Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε μωρε που να το ξερω, μετα 10μερες λεω ετσι ρώταγε...

το acer το εδωσα για τον kotetsi, λογω gpu που ειπε κατι για 3d. :)

τα δικα σου, και να τα φέρουν εδω θα εχουν 100-200€ καπελο λογω ... ultra.

αφου κοιτάς και Mac δε ψαχνεις σε καμμια αγγελια? πουλανε αρκετα.

Δημοσ.

δεν ξερω να δουλευω σε mac os οποτε να παρω mac και να βαλω windows?ολα εχουν την φιλοσοφια τους

θα ηθελα αποψη για την οθονη του vaio sa 1600x900

Δημοσ.

Για εμένα, το καλύτερο 13 φορητό είναι το asus u36sd. Δεν ξέρω που μπορείς να το βρεις στην ελλαδα, αλλα είναι φτηνό, γρήγορο και έχει και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών (όχι σπουδαία όμως)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και όπως φαινεται μετα απο πολυ καιρο και αρκετη σκεψη εχω καταληξει στο sony vaio s series αλλά ειμαι σε ενα δίλλημα ποιο απο τα 2 μοντελα της σειρα να επιλεξω.

Το πρωτο μοντελο με ποιο δυνατα χαρακτηριστικά i7 2640 2.8 6gb ram blu ray και αναλυση 1600χ900 wxga(τι σημαινει αυτο?)

http://www.skroutz.gr/s/387711/Sony-VPC-SA3M9E-i7-2640M-6GB-500GB.html

και το δευτερο μοντελο με ποιο απλα χαρακτηριστικα i 5 2430 2.4 4 ram και αναλυση 1366x768

http://www.skroutz.gr/s/387714/Sony-VPC-SB3S9E-i5-2430M-4GB-500GB.html

Η διαφορα στην τιμη ειναι περιπου 400 ευρω,δεν εχω προβλημα να τα δωσω αν πραγματικα αξιζει γιατι το θελω για την δουλεια μου

Θα ηθελα να ρωτησω και σχετικα με την αναλυση,θα εχω καλυτερη απεικονιση με την μεγαλυτερη αναλυση οσο αφορα σε video και εικόνες?

Στα office θα δυσκολευτω αρκετα.

Εσεις ποια αναλυση θεωρειται καλυτερη για 13

Τα ρωταω ολα αυτα γιατι σε οσα καταστηματα πηγα δεν μου ανοιγει κανενας το ακριβο να το δω,λεγοντας με οτι εχουν μονο ενα και αμα το ανοιξουν δεν θα μπορουν να το πουλησουν!!!!ακουσον ακουσον

Αν καποιος εχει εμπειρια απο μεγαλη αναλυση σε 13 ας μου πει!!

Σας ευχαριστω και συγνωμα αν σας κουρασα

Δημοσ.

Στα 1600*900 βλεπεις περοσσοτερα στην οθονη αρα λιγοτερο scrolling , προσωπικα θα επελεγα την μεγαλυτερη αναλυση δες και το asus που zenbook εχει ενδιαφερον http://www.grab-it.gr/laptops-netbook-tablets/laptops/asus-el/asus-zenbook-ux31e-ry010x-core-i7-2677m-1.80-ghz-13.3-led.html .

ενδιαφερον αλλα αν παω ετσι δεν θα αποφασισω ποτε!!!Δεν ηξερα οτι το φερνουν ελλαδα παντως

το κακο ειναι οτι δεν εχει οπτικο μεσο εχει ομως 256 ssd δεν εχω ακουσει καθολου καλα σχολια για το trackpad του!!!

Δημοσ.

Τι θα έλεγες για αυτόν: http://www.skroutz.gr/s/389439/HP-ProBook-4330s-LW813EA.html

- matte οθόνη (αντί glossy των ανταγωνιστών σε αυτήν την κατηγορία τιμής)

- i5 δεύτερης γενιάς

- αξιοπρεπέστατη κάρτα γραφικών

- 4 θύρες USB (αντί 3 που έχει η πλειοψηφία)

- 1x4GB RAM (άρα αναβαθμίσιμο εύκολα σε 2x4GB)

Προσωπικά τον έχω παραγγείλει και τον περιμένω. Έψαχνα για 13άρι, απραίτητα με matte οθόνη, που να έχει ικανοποιητικές επιδόσεις, να μπορεί να σηκώσει ένα Photoshop κι ένα Rhino και φυσικά να με συνοδεύει παντού (σπίτι, δουλειά, εξωτερ. υποχρεώσεις κλπ). Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο deal για τις ανάγκες αυτές.

