Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρ,

ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται πόσο χρεώνουν για να αναλάβεις την δικτυακή παρουσία μιας εταιρείας στο fb.

Ασ πούμε κάποιος θέλει να διαθέση 200 ευρώ τον μήνα η χρέωσει για την δουλειά του πόσο στοιχέιζει?

Δημοσ.

Να του δημιουργήσεις και να ελέγχεις την πορεία των fb ads κατα κύριω λόγο και για την δημιουργία της fan page

Δημοσ.

Κοίτα ουσιαστικά εδώ πάει χρέωση για τη δημιουργία της Fan Page μία φορά και από εκεί και πέρα τη μηνιαία συνδρομή των ads.

Πάνω σε αυτό τώρα. Έχω δει αρκετούς να χρεώνουν έως και 50% για τις καμπάνιες. Δηλαδή στα 200€ που μου λες η εταιρία μπορεί να κρατάει τα 100€ η ίδια και τα άλλα 100€ να τα χρησιμοποιεί για καμπάνια. Οπότε κρατάνε το 50% από το συνολικό ποσό. Οι περισσότεροι πάντως σίγουρα ξεκινάνε τουλάχιστον παίρνοντας το 20% του συνολικού ποσού.

Σε γενικές γραμμές πάντως δεν είναι κάτι standard. Υπηρεσία είναι και ο καθένας το χρεώνει όσο πιστεύει ή όσο μπορεί να το χρεώσει. Επομένως η χρέωση εξαρτάται:

•  
  • Πόσο πιστεύω ότι πρέπει να χρεώσω.
  • Πόσα πιστεύω ότι είναι διατεθειμένος ο πελάτης να μου δώσει.

Δημοσ.

έρευνα αγοράς.

Επικοινωνείς με 3-4 εταιρείες που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους δουλειές, παίρνεις τιμές και υπολογίζεις.

Η πήγαινε με τις εργατοώρες που θα διαθέσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...