Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν τρωει καθολου μνημη.οι 7 και 8 εχουν εξαλειψει σχεδον ολα τα προβληματα με τα memory leaks.κατι που φαινεται καθαρα και σε επισημα συγκριτικα:

http://www.tomshardw...er,3037-14.html

υποψιν οτι δεν ειναι μονο τα addons αλλα και τα plugins που τρωνε πολλη μνημη,ειδικα το flash.

τελος αν εχεις τοσο μεγαλο προβλημα με την μνημη,βαζεις και το MemoryFox addon και καθαρισες:

https://addons.mozil...don/memory-fox/

http://www.browsermemory.com/

ναι είναι και τα plug ins..αλλά πολύ μνήμη!

Οκ,θα το βάλω να δούμε.

ΟοΟ όντως..Πήγε με 4 tabs στα 97k!Βέβαια μόλις άνοιξα,αλλά θα δούμε με την χρήση.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι είναι και τα plug ins..αλλά πολύ μνήμη!

Οκ,θα το βάλω να δούμε.

ΟοΟ όντως..Πήγε με 4 tabs στα 97k!Βέβαια μόλις άνοιξα,αλλά θα δούμε με την χρήση.

ναι κανει καλη δουλεια.φροντισε να εχεις βαλει την τελευταια εκδοση,την 7.5.3 απο το επισημο σαιτ.το ΑΜΟ εχει ακομη την 7.4.

επισης επειδη τα plugins τρωνε πολυ μνημη,καλο ειναι να εχεις μονο τα τελειως απαραιτητα ενεργοποιημενα:

flash,shockwave,java,silverlight και ισως και τα wmp,quicktime,pdf αν τα εχεις αναγκη.

τελος τρεχα το flashblock με το δικο σου whitelist (πχ να μην μπλοκαρει το youtube ) και ενεργοποιησε το html5 στο youtube αν εχεις καλο pc.

τα παραπανω τα εχω εφαρμοσει και στον chrome,o oποιος τα βρισκει πιο σκουρα με το flash απο οτι ο FF.

κανε αυτα τα πραματακια και θα ξελαφρωσεις κατα πολυ και τους 2 browsers.υπαρχει και η εσχατη λυση με το Noscript (περαν της ασφαλειας που παρεχει) αλλα πλεον το surfing γινεται πονοκεφαλος.

Δημοσ.

+1 Ειναι must πλεον. Εδω εχουν κλεψει τοσα και τοσα απο οpera, αλλη μια χρησιμοτατη λειτουργια τους πειραζει;

ρε παιδες βαλτε speed dial καλυτερο ειναι τι καθεστε και παιδεύεστε με το φαστ.

Δημοσ.

ρε παιδες βαλτε speed dial καλυτερο ειναι τι καθεστε και παιδεύεστε με το φαστ.

Oυτε καν, ειναι εκνευριστικα βαρυ και αργο.

Δημοσ.

ναι κανει καλη δουλεια.φροντισε να εχεις βαλει την τελευταια εκδοση,την 7.5.3 απο το επισημο σαιτ.το ΑΜΟ εχει ακομη την 7.4.

επισης επειδη τα plugins τρωνε πολυ μνημη,καλο ειναι να εχεις μονο τα τελειως απαραιτητα ενεργοποιημενα:

flash,shockwave,java,silverlight και ισως και τα wmp,quicktime,pdf αν τα εχεις αναγκη.

τελος τρεχα το flashblock με το δικο σου whitelist (πχ να μην μπλοκαρει το youtube ) και ενεργοποιησε το html5 στο youtube αν εχεις καλο pc.

τα παραπανω τα εχω εφαρμοσει και στον chrome,o oποιος τα βρισκει πιο σκουρα με το flash απο οτι ο FF.

κανε αυτα τα πραματακια και θα ξελαφρωσεις κατα πολυ και τους 2 browsers.υπαρχει και η εσχατη λυση με το Noscript (περαν της ασφαλειας που παρεχει) αλλα πλεον το surfing γινεται πονοκεφαλος.

θα προσπαθήσω να τα κάνω,κάποια τα κατάλαβα και ξέρω να τα κάνω..

αν όχι,μπορώ να σου στείλω pm ;

Δημοσ.

θα προσπαθήσω να τα κάνω,κάποια τα κατάλαβα και ξέρω να τα κάνω..

αν όχι,μπορώ να σου στείλω pm ;

στειλε.

Oυτε καν, ειναι εκνευριστικα βαρυ και αργο.

εισαι σιγουρος; στον δικο μου υπολογιστη δεν εχω κανενα προβλημα.μηπως εχεις ενεργοποιησει το autoreload και το high quality picture των thumbnails και ζοριζεται το πισι σου?

Δημοσ.

native 64bit official θα δούμε ποτέ ή μια ζωή σε nightly θα πηγαίνουμε;;; Έχει ακούσει κανείς κάτι;;;

εγω για την 10 ειχα ακουσει οτι θα βγει επισημη εκδοση,αλλα χλωμο το βλεπω.

το Εlectrolysis περιμενω να ολοκληρωσουν,αλλα και αυτο θα αργησει,ισως απο την 20 και μετα,και εαν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...