Καλησπέρα.

Φαντάζομαι ότι θα το έχεις παραλάβει μέχρι τώρα.

Απ'ότι βλέπω έχεις το 8710w (όπως και εγώ) όπότε θα σε παρακαλούσα, εάν μπορείς, να κάνεις μια μικρή σύγκριση στη ποιότητα κατασκευής και μια μικρή αναφορά στα επίπεδα θορύβου και θερμοκρασίας...

Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Ναι, έχω παραλάβει αλλά δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί αρκετά ακόμα ώστε να έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Φαίνεται ιδιαίτερα αξιόλογος φορητός. Μου κάνει εντύπωση που δε ζεσταίνεται καθόλου σε νορμάλ χρήση (λίγο browsing, Office κλπ συναφή) ενώ έχω ρυθμίσει το powerplan σε High Performance και να χρησιμοποιεί αποκλειστικά την Radeon 6490M αντί να κάνει switch με την Intel HD3000 (ναι, έχει δύο κάρτες γραφικών, δεν το ήξερα και δεν αναφερόταν στα specs). Η οθόνη είναι φωτεινή, πιο φωτεινή φυσικά από του 8710w που έχω (το οποίο μετράει 4 χρόνια ζωής πλέον). Θετικό το ότι έχεις άμεση πρόσβαση στα «σωθικά» του χωρίς να ξεβιδώνεις βίδες (έχει συρταρωτό κάλυμμα που κλειδώνει με τα ίδια άγκιστρα που κλειδώνουν την μπαταρία στη θέση της. Στα μείον του είναι τα πλήκτρα του touchpad που είναι αρκετά σκληρά. Το πληκτρολόγιο δε θα σε προβληματίσει αφού έρχεσαι κι εσύ από το 8710w, έχει πολύ καλή απόκριση και τα πλήκτρα σωστό spacing. Overall το προτείνω, με μόνη επιφύλαξη ακόμη σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις του σε απαιτητικές εφαρμογές (αν και δε νομίζω να είναι χειρότερο από το 8710w).

Δημοσ.

Ναι, έχω παραλάβει αλλά δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί αρκετά ακόμα ώστε να έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Φαίνεται ιδιαίτερα αξιόλογος φορητός. Μου κάνει εντύπωση που δε ζεσταίνεται καθόλου σε νορμάλ χρήση (λίγο browsing, Office κλπ συναφή) ενώ έχω ρυθμίσει το powerplan σε High Performance και να χρησιμοποιεί αποκλειστικά την Radeon 6490M αντί να κάνει switch με την Intel HD3000 (ναι, έχει δύο κάρτες γραφικών, δεν το ήξερα και δεν αναφερόταν στα specs). Η οθόνη είναι φωτεινή, πιο φωτεινή φυσικά από του 8710w που έχω (το οποίο μετράει 4 χρόνια ζωής πλέον). Θετικό το ότι έχεις άμεση πρόσβαση στα «σωθικά» του χωρίς να ξεβιδώνεις βίδες (έχει συρταρωτό κάλυμμα που κλειδώνει με τα ίδια άγκιστρα που κλειδώνουν την μπαταρία στη θέση της. Στα μείον του είναι τα πλήκτρα του touchpad που είναι αρκετά σκληρά. Το πληκτρολόγιο δε θα σε προβληματίσει αφού έρχεσαι κι εσύ από το 8710w, έχει πολύ καλή απόκριση και τα πλήκτρα σωστό spacing. Overall το προτείνω, με μόνη επιφύλαξη ακόμη σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις του σε απαιτητικές εφαρμογές (αν και δε νομίζω να είναι χειρότερο από το 8710w).

Σε ευχαριστώ ιδιαίτερα για τον χρόνο που διέθεσες για να μου απαντήσεις. :)

Δημοσ.

ενδιαφερον αλλα αν παω ετσι δεν θα αποφασισω ποτε!!!Δεν ηξερα οτι το φερνουν ελλαδα παντως

το κακο ειναι οτι δεν εχει οπτικο μεσο εχει ομως 256 ssd δεν εχω ακουσει καθολου καλα σχολια για το trackpad του!!!

Λογικά αυριο θα το έχω, θα γράψω εντυπώσεις το πρόβλημα με το trackpad έχει λυθεί με νέο update απο την asus.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...