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια φορα την μέρα που μπορεί να μην την εχεις και οι πριζες στους θαλάμους σπανίζουν
orlox Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια φορα την μέρα που μπορεί να μην την εχεις και οι πριζες στους θαλάμους σπανίζουν Απλα περνεις ενα πολύπροζο και καθαρισες για ολο το θαλαμο.
biomecanoid Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Απλα περνεις ενα πολύπροζο και καθαρισες για ολο το θαλαμο. πολύπριζο μπορείς να παρεις αλλα όπως ειπα μπορεί να μην είσαι κάπου που θα έχει πρίζα, μπορεί να κανεις άσκησεις, μπορεί να εχεις σκοπια etc etc. Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να φόρτισης το κινητό.
aris1986 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 στο κεντρο παρε ενα nokia των 30 ευρω.Μετα στην μοναδα εχε και τα 2!Το 2ο το smartphone θα το χεις για πιο multimedia φαση...Παντως οτι θα πεσουν τα βλέματα της σειράς σου και οχι μονο θα πέσουν.Οταν το φορτίζεις να σαι διπλα.Και μην περιμενεις και πολυωρες φορίσεις.Εκτος αμα σε αφηνει κανα υπολοχαγος/λοχαγος στο γραφειο του να το αφηνεις.Αυτα βεβαια πολυ μετα.Ααα και τα πολυ μπριζα μας τα επαιρναν εμας φοβοντουσαν για ηλεκτροπληξίες.
green_D Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 orlox δεν ξερω ποσα χρηματα να δωσω γιατι δεν γνωριζω και ποιο κινητο καλυπτει τις αναγκες μου. Αν πχ. μου κανει τη δουλεια το huawei pro, θα παρω αυτο. Αλλα εαν δεν μου την κανει, δεν θελω μετα να λεω "λαλακια" που δεν εδωσα 100 ευρω να παρω ενα καλυτερο και παιδευομαι με το huawei. Δεν λεω οτι μου τρεχουν απο τα μπατσακια τα λεφτα αλλα πχ μεχρι να μπω εχω 2 εβδομαδες (μεχρι να μπω θα δουλευω) και αλλες 3 βδομαδες στο κεντρο εκπαιδευσης, λιγη οικονομια να κανω αυτο το δαιστημα και θα μαζεψω τη διαφορα να παρω οποιο με καλυπτει (βεβαια μεσα σε λογικα πλαισια). Οποτε μεσ στην βδομαδα θα παω να δω αυτα που προτεινεται: το huawei pro, το samsung galaxy S, το optimus 2x και το galaxy S2. Αφου ολα τα παραπανω παιζουν flash, εχουν πανω κατω το ιδιο μεγεθος οθονης και ανοιγουν εγγραφα, μαλλον ενα απο τα δυο πρωτα θα παρω για να μην τρελαινομαι συνεχεια μην το χασω κλπ. aris1986 εδω και κανενα τετραμηνο, αφοτου μου χαλασε το erisscon K530 που ειχα απο το 2005, εχω ενα samsung χωρις καμερα που παιρνει 2 sim, οποτε για το κεντρο ειμαι καλυμμενος. Κατι τελευταιο, αν πηγαινουν καλα τα πραγματα και ψιλοεπιτρεπετονται τα παντα στη μοναδα,οπως εχω ακουσει για μερικες μοναδες, λετε καλυτερα να παρω tablet? Και πιο φθηνο ειναι σαν συσκευη (με κατω απο 200 ευρω απο οτι εχω δει παιρνει κανεις ενα αξιοπρεπεστατο κινεζικο) και σαν συνδεση 3G στο ιντερνετ. Βεβαια τοτε και αν θα δινω στοχο... Χιλια ευχαριστω για τις συμβουλες.
Dimitris362 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 παπατζιλικια. το περασμενο καλοκαιρι μπηκα και στην εισοδο εσπασα την καμερα απο το κινητο μου, και το μετάνιωσα. Παρε μαζι σου ενα παλιο με σπασμενη η καθολου καμερα και παρουσιασε το σαν κινητο σου οταν σε ρωτησουν και κρατα το smartphone ψιλοκρυμενο. αυτα για το κεντρο. στην μοναδα π θα πας υστερα απο ενα μηνα, παρε και κινητο με δορυφορικο πιατο και 42αρα οθονη και home cinema δεν προκειτε να παθεις ποτε τιποτα. το πολυ να παει να σε ψαρωσει κανενας κομπλεξικος αλλα μη ψαρωσεις. απλα προσεχε μην στο κλεψουν και μη σου χαλασει λογω ασκησεων. Εγω προσωπικα μεσα σε 9 μηνες αλλαξα 4-6 κινητα. το ενα του ελιωσα την μπαταρια απο τη πολύ χρηση σε σημειο να κραταει 5 λεπτα ομιλίας, ενα εχασα, ενα αλλο κρατησε 5 ωρες το πηρα πρωι για πρωτη φορα και με στειλαν να κόψω χορτα κ η χλοοκοπτικη πεταξε μια πετρα στη τσεπη που το ειχα και εσπασε την οθονη, και τα αλλα πηγαν απο πεσιματα.
weber122 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 στο κεντρο θα εχεις λιγο προβλημα με κινητο με καμερα αλλα στην μοναδα πέρα αγνάντευε. καλυτερα να δωσεις μέχρι 200€ για κινητο γιατι στο στρατο μπορει να το χασεις, να στο κλεψουν να λιώσει πανω στο χερι σου
green_D Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Dimitris362 τοσο χαλαρα ειναι στην μοναδα ε? ωραια, ,μια χαρα θα περασω τελικα, σαν να κανω διακοπες... οποτε για αρχη παω να δω για το x5 pro ή το samsung galaxy S και αν κατσει βλεπουμε για tablet. ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις, τουλαχιστον μου εφυγε καθε αγχος που μπορει να ειχα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 οχι φιλε μου..δεν ειναι χαλαρα...ειναι αναλογα σε ποια πολη θα σε πανε..και σε ποια μοναδα θα σε πανε!! ειναι μερικοι που καλοπερασαν στον στρατο..και μερικοι που μαμηθηκανε! παρε ενα κινητακι μονο για μηνυματα και τηλεφωνο..και στην μοναδα αγορασε ενα smart σχετικα φθηνο..γιατι στρατο πας..δεν πας σε γαμο..γινονται πολλα εκει μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα