CROM271 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Παιδια θα ηθελα να αναφερετε καποιες ταινιες που διαδραματιζονται στο διαστημα, σε αλλους πλανητες κλπ. Π.χ. avatar, moon, battlestar galactica, star wars κλπ.
Genatos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Predators, Cargo, Doom, Solaris, Red Planet, Mission to Mars, Lost in Space, The Fifth Element και ολα τα Alien φυσικα.. Και απο σειρες Firefly και Farscape απο τα πιο αγνωστα..
Sellers Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δες και το υπέρτατο Contact, το οποίο πλησιάζει λίγο σε αυτά που θες, (όχι εντελώς) αλλά είναι κορυφαίο.
KilliK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μερικες αλλες προτασεις: Ουtland,Dune,Star Trek,κατι b-movies του Roger Corman,Saturn 3,Event Horizon,οι 2 ταινιες με τον Riddick,Babylon 5,Stargate,κτλ The Fifth Element αν και εχει λιγο απο διαστημα,στην Γη διαδραματιζεται κυριως. Δες και το υπέρτατο Contact, το οποίο πλησιάζει λίγο σε αυτά που θες, (όχι εντελώς) αλλά είναι κορυφαίο. Δεν θα το λεγα.To Contact ειναι μετριοτατο και φτυνει στα μουτρα το οραμα του Σαγκαν οπως το διατυπωσε στο βιβλιο του.
tool1983 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 2001:Α space odyssey. ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ 100 χρονια μπροστα απ την εποχη του. http://www.youtube.com/watch?v=E8TABIFAN4o&feature=related
DeadOrganPlayer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Sunshine Παρά το αμφιλεγόμενο φινάλε μία από τις αγαπημένες μου ταινίες... ειδικά τα πλάνα του ήλιου είναι κάτι το απίστευτο. Το Contact μου άρεσε πολύ χωρίς να έχω διαβάσει το βιβλίο βέβαια...
demessakis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 ^Αν και δεν την έχω δει ακόμη, να πω, πως έχει εκπληκτικό soundtrack. http://www.youtube.com/watch?v=rWlXU2DeYkQ Δική μου πρόταση ο WALL·E
KilliK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Sunshine Παρά το αμφιλεγόμενο φινάλε μία από τις αγαπημένες μου ταινίες... ειδικά τα πλάνα του ήλιου είναι κάτι το απίστευτο. Το Contact μου άρεσε πολύ χωρίς να έχω διαβάσει το βιβλίο βέβαια... καταπληκτκο.αλλα πραγματι τα σκατωσε στο φιναλε. 2001:Α space odyssey. ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ 100 χρονια μπροστα απ την εποχη του. http://www.youtube.com/watch?v=E8TABIFAN4o&feature=related και τελειως βαρετο.παντα σε FF το βλεπω. μια αλλη που ηρθε στο μυαλο,ειναι το Space Hunter.τελειως b-movia αλλα καλουτσικο.
Sellers Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Καλό το sunshine αλλά έπρεπε να λείπουν ΠΟΛΛΑ πράγματα απο την ταινία για να να φύγει απο το απλά ''καλό''. Άσχετο, θυμήθηκα και μια σειρά τέτοιου ύφους αλλά δεν θυμάμαι τίτλο. Υποτίθεται είχε καταστραφεί η γή και κάποιοι μέσα σε ενα διαστημόπλοιο είχαν σωθεί. Την ξέρετε?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Καλό το sunshine αλλά έπρεπε να λείπουν ΠΟΛΛΑ πράγματα απο την ταινία για να να φύγει απο το απλά ''καλό''. ΈΝΑ πράγμα έπρεπε να λείπει και αυτό ήταν ο Πινμπάκερ. Μέχρι εκείνο το σημείο η ταινία ήταν στο 9/10.
gdriver Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 επίσης το ''2010 the year we make contact'' που στην ουσία είναι η συνέχεια της οδύσσειας του διαστήματος.πολύ καλή.
oneofthem Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 σε επίπεδο bsg είναι και το space battleship yamato (2010) επίσης αν είναι μικρούλης ο topic starter από σειρές και ταινίες υπάρχουν οι babylon 5, star trek κτλ είναι σχετικά παλιές οι περισσότερες αλλά μιας και το space sci-fi είναι δυσεύρετο είπα να τις γράψω επίσης τα dune / children of dune κτλ έχουν να κάνουν με νέους κόσμους κτλ (σημείωση ένα δύο από αυτά δεν βλέπονται) αλλά όχι τόσο με διαστημόπλοια αστρομαχίες κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα