twiner Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 σε Linux βλέπω θετικές διαφορές: καλύτερη απόκριση από την 7.1, πιο γρήγορη φόρτωση σελίδων. ένα προβληματάκι έχω με το speed dial: κάθε φορά που ανοίγω νέο tab κάνει refresh όλα τα thumbnails.
KilliK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 ένα προβληματάκι έχω με το speed dial: κάθε φορά που ανοίγω νέο tab κάνει refresh όλα τα thumbnails. εχει επιλογη να το απενεργοποιησεις αυτο.
nickmanak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω για το noscript. Δεν ηξερα την υπαρξη του και καποιος το ανεφερε εδω. Το εβαλα και αλλαξε η ζωη μου! Τσεκαρα πολυ πραμα στις ρυθμισεις και κοβει τα παντα (εχω προβλημα και στο insomnia) αλλα δεν με πειραζει καθολου. Τελειο! Χρησιμοποιω Firefox v3.6.24
dancer_69 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Εγώ δυστυχώς βλεπω ότι το πρόβλημα που εμφανίστηκε από την 5 έκδοση και μετά υπάρχει ακόμη. Μετά από κάθε επανεκκίνηση του pc(και μερικές φορές της εφαρμογής, έτσι στο άσχετο), δεν εμφανίζονται οι προηγούμενες καρτέλες που ήταν ανοιχτές. Αν τον κλείσω και τον ξανανοίξω επανέρχονται. Το πρόβλημα αυτό είναι άσχετο με το λειτουργικό ή το προφίλ. Μου το έχει κάνει σε windows 32bit και 64bin και αν θυμάμαι καλά και σε linux. Επίσης και μετά από ολική απεγκατάσταση του browser και με νέο προφίλ.
KilliK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 με το session manager addon επανερχονται οι καρτελες;
twiner Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 εχει επιλογη να το απενεργοποιησεις αυτο. δεν ξέρω πώς να το φτιάξω. Πάω στις προτιμήσεις του speed dial, Dial Defaults, Refresh: Never, Apply to Dials, Select all, Apply. και πάλι σε κάθε νέο tab ξαναφορτώνει τα thumbnails. Στην 7.1 δεν το έκανε αυτό.
dancer_69 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 με το session manager addon επανερχονται οι καρτελες; Δεν το έχω εγκατεστημένο, όμως δεν είναι ότι χάνονται εντελώς, απλά μια εμφανίζονται όταν ανοίγει το πρόγραμμα και μία όχι(εμφανίζεται η εξορισμού καρτέλα μόνο). EDIT: To έβαλα πάντως μήπως και δω διαφορά. EDIT2: Καμία βελτίωση, ξανά μετά την επανεκκίνηση του Pc, τον ανοίγω και εμφανίζεται η εξορισμού σελίδα μόνο. Τον κλείνω και τον ξανανοίγω, οι καρτέλες επανέρχονται
Sebu Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Να δω πότε θα καταλάβει και θα ενσωματσει το fast dial ή έστω θα βγάλει κάτι αντίστοιχο με υποστήριξη από την στιγμή που βγαίνει νέα έκδοση. Έχω κουραστεί να δοκιμάζω beta μέχρι να "κάτσει" μία και να παίξει. Σχεδόν 400,000 το χρησιμοποιούνε. Έλεος. Χρυσοστομε!!!!!! Απο τα χρησιμοτερα add ons ever σε προγραμμα και δεν υποστηριζεται εσωτερικα??? Εχω 4 σελιδες με τα λινκς/sites που επισκεπτομαι συνεχεια και ειναι μακραν χρηστικοτερο απο το μενου των favourites.
Anaksimandros4 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Χρυσοστομε!!!!!! Απο τα χρησιμοτερα add ons ever σε προγραμμα και δεν υποστηριζεται εσωτερικα??? Εχω 4 σελιδες με τα λινκς/sites που επισκεπτομαι συνεχεια και ειναι μακραν χρηστικοτερο απο το μενου των favourites. Μακραν ομως!! Και ο μόνος λογος που δεν βαζω τον Firefox 8 ειναι επειδη δεν ξερω παλι αν θα λειτουργει το Fast Dial στην καινουρια εκδοση ή αν θα "καταστραφω" παλι ωσπου να βγει η αναβαθμιση του FD. Σε καμια εβδομαδα λογικα θα βγει....
KilliK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δεν το έχω εγκατεστημένο, όμως δεν είναι ότι χάνονται εντελώς, απλά μια εμφανίζονται όταν ανοίγει το πρόγραμμα και μία όχι(εμφανίζεται η εξορισμού καρτέλα μόνο). EDIT: To έβαλα πάντως μήπως και δω διαφορά. EDIT2: Καμία βελτίωση, ξανά μετά την επανεκκίνηση του Pc, τον ανοίγω και εμφανίζεται η εξορισμού σελίδα μόνο. Τον κλείνω και τον ξανανοίγω, οι καρτέλες επανέρχονται εφοσων χρησιμοποιησες και καθαρο προφιλ,τοτε το προβλημα βρισκεται στον υπολογιστη σου,οχι στον firefox.
dancer_69 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Πρόβλημα στον υπολογιστή που δεν παρουσιάζεται σε κανέναν άλλο browser(internet explorer, chrome, opera..), παρουσιάζεται σε διαφορετικά λειτουργικά(linux, windows 7 32&64bit), και μετά από καθαρή εγκατάσταση? Και στον ίδιο υπολογιστή όπου ποτέ δεν είχε παρουσιάσει ο firefox παρόμοιο πρόβλημα πριν τον τελευταίο χρόνο που άλλαξε από 4 σε 8 τώρα και ενώ τον χρησιμοποιώ για πάνω από 5 χρόνια συνεχώς, και ο υπολογιστής δεν έχει αλλάξει κάποια συσκευή την τελευταία χρονιά?
IOSTEFO Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μακραν ομως!! Και ο μόνος λογος που δεν βαζω τον Firefox 8 ειναι επειδη δεν ξερω παλι αν θα λειτουργει το Fast Dial στην καινουρια εκδοση ή αν θα "καταστραφω" παλι ωσπου να βγει η αναβαθμιση του FD. Σε καμια εβδομαδα λογικα θα βγει.... Το Fast Dial ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ :D
KilliK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Πρόβλημα στον υπολογιστή που δεν παρουσιάζεται σε κανέναν άλλο browser(internet explorer, chrome, opera..), παρουσιάζεται σε διαφορετικά λειτουργικά(linux, windows 7 32&64bit), και μετά από καθαρή εγκατάσταση? Και στον ίδιο υπολογιστή όπου ποτέ δεν είχε παρουσιάσει ο firefox παρόμοιο πρόβλημα πριν τον τελευταίο χρόνο που άλλαξε από 4 σε 8 τώρα και ενώ τον χρησιμοποιώ για πάνω από 5 χρόνια συνεχώς, και ο υπολογιστής δεν έχει αλλάξει κάποια συσκευή την τελευταία χρονιά? σιγουρα κατι αλλο φταιει.διοτι εσυ λες οτι ουτε το session manager addon δουλευει,κατι το οποιο ειναι περιεργο διοτι το addon δημιουργει δικα του sessions ξεχωριστα απο αυτα του Firefox. εχεις κοιταξει τον υπολογιστη σου για ιους; κανε και μια αναβαθμιση στους drivers του συστηματος σου,ειδικα στην gpu. τελος ρωτα για το προβλημα σου στο παρακατω εξαιρετικο firefox forum: http://forums.mozillazine.org
dancer_69 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Το πρόσθετο δουλεύει μόνο αν επιλέξω να φορτώνεται μια συγκεκριμένη αποθηκευμένη συνεδρία μόνο. Αν επιλέξω να επαναφέρει την προηγούμενη γίνεται ότι και χωρίς αυτό. Ψάχνοντας λιγο στο φορουμ που παρέθεσες βρήκα ότι και άλλοι έχουν αυτό το πρόβλημα, το οποίο όπως αναφέρεται και εκεί παρουσιάστηκε τον τελευταίο χρόνο. Έκανα ένα post και εκεί να δω μήπως βγει ακρή. EDIT: Τελικά μάλλον ο οδηγός της κάρτας γραφικών έφταιγε γι'αυτό. Έβαλα τον τελευταίο ati και φαίνεται να έφτιαξε. Βέβαια δεν τον δοκίμασα και πολύ, γιατί οι εκδόσεις από 5 και μετά μάλλον δημιούργησαν περισσότερα και σημαντικότερα προβλήματα απ' όσα έλυσαν. Αυτή τη στιγμή έχω την 3.64 έκδοση και όλα λειτουργούν ρολόι, και χωρίς αλλαγή προφίλ ή απενεργοποίηση/απεγκατάσταση πρόσθετων. Προβλήματα: -Το αναφερθέν που χρειάζεται νέο οδηγό κάρτας. Προτιμώ να κρατήσω τον παλαιότερο οδηγό της κάρτας όπου το crossfire λειτουργεί κανονικά, μιας και η ati, μετά τη 10.5 έκδοση και ως την τελευταία 11.9 δεν έχει κάνει τίποτα(παρότι έχω στείλει mails και διάφορα logs που μου ζητήθηκαν εδώ και πολλούς μήνες), και το crossfire ακόμη δεν λειτουργεί για τις κάρτες μου. - Memory leaks, slow flash Τα βάζω μαζί μιας και φαίνεται πως το ένα δημιουργεί το άλλο. Από την 5 έκδοση και ως την τελευταία, μετά από περίπου 1 ώρα χρήσης, η εφαρμογή γίνεται απελπιστικά αργή, τα βιντεο παίζουν καρέ-καρέ, καθυστέρηση στον ήχο 30 δευτ περίπου, οι σελίδες για να φορτώσουν θέλουν 2-3 λεπτά(το ίδιο και η μεταφορά από καρτέλα σε καρτέλα ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια γίνει). Και αυτό ενώ δεν υπάρχει καμία αύξηση στη μνήμη που καταλαμβάνεται(όπως φάινεται από τον window task manager) σε σχεση με το διάστημα που λειτουργεί κανονικά. - Κάθε φορά που αλλάζω γλώσσα από ελληνικά σε αγγλικά και το αντίστροφο στο πληκτρολόγιο, υπάρχει καθυστέρηση ανταπόκρισης του πληκτρολογίου γύρω στα 10 δευτερόλεπτα. Όλα τα παραπάνω στην έκδοση 3.64, απλά δεν υφίστανται. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2011 από dancer_69
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα