lpap Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Θα ήθελα να σας ζητησω την βοήθεια και την γνωμη σας όσον αφορα στην αγορά που θέλω να προβώ Θα έλεγα οτι μάλλον έχω καταλήξει στην εταιρια Toshiba xωρις βεβαια να αποκλείω οποιαδήποτε άλλη εταιρία Λοιπον θελω έναν σχετικά γρηγορο 13,3 ελαφρυ,γρήγορο και με καλή ποιοτητα εικόνας Να πω οτι αυτός ο υπολογιστής δεν θα είναι ο κύριος που θα χρησιμοποιω Με έχουν ενθουσιάσει 2 μοντελα της toshiba To πρωτο είναι το νεο ultrabook Ζ 830 i 5 με 128 ssd,βγαινει βέβαια σε 2 σειρες satellite και portege,πιστευω οτι το 2 θα είναι ποιοτικά ανώτερο αλλά δεν ξέρω ποιες ακριβώς είναι οι διαφορές τους,αν ξέρει κάποιος εδω ας βοηθήσει Εχω διαβάσει πολυ καλές κριτικες,αλλα αυτο που δεν εχω καταλαβει είναι τι γίνεται που δεν έχει αποσπωμενη μπαταρια,τι γίνεται αν αυτη χαλάσει?εχει κάποιος σας εμπερία και τι προτεινει? Το 2 μοντελο είναι το R 830 με τα ίδια χαρακτηριστικά,νομίζω οτι εδώ μιλάμε για ένα πολυκαλό μηχανημα αλλά δεν ξέρω κατα πόσο αξιζει την μεγαλη διαφορα που έχουν στην τιμη σε σχεση με το Z 830 Τι λέτε?Οι τιμες ενδεικτικές που έχω δει είναι απο το amazon(εδω θελω να ρωτησω αν καποιος που αγορασε υπολογιστη απο εκεί είχε προβλημα με την εγγυηση στην ελλάδα?) Από τις αλλες επιλογες εχω διακρίνει το lenovo u 300s και το asus UX 31καθως και η σειρα S της Sony Vaio με το ssd που ξεφευγει και αυτός στην τιμη Περιμένω τις αποψεις σας,πιστευοντας οτι η γνωμες σας θα με βοηθησουν να καταληξω καπου
getty Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Κάτοχος του satellite R830 με τον i5. Γενικά είναι γρήγορο, πολύ ελαφρύ και απροβλημάτιστο. Το μόνο που του λείπει είναι υψηλότερο contrast στο disploy. Αν θες καλύτερη οθόνη νομίζω ότι πρέπει να πας για το vaio.
lpap Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Κάτοχος του satellite R830 με τον i5. Γενικά είναι γρήγορο, πολύ ελαφρύ και απροβλημάτιστο. Το μόνο που του λείπει είναι υψηλότερο contrast στο disploy. Αν θες καλύτερη οθόνη νομίζω ότι πρέπει να πας για το vaio. ναι θα ελεγα οτι θελω καλη οθονη,οσο αφορα το vaio εννοεις αυτο το μοντελο με την κανονικη αναλυση ή με την 1600χ900 αληθεια απο που το αγορασες?
Lothar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 http://www.cosmodata.gr/product/64612/notevook-dell-vostro-v131-i3-2310m-4gb
lpap Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 μπα δεν θα το ελεγα οτι πληρει τις προυποθεσεις μου αλλη καμμια προταση? ευχαριστω παντως για τις αποψεις σας ειναι σημαντικη η οποιαδηποτε πληροφορια
xristoforos89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Mεχρι ποσα θες να ξοδεψεις; Γιατι φαινεται να εχεις ακριβα γουστα!!
lpap Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Mεχρι ποσα θες να ξοδεψεις; Γιατι φαινεται να εχεις ακριβα γουστα!! Τα 1300 ειναι το πάνω σκαλοπάτι,θελω να παρω κατι καλο και να αξιζει και επειση ειναι για δουλεια δεν θελω κατι απλο,δεν το θελω για παιχνιδια έχεις κατι να προτεινεις ή εχεις καποια εμπειρία?
xristoforos89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Προσωπικα θα περιμενα μεχρι τα Χριστουγεννα που -λενε πως- θα φερουν τα ultrabook της toshiba. Φαινονται πολυ καλα λαπτοπακια. Το θεμα ειναι τι θερμοκρασιες θα πιανουν με i7 επανω.
