Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παίδες καιρό τώρα μου το κάνει αλλά πρέπει να βάλω στοπ σε αυτήν την παράνοια.

Το ανεμιστηράκι του CPU μου κάνει σαν κομπρεσέρ.

Δουλεύει ρελαντί στις 2100 στροφές και μου χει πάρει τ'αυτιά!

Έχω σκεφτεί να πατεντάρω την τάση του με εξωτερικό ποτενσιόμετρο αλλά βαριέμαι την διαδικασία.

Υπάρχει άλλος τρόπος ή να ξεβαρεθώ;

Δημοσ.

πες μας τι επεξεργαστή έχεις? τι μητρική? και αν έχει καμιά επιλογή για διαχείριση της ταχύτητας του φαν. Επίσης είναι καθαρό το ανεμιστήρι?

Δημοσ.

Πεντακάθαρο. Αυτό είναι στάνταρ.

Η μητρική μου είναι η P5K Premium της Asus. ο CPU Intel Core2Quad Q9550D.

Έχει κάτι στο bios αλλά δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως!

Δημοσ.

Εγω εχω p5k se και q6600 και δουλευει μια χαρα. Εζω ενεργο απο το bios το q fan νομιζω ετσι λεγεται και το χω στο silent. Εσενα ετσι ειναι? απο παντα σου εκανε θορυβο;

Δημοσ.

Ναι και σήμερα μου έσπασε τα νεύρα που προσπάθησα (μάταια) να το κάνω να ησυχάσει.

Έχω δοκιμάσει κι αυτό που λες με το silent αλλά δε κάνει τίποτα. Συνεχίζει να βαράει στις 2100.

Δε λέω, η ψύκτρα έχει πολικό ψύχος απάνω, αλλά... τα αυτιά μας ρε κωλόμαγκες! Χαχα!

Δημοσ.

Την μαμα εχεις ε; Αμα σου το εκανε απο παντα τοτε πανε για νεα ψυκτρα. Αλλα μου φαινεται παραηενο γιατι πολλοι φιλοι εχουνε 4πυρηνουας και δεν εχουν τετοια προβληματα. Να υποθεσω δεν εχεις καβει overclocking ε; Και εισαι σιγουρος οτι κανει αυτο τον θορυβο και οχι αλλος ανεμιστηρας;

Δημοσ.

H ψύκτρα είναι σχετικά καινούρια, είναι αρκετά μεγάλη, δεν είναι η μαμά όχι.

Κι ούτε overclock τίποτα.

Ίσα ίσα αν το σταματήσω με το δάχτυλο ελατώνεται ο θόρυβος και είναι σχεδον αθόρυβο το ανεμιστηράκι.

Απλώς παίζει κανα πρόγραμμα η να το πατεντάρω;

Δημοσ.

Παντως η μαμα ειναι μια χαρα βαλτην αμα την εχεις. Η μητρικη δεν εχει κανα προγραμμα; Θα χει λογικα αλλα δεν γνωριζω. Καληνυχτω για σημερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...