Vomsil Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Μου έχει παρουσιαστεί το εξής πρόβλημα. oταν ανοίγω τον υπολογιστή όταν φτάνει στην μαύρη οθόνη κλείνει και έπειτα ξανά αρχίζει να ανοίγει από μoνος του και μπαίνει κανονικά στα windows. Γνωρίζει κάποιος σε τι οφείλεται αυτό το πράγμα? PSU COOLERMASTER 700W SILENT PRO M700 CPU Intel Core i5 2500(1155/3,30GHz/6Mb) M/B Gigabyte P67X UD3-B3(1155/P67/DDR3) RAM DDR3 Corsair 8GB Kit(2x4) XMS3 1600 HDD Seagate SATA III 1TB 32MN 7200.12 Case CoolerMaster HAF 922 Midi Tower V8 180W Cooling Solution VGA PCI-X EVGA GTX 550Ti FPB 1GB DDR5 DVDRW LG GH22NS70 Sata Black Bulk Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2011 από Vomsil
kostisstam Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αν έχεις το cd των windows δοκίμασε επισκευή αλλιώς επανεγκατάσταση.
Vomsil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Έκανα ξανά εγκατάσταση τα windows παρόλα αυτά το πρόβλημα συνεχίζεται. Η τροφοδοσία που έχω για τον υπολογιστή μου είναι μια χαρά? τον υπολογιστή τον έχω γύρο στους 2 μήνες. στην αρχή δεν θυμάμαι να μου παρουσίαζε κάτι τέτοιο τον τελευταίο μηνα πρέπει να άρχισε.
Chief90 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 τρέξε ένα memtest και πες μας http://www.memtest86.com/download.html . oc φαντάζομαι δεν έχεις κάνει ?
Vomsil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 CPU Clk: 3293 MHz L1 Cache: 64K 109752 MB/s L2 Cache: 256K 49887 MB/s L3 Cache: 6144K 37415 MB/s Memory: 8175MK 20104 MB/s Iterations:100 Errors:0 δεν έχω κάνει OC. επίσης που και που τυχαίνει να μην το κάνει αυτό το πράγμα. ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας
Orpheas1992 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αν μπορεις, καλο θα ηταν να δοκιμασεις και με ενα αλλο τροφοδοτικο...
Vomsil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχω κάποιο άλλο τροφοδοτικό για να δοκιμάσω. Πιο πιθανόν είναι όλα αυτά να είναι λόγο του τροφοδοτικού? Το pc είναι καινούργιο υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει βλάβη κάτι τόσο σύντομα?
Orpheas1992 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Aυτο μου κανει εντυπωση, οτι το χεις 2 μηνες και το τροφοδοτικο σου δεν ειναι