Προς το περιεχόμενο

Μετάβαση από 3/8'' σε 1/2 watercooling

vagos456

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά αυτή την στιγμή έχω διάμετρο σωλήνες 3/8'' και λέω να πάω σε 1/2'' Είναι πιο χοντρά τα λάστιχα,αλλά σε επιδόσεις διαφέρουν? Έχουν μεγάλη διαφορά με τα λάστιχα 3/8'' Ας πει κάποιος που έχει δοκιμάσει και τα δύο..Δηλαδή δίνει καλύτερες θερμοκρασίες ή τίποτα το ιδιαίτερο...

Για πείτε ρε guys εσείς που έχετε βάλει και τα δύο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά αυτή την στιγμή έχω διάμετρο σωλήνες 3/8'' και λέω να πάω σε 1/2'' Είναι πιο χοντρά τα λάστιχα,αλλά σε επιδόσεις διαφέρουν? Έχουν μεγάλη διαφορά με τα λάστιχα 3/8'' Ας πει κάποιος που έχει δοκιμάσει και τα δύο..Δηλαδή δίνει καλύτερες θερμοκρασίες ή τίποτα το ιδιαίτερο...

Για πείτε ρε guys εσείς που έχετε βάλει και τα δύο..

Αν και δν εχω βαλει και τα 2 αλλα επειδη το εχω ψαξει αρκετα διαφορα μεγαλη δν θα δεις.Αντε 1-2 βαθμους εξαρταται και απο την αντλια...

Εγώ τώρα έχω μια EK 800L 4m head. Αλλά θα πάω σε μια v655 που είναι δυνατή,αλλά άμα είναι 1-2c δεν αξίζει καθόλου πιστεύω γιατί σε πιάνουν πολύ χώρο τα 1/2''

δεν αξιζει να ξοδεψεις λεφτα για 1-2 βαθμους,αλλα αμα δεν εχεις 2ο ψυγειο και ψυχεις και την καρτα γραφικων,μπορεις να βαλεις ενα μονο ή αν σε παιρνει ενα διπλο αναμεσα σε cpu kai gpu

Αμα κερδιζαμε 1-2 βαθμους με τα 3μμ παραπανω διατομη καλα θα ηταν 1 βαθμος και αυτο αν υπαρξει

Τωρα αυτο που ειπαν για 2ο ψυγειο αν βαλεις ελαχιστη σημασια εχει η θεση του ειτε μπει ανεμεσα σε cpu και gpu ειπε μπει ενα πριν τα block ενα μετα ειτε και τα 2 πριν τα block σε καποιο σημειο παντα η θερμοκρασια του κυκλωματος φτανει να ειναι ιδια ασχετα με το που εχουν μπει τα ψυγεια

Mε την αλλαγη αντλιας παλι μην περιμενεις να δεις τρελες διαφορες (εκτος αν εχεις κανα πολυπλοκο κυκλωμα (cpu , full mobo wb + mofset , 2 gpu με αρκετες γωνιες που να σου μειωνουν παρα πολυ τη ροη

Στα εξοδα του σωληνα υπολογισε και καινουρια ρακορ που κανουν την μεταβαση ασυμφορη χωρις ουσιαστικο οφελως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...