disqualified Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 μπα δεν θα το ελεγα οτι πληρει τις προυποθεσεις μου αλλη καμμια προταση? ευχαριστω παντως για τις αποψεις σας ειναι σημαντικη η οποιαδηποτε πληροφορια το Dell Vostro ειναι απο τα καλυτερα μηχανηματα που μπορεις να παρεις κατα την προσωπικη μου αποψη σε αυτην την τιμη. Στη θεση σου θα επαιρνα αυτο αν και ειναι 14 ιντσες με 5 χρονια εγγυηση! Δε νομιζω οτι εχει usb3 επισης Βεβαια αν θες ssd δε σου κανουν. Εκτος αν βαλεις μονος σου μετα
getty Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Εν συντομία η προσωπική μου άποψη: -Αν θέλεις καλή εγγύηση και ένα αξιοπρεπές μηχάνημα νομίζω ότι το latitude θα ήταν μια καλή επιλογή. Με σχετικά όμως υψηλό κόστος και όχι πολύ ελαφριά κατασκευή (Vostro δε θα έπαιρνα, γιατί έχεις δύο επιλογές είτε vostro v131 που λένε ότι κάνει θόρυβο είτε 3350 που είναι bulky για 13άρι) -Toshiba r830 είναι αχτύπητος σε θέμα βάρους (1.45kg) πάσχει σε contrast οθόνης και εργονομία πληκτρολογίου (δεν είναι thinkpad σε καμία περίπτωση). Με 830 ευρώ περίπου από amazon έχει καλή τιμή. Αναφορικά με την εγγύηση, έχει πανευρωπαϊκή ένα έτος (υπολόγιζε+90ευρώ για παγκόσμια 3ετή) οπότε το καλύπτει η ideal. Ωστόσο, αν χαλάσει ενδεχομένως να είναι ένα θέμα το πότε θα στο φτιάξουν επειδή αυτό το μοντέλο δεν εισάγεται Ελλάδα συνεπώς δεν ξέρω αν υπάρχουν ανταλλακτικά. -Αν θέλεις καλή οθόνη και είσαι ευχαριστημένος με 1.8kg μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις και το sony vaio (το καινούργιο S, το Ζ είναι πανάκριβο) αλλά είναι καινούργιο μοντέλο οπότε ψάξε για reviews πριν το πάρεις. Αυτά ελπίζω να βοήθησα
JohnnyDragon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Με αυτό θα μείνεις σίγουρα ικανοποιημένος. Δοκιμασμένο προσωπικά. Σαν μοντέλο δεν έχει παρουσιάσει βλάβες γενικά. Με πολύ καλά χαρακτηριστικά, τέλεια εμφάνιση, slot ODD, φωτιζόμενο keyboard, δύο fan στο heatsink module. Φυσικά η σειρά ENVY έχει και πιό ακριβά μοντέλα, αλλά και με αυτό θα είσαι υπέρ καλλυμένος.
ipal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 αν ψαχνεις ακομα δες και τα ultrabook που εβαλα στο αλλο θεμα 13.3". ο ενας εχει hybrid, στα 1.3kg στα 799 απο amazon. να και ο UX31 με 256 ssd/ i5 1.7, στα 1200 http://www.amazon.de/UX31E-RY008V-Ultrabook-Intel-2557M-256GB/dp/B005QAGKWG/ref=pd_cp_computers_3 πριν 4 μερες τον εφεραν!
kotetsi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Τι θα έλεγες για αυτόν: http://www.skroutz.gr/s/389439/HP-ProBook-4330s-LW813EA.html - matte οθόνη (αντί glossy των ανταγωνιστών σε αυτήν την κατηγορία τιμής) - i5 δεύτερης γενιάς - αξιοπρεπέστατη κάρτα γραφικών - 4 θύρες USB (αντί 3 που έχει η πλειοψηφία) - 1x4GB RAM (άρα αναβαθμίσιμο εύκολα σε 2x4GB) Προσωπικά τον έχω παραγγείλει και τον περιμένω. Έψαχνα για 13άρι, απραίτητα με matte οθόνη, που να έχει ικανοποιητικές επιδόσεις, να μπορεί να σηκώσει ένα Photoshop κι ένα Rhino και φυσικά να με συνοδεύει παντού (σπίτι, δουλειά, εξωτερ. υποχρεώσεις κλπ). Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο deal για τις ανάγκες αυτές.
ipal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) την εχει κανει ο OP φιλε kotetsi... και εγω τσάμπα απάντησα. για αυτο τι λες με glossy αλλα gpu 540Μ στα 680€ (too late βεβαια)? http://www.amazon.de/Acer-TimelineX-4830TG-2434G75Mibb-Notebook-540M-2GB/dp/B005I55CF0/ref=pd_cp_computers_1 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2011 από ipal
lpap Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Οχι παιδια δεν την εκανα,αλλα η πολυ δουλεια και οι οικογενειακες υποχρεωσεις δεν μου αφηναν χρονο να μπω και να ελεγχω. Σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας παμε ενα ενα να τα πουμε Εγω φυγει λιγο απο τον toshiba 830 νομιζω οτι ειναι πολυ ακριβος για αυτα που προσφερει Ειμαι πιο πολυ σε αυτο http://lap-tops.gr/product_info.php?products_id=264 το εχει κανενας σας,ποια η αποψη σας για την οθονη του 16000χ900?Νομιζω κατα τα αλλα οτι με καλυπτει πληρως Τα Ultrabook ειναι επισης μια πολυ καλη λυση και ειναι αρκετα τα μοντελα toshiba zenbook,lenovo u 300 και το asus ux 31 βεβαια ολα τα rewiews δειχνουν νικητη το mac book air,δεν ξερω το asus νομιζω οτι ειναι το καλυτερο value for money αλλα αν το παρεις απο το γερμανικο θελει να του βαλω ελληνικα windows το αγγλικο δεν το εχει Οσο για το HP 4330 ειναι ενα αξιολογο μοντελο ,φοβαμαι την hP γιατι Hp ειχα και ειχα αρκετα προβληματα Θα περιμενω μεχρι τις γιορτες μπας και φερουν και τα Ultrabooks να τα δω απο κοντα,ξερεις κανενας σας παιδια αν η μπαταρια σε αυτα ειναι ενσωματωμενη? την εχει κανει ο OP φιλε kotetsi... και εγω τσάμπα απάντησα. για αυτο τι λες με glossy αλλα gpu 540Μ στα 680€ (too late βεβαια)? http://www.amazon.de/Acer-TimelineX-4830TG-2434G75Mibb-Notebook-540M-2GB/dp/B005I55CF0/ref=pd_cp_computers_1 οπως ειπα και παραπανω ειμαι εδω,δεν θα επαιρνα acer ποτε πολυ πλαστικο και το συγκεκριμενο ultrabook εχει τις χειροτερες κριτικες απο οσα εχουν βγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα