thanoskkk Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για τις συνθεσεις παιδιά αλλά δυστυχώς είμαι αθήνα και δοκιμάζοντας σε πλαίσιο και msystems δεν κατάφερα να φτιάξω σύνθεσεις όπως αυτές που μου δώσατε από το visionstudio που είναι στη Θεσσαλονίκη. Δεν παίρνω τη πρωτοβουλία να αλλάξω κάτι σε μια από τις συνθέσεις σας γιατί δε γνωρίζω πολλά από hardware και φοβάμαι μη κάνω καμια βλακεία. Αν κάποιος έχει την καλοσύνη να μου δώσει μια σύνθεση από μαγαζί στην αθήνα θα ήμουν υπόχρεος μιας και οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες.
GoLdMaNn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αυτο ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να κανω εγω προσωπικα απο msystems Edit:Επειδη βιαζομαι και δν με αφηνει να την ανεβασω και πρεπει να κανω upload στο imageshacks θα την εχεις το βραδυ...
thanoskkk Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αυτο ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να κανω εγω προσωπικα απο msystems Edit:Επειδη βιαζομαι και δν με αφηνει να την ανεβασω και πρεπει να κανω upload στο imageshacks θα την εχεις το βραδυ... ευχαριστώ φίλε μου, θα περιμένω
rafail1994 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δες μια πρόταση απο το Msystems είναι ενα 100αρι παραπάνω εαν δεν μπορεις να τα δώσεις κόβουμε case:Corsair Carbide Series 500R ram:Kingston 4GB HyperX blu 1600MHz psu:Corsair Enthusiast Series 650W mobo:Gigabyte Z68X-UD3P-B3 cpu:Intel Core i5-2500K gpu:Asus Radeon HD 6950 ssd:OCZ 120GB Agility 3 hdd:Seagate 1TB Barracuda nomitor:Dell UltraSharp U2312HM Συνολο:1345,23E
GoLdMaNn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δες μια πρόταση απο το Msystems είναι ενα 100αρι παραπάνω εαν δεν μπορεις να τα δώσεις κόβουμε case:Corsair Carbide Series 500R ram:Kingston 4GB HyperX blu 1600MHz psu:Corsair Enthusiast Series 650W mobo:Gigabyte Z68X-UD3P-B3 cpu:Intel Core i5-2500K gpu:Asus Radeon HD 6950 ssd:OCZ 120GB Agility 3 hdd:Seagate 1TB Barracuda nomitor:Dell UltraSharp U2312HM Συνολο:1345,23E +1 πανω κατω αυτα ειχα βαλει εκτος απο το κουτι π ειχα βαλει αρκετα πιο φθηνο και ειχα βαλει vertex 3 ssd..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα