Προς το περιεχόμενο

Command & Conquer: Generals 2 (Ακυρώθηκε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

First Look At BioWare's New Franchise

Here is the first image of Bioware's new, unannounced project, set for reveal at the Video Game Awards show next month.

The image reveals a fantastic-looking collision in a desert setting. Like what you see?

The Video Game Awards show airs on Saturday, December 10 on Spike TV, MTV2 and Spike.com at 8:00 p.m. EST.

biowarevgateaserconcept.jpg

Update Νοέμβριος 2013:

Η EA σταματάει (ακυρώνει) την ανάπτυξη του project. 

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/425789-command-conquer-generals-2/?p=52738499

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

BioWare VGA teaser shows tanks, APCs – watch it now

Keighley’s just linked out a video to the next game from BioWare that will debut at the Spike VGAs in nearly two weeks.

The video features a three second tease of what to expect from the title, made by a new BioWare studio, in a similar way Mass Effect 3 was teased last year.

Tanks and APC vehicles can be seen.

Last year, BioWare were hiring for a new “action/adventure IP” and a “military-genre FPS.” You can probably guess this is one of the two.

The game has already been seen through one single shot released days after it was announced the new project would debut at the event alongside a re-unveil of MGS; Rising and the showing of Alan Wake for XBLA.

Get the video below. The Spike VGAs happen on December 10.

http://www.spike.com/video-clips/xmcja6/video-game-awards-the-next-game-from-bioware

Δημοσ.

Kαι εγω κατι τετοιο σκεφτηκα αλλα απτην αλλη ειναι δυσκολο για τις κονσολες.

Εγω λεω να βγαλει κανα Baldurs Gate 3 να γουσταρουμε.. :devil:

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως τα πηγε απο πωλησεις αλλα γενικα δεν βλέπουμε κ πολλα stradegy στις κονσολες.

Γιαυτο το λεω.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως τα πηγε απο πωλησεις αλλα γενικα δεν βλέπουμε κ πολλα stradegy στις κονσολες.

Γιαυτο το λεω.

και ελπίζουμε να μη ξαναδουνε.

Δημοσ.

Χαχαχα ωραια foto professor Farnsworth!

Kαι εγω που 2 χρονια τωρα παιζω κυρίως στο xbox360 δεν θελω adventure,stradegy και Rpg στις κονσολες(να μήν πω κ fps).Για μενα ειναι καθαρά για pc αυτα.Γιατι πρωτον θέλω ποντικι κ πληκτρολογιο και δευτερον βλεπω τα αποτελεσματα οταν κατι πανε να το κανουν console-friendly.πχ Dragon Age 2..

Ενα ειναι ομως σιγουρο,η Bioware θα βγάλει κατι που θα ειναι κ για κονσολες και για pc.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω στα Requirements

Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Athlon X2 2.7 GHz)

Στις παρενθεσεις ειναι τα αντιστοιχων επιδοσεων και οχι τα recommended. Τα recommended ειναι σε ξεχωριτη λιστα

Θελει να πει οτι ο 2Ghz dual Core ειναι ισαξιος με το 2.4Ghz Core 2 Duo? Οι Dual Core δεν ειναι πιο κατω?

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω στα Requirements

Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Athlon X2 2.7 GHz)

Στις παρενθεσεις ειναι τα αντιστοιχων επιδοσεων και οχι τα recommended. Τα recommended ειναι σε ξεχωριτη λιστα

Θελει να πει οτι ο 2Ghz dual Core ειναι ισαξιος με το 2.4Ghz Core 2 Duo? Οι Dual Core δεν ειναι πιο κατω?

Pew pew pew

Core 2 Duo & Athlon X2 = Dual Core CPUs

2GHz είναι recommended χρονισμοί αλλά οι πιο στάνταρ είναι τα 2 από πάνω μοντέλα για τα κυβικά αυτά

Δημοσ.

BioWare + Frostbite 2.0 + PC exclusive

Πολύ ενδιαφέρων συνδυασμός. Λόγω απειρίας η Bioware δε νομίζω να μας δώσει κάτι συγκλονιστικό από πλευράς gameplay (για να φτάσει στο Mass Effect 2 έπρεπε πρώτα να φτιάξει το Jade Empire και το Mass Effect 1) αλλά είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα προσαρμοστεί η Frostbite σε top down καταστάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...