Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να αναφερετε καποιες ταινιες που διαδραματιζονται στο διαστημα, σε αλλους πλανητες κλπ.

Π.χ. avatar, moon, battlestar galactica, star wars κλπ.

Δημοσ.

Predators, Cargo, Doom, Solaris, Red Planet, Mission to Mars, Lost in Space, The Fifth Element και ολα τα Alien φυσικα..

Και απο σειρες Firefly και Farscape απο τα πιο αγνωστα..

Δημοσ.

Μερικες αλλες προτασεις:

Ουtland,Dune,Star Trek,κατι b-movies του Roger Corman,Saturn 3,Event Horizon,οι 2 ταινιες με τον Riddick,Babylon 5,Stargate,κτλ

The Fifth Element

αν και εχει λιγο απο διαστημα,στην Γη διαδραματιζεται κυριως.

Δες και το υπέρτατο Contact, το οποίο πλησιάζει λίγο σε αυτά που θες, (όχι εντελώς) αλλά είναι κορυφαίο.

Δεν θα το λεγα.To Contact ειναι μετριοτατο και φτυνει στα μουτρα το οραμα του Σαγκαν οπως το διατυπωσε στο βιβλιο του.

Δημοσ.

Sunshine

Παρά το αμφιλεγόμενο φινάλε μία από τις αγαπημένες μου ταινίες... ειδικά τα πλάνα του ήλιου είναι κάτι το απίστευτο.

Το Contact μου άρεσε πολύ χωρίς να έχω διαβάσει το βιβλίο βέβαια...

Δημοσ.

Sunshine

Παρά το αμφιλεγόμενο φινάλε μία από τις αγαπημένες μου ταινίες... ειδικά τα πλάνα του ήλιου είναι κάτι το απίστευτο.

Το Contact μου άρεσε πολύ χωρίς να έχω διαβάσει το βιβλίο βέβαια...

καταπληκτκο.αλλα πραγματι τα σκατωσε στο φιναλε.

2001:Α space odyssey.

ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

100 χρονια μπροστα απ την εποχη του.

http://www.youtube.com/watch?v=E8TABIFAN4o&feature=related

και τελειως βαρετο.παντα σε FF το βλεπω. :mrgreen:

μια αλλη που ηρθε στο μυαλο,ειναι το Space Hunter.τελειως b-movia αλλα καλουτσικο.

Δημοσ.

Καλό το sunshine αλλά έπρεπε να λείπουν ΠΟΛΛΑ πράγματα απο την ταινία για να να φύγει απο το απλά ''καλό''.

Άσχετο, θυμήθηκα και μια σειρά τέτοιου ύφους αλλά δεν θυμάμαι τίτλο. Υποτίθεται είχε καταστραφεί η γή και κάποιοι μέσα σε ενα διαστημόπλοιο είχαν σωθεί. Την ξέρετε?

Δημοσ.

Καλό το sunshine αλλά έπρεπε να λείπουν ΠΟΛΛΑ πράγματα απο την ταινία για να να φύγει απο το απλά ''καλό''.

ΈΝΑ πράγμα έπρεπε να λείπει και αυτό ήταν

ο Πινμπάκερ.

Μέχρι εκείνο το σημείο η ταινία ήταν στο 9/10.

Δημοσ.

σε επίπεδο bsg είναι και το space battleship yamato (2010)

επίσης αν είναι μικρούλης ο topic starter από σειρές και ταινίες υπάρχουν οι babylon 5, star trek κτλ

είναι σχετικά παλιές οι περισσότερες αλλά μιας και το space sci-fi είναι δυσεύρετο είπα να τις γράψω

επίσης τα dune / children of dune κτλ έχουν να κάνουν με νέους κόσμους κτλ (σημείωση ένα δύο από αυτά δεν βλέπονται) αλλά όχι τόσο με διαστημόπλοια αστρομαχίες κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...