kinitos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ας κρατησει το gameplay ιδιο και ολα τα αλλα ας ειναι οτι θελουν.το πρωτο ηταν απλα απο τα καλυτερα παιχνιδια. offtopic κατι σαν το empire earth μετα το 1ο ολα τα αλλα ειναι για πεταμα κανε σαν το call of duty αλλαζε λιγο τα γραφικα και ολα οκ χαχα
Greygore Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Command & Conquer: Generals 2 Will Be A F2P Online Game Ανακοινώθηκε σήμερα στη GamesCom οτι το Command & Conquer: Generals 2 θα κυκλοφορήσει ώς freemium/F2P game. Λέγεται επίσης οτι θα είναι το πρώτο απο μια σειρά online, freemium games τα οποία θα επιστρέψουν στα universe των Red Alert και Τiberium series. Άνοιξε επίσης application site για την closed beta του παιχνιδιου. Πηγή: PC Gamer Πηγή: Closed Beta Registration Edit: Για το beta registration απαιτείται χρήση Origin account.
Bspus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Freemium online game? Το φαγανε και αυτο. Τιποτα δεν θα μεινει να αξιζει τον κοπο πια 1
solarsoul Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Freemium online game? Το φαγανε και αυτο. Τιποτα δεν θα μεινει να αξιζει τον κοπο πια Τι εννοείς;
Bspus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Τι εννοείς; Τα freemium ειναι "δωρεαν" παιχνιδια τα οποια ομως για να μπορεισεις να τα παιξεις αξιοπρεπως πρεπει να κανεις μικροσυναλλαγες με κανονικα χρηματα μεσα στο παιχνιδι. Πχ εσυ που δεν θα πληρωνεις θα εχεις τα στανταρ κτιρια και μοναδες και ο αλλος θα εχει αγορασει με κανονικα χρηματα βελτιωσεις που θα του δινουν σημαντικο πλεονεκτημα. Πρακτικα δεν θα μπορεις να τον συναγωνιστεις Επισης το γεγονος οτι το κανουν online σημαινει οτι σχεδον σιγουρα δεν θα εχει single player campaign με σεναριο οπως τα προηγουμενα, ουτε θα υποστηριζει παιχνιδι μεσω LAN
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Κι εγώ φοβάμαι αυτό που λέει ο Bspus για το campaign. Λέγαμε πώς θα είναι με την BioWare για storyteller, αλλά σε F2P μάλλον μπα...
solarsoul Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ρε παιδιά οκ, είναι free to play. Το παιχνίδι μπορεί να βγει μπόμπα, μην τρελαινόμαστε. Αν κρατήσουν το παλιό gameplay με την προσθήκη της frostbite 2 θα μαμεί το game. Τώρα για το pay to win ας το δούμε πρώτα πως δουλεύει κτλ και κρίνουμε. Εγώ πάντως πιστεύω πως θα γίνει μακελειό αν έχουν κρατήσει το old school feeling (βάσεις, αμέτρητο στρατό κτλ)...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέχρι στιγμής τα 2 παιχνίδια από ΕΑ που είναι F2P (Battlefield Heroes, Battlefield Play4Free) παίρνουν μεγάλα bonus από αυτά που αγοράζεις με λεφτά νομίζω. Δεν ξέρω για το Tiberium Alliances πως λέγεται, αλλά φοβάμαι την ΕΑ στα F2P.
Bigi444444 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Εγώ πάντως πιστεύω πως θα γίνει μακελειό αν έχουν κρατήσει το old school feeling (βάσεις, αμέτρητο στρατό κτλ)... Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να το κρατήσουν μετά από όλα αυτά τα αποτυχημένα πειράματά τους εδώ και χρόνια;Γιατί και αυτό εδώ νέο πείραμα φαντάζει.
solarsoul Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να το κρατήσουν μετά από όλα αυτά τα αποτυχημένα πειράματά τους εδώ και χρόνια;Γιατί και αυτό εδώ νέο πείραμα φαντάζει. Σωστός είσαι... απλά ας περιμένουμε λίγο. Το δοκιμάζουμε και μετά καντηλιάζουμε με την ησυχία μας. 1
LuxJaja Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Και εγώ αυτό λέω. Αν και φυσικά η αγαπητή EA δεν έχει δείξει τα καλύτερα δείγματα όσον αφορά νέες κυκλοφορίες κλασικών τίτλων της και πάλι εμένα το freemium δε μου λέει κάτι αρνητικό. Έχοντας για παράδειγμα παίξει το End of Nations που επίσης αποτελεί τίτλο τέτοιου είδους δε του έλειπε τίποτα και δε σε πιέζει να αγοράσεις πράγματα. Τα περισσότερα είναι καθαρά διακοσμητικά και ακολουθεί το πολύ πετυχημένο μοντέλο του League of Legends. Γι'αυτό μη πέφτουμε σα τα κοράκια πάνω από κάτι για το οποίο δεν έχουμε ιδέα πώς θα λειτουργεί. Τονίζω βέβαια ότι αν υπάρχει μία εταιρεία που πραγματικά μπορεί να πάρει τις χειρότερες αποφάσεις αυτή είναι με διαφορά η EA. 1
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Επιβαιβεωμένο ότι δεν θα υπάρχει single-player ούτε για δείγμα. Ακόμα τα Red Alert & Tiberium θα είναι πλέον δωρεάν.
nickarmy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kjZEInQZA0c&feature=player_embedded#! ωραιο φαίνεται
tmjuju Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Για να είσαι ανταγωνιστικός στα f2p υποχρεώνεστε να σκας τουλάχιστο 5 ευρώ το μήνα Όσοι έχουν παίξει Tiberium alliances ή αλλά παίγνια θα σας το επιβεβαιώσουν … κάθε μήνα…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα