Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε φίλε μου εγώ θα σου έλεγα να πάρεις την πιο φθηνή που θα βρεις από το κατάστημα που θα επιλέξεις.Είτε είναι με 1 είτε με 2gb μνήμης.Τα ξεκλειδώματα και τα πουσαρίσματα είναι πράσιν' άλογα.Πάρε μια καρτούλα με το μικρότερο δυνατό κόστος και άσε το 2% διαφοράς.Έχω ξεκλείδωτη 6950 και γνωρίζω από πρώτο χέρι τη διαφορά της σε σχέση με πριν.

Αν και θα συμφωνησω με τα υπογραμμισμένα,Θα διαφωνησω με τα bold καθετα και οριζοντια και σε οτι σταση θελεις που λεει ο λογος.

Δηλαδη σε αυτο Insomnia thread τζαμπα παιδεύεται το παλικαρι να τον ξεκλειδωσει σε 5πυρηνο ε?Η σε πολλα αλλα εδω μεσα.

Επισης μην παίρνεται το rage για παραδειγμα.ειναι console port με οτι συνεπαγεται αυτο στο θεμα της αποδοσης του σε hardware.Πολυ απλα ειναι αθλιο με Memory leaks και πολλα αλλα.

Ε μην μου πεις οτι δεν ειδες διαφορα σε νουμερα οταν ξεκλειδωσες την 6950 και τις ανεβασες τα ρολογια σε σχεση με την στοκ γιατι τοτε και εγω προσωπικα αλλα βλεπω.

Δημοσ.

Αν και θα συμφωνησω με τα υπογραμμισμένα,Θα διαφωνησω με τα bold καθετα και οριζοντια και σε οτι σταση θελεις που λεει ο λογος.

Δηλαδη σε αυτο Insomnia thread τζαμπα παιδεύεται το παλικαρι να τον ξεκλειδωσει σε 5πυρηνο ε?Η σε πολλα αλλα εδω μεσα.

Για 6950-6970 δε μιλάμε;Γιατί μπερδεύεσαι;Όχι δε θεωρώ ουσιώδεις τις διαφορές που είδα κατά το ξεκλείδωμα αυτό.Το 5% δε μου λέει κάτι.Δεν είναι ποσοστό που σε πηγαίνει από επίπεδο unplayable σε playable.Μόνο αυτή η διαφορά έχει ουσία για εμένα.Τώρα αν το 22 έγινε 23 στο metro 2033 πχ ή αν το 699 έγινε 923 στο quake 3 πάλι δε μου λέει κάτι.Παιχνίδια που να έγιναν υποφερτά χάρη στο ξεκλείδωμα στην ανάλυση που παίζω δεν είδα και ήμουν σίγουρος εκ των προτέρων ότι δε θα έβλεπα.Τα υπόλοιπα που παίζουν παίζουν υπερ το δέον καλά, οπότε θεωρώ πως έναν λογικό άνθρωπο δεν τον απασχολεί κάτι περαιτέρω.

(για την ιστορία να σου πω ότι όλα τα μη επαγγελματικά μου pc τα κλοκάρω με τη μία, ασχέτως με το αν θεωρώ ή περιμένω ότι θα κάνει διαφορά ή όχι)

Δημοσ.

Για 6950-6970 δε μιλάμε;Γιατί μπερδεύεσαι;Όχι δε θεωρώ ουσιώδεις τις διαφορές που είδα κατά το ξεκλείδωμα αυτό.Το 5% δε μου λέει κάτι.Δεν είναι ποσοστό που σε πηγαίνει από επίπεδο unplayable σε playable.Μόνο αυτή η διαφορά έχει ουσία για εμένα.Τώρα αν το 22 έγινε 23 στο metro 2033 πχ ή αν το 699 έγινε 923 στο quake 3 πάλι δε μου λέει κάτι.Παιχνίδια που να έγιναν υποφερτά χάρη στο ξεκλείδωμα στην ανάλυση που παίζω δεν είδα και ήμουν σίγουρος εκ των προτέρων ότι δε θα έβλεπα.Τα υπόλοιπα που παίζουν παίζουν υπερ το δέον καλά, οπότε θεωρώ πως έναν λογικό άνθρωπο δεν τον απασχολεί κάτι περαιτέρω.

(για την ιστορία να σου πω ότι όλα τα μη επαγγελματικά μου pc τα κλοκάρω με τη μία, ασχέτως με το αν θεωρώ ή περιμένω ότι θα κάνει διαφορά ή όχι)

Εσυ δηλαδη γιατι πηρες 2GB 6950 Και οχι 1 ?

Δημοσ.

Μιας και είσαι περίεργος (αν και ξεφεύγουμε από το θέμα): πρώτον γιατί μπορούσα * (μου τη σπάει να μου το λένε, αλλά γουστάρω να το λέω :mrgreen: ), δεύτερον γιατί όταν την πήρα δεν είχε καν ανακοινωθεί η έκδοση με το 1 gb και τρίτον γιατί και να είχε παίζω σε ανάλυση πάνω από την full hd.Και για να προλάβω και την επόμενη περίεργη ερώτησή σου ότι δηλαδή γιατί την ξεκλείδωσα ενώ ήξερα ότι δε θα μου προσφέρει κάτι: πάλι έτσι γιατί μπορούσα. * :mrgreen:

(* σε πειράζω βρε :mrgreen: )

Δημοσ.

Μιας και είσαι περίεργος (αν και ξεφεύγουμε από το θέμα): πρώτον γιατί μπορούσα (μου τη σπάει να μου το λένε, αλλά γουστάρω να το λέω :mrgreen: ), δεύτερον γιατί όταν την πήρα δεν είχε καν ανακοινωθεί η έκδοση με το 1 gb και τρίτον γιατί και να είχε παίζω σε ανάλυση πάνω από την full hd.Και για να προλάβω και την επόμενη περίεργη ερώτησή σου ότι δηλαδή γιατί την ξεκλείδωσα ενώ ήξερα ότι δε θα μου προσφέρει κάτι: πάλι έτσι γιατί μπορούσα. :mrgreen:

Kαι εγω μπορω και ρωταω τοτε

Οπως και να εχει στα νεα παιχνιδια το 1GB δεν φτανει σε full HD αναλυση

Δημοσ.

Battlefield 3 με ultra όλα το ξεχνάς με 1 gb σε 1920χ1080. Αυτή τη στιγμή βλέπω κατανάλωση στην κάρτα μου 1400mb περίπου..

Όπως επίσης και Crysis 2 ultra + DX11. Γενικά συμφωνώ ότι αν μπορεί κάποιος να πάρει παραπάνω από 1 Gb να το πάρει!

Δημοσ.

Μιας και είσαι περίεργος (αν και ξεφεύγουμε από το θέμα): πρώτον γιατί μπορούσα * (μου τη σπάει να μου το λένε, αλλά γουστάρω να το λέω :mrgreen: ), δεύτερον γιατί όταν την πήρα δεν είχε καν ανακοινωθεί η έκδοση με το 1 gb και τρίτον γιατί και να είχε παίζω σε ανάλυση πάνω από την full hd.Και για να προλάβω και την επόμενη περίεργη ερώτησή σου ότι δηλαδή γιατί την ξεκλείδωσα ενώ ήξερα ότι δε θα μου προσφέρει κάτι: πάλι έτσι γιατί μπορούσα. * :mrgreen:

(* σε πειράζω βρε :mrgreen: )

Πολυ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι,την ιδια τρελα εχω και εγω μου κολλησε απο τοτε που αγορασα μια Saphire 4830 60 euro και τη πρωτη μερα εφαγε Pencil Mod και φλασαρισμα με modded βιος με 850-1100 :shock: . Ακομα και σημερα δουλευει και βαζει κατω ολες τις μαμησιες 4850.

Και την 6950 μου με βιος 6970 την εχω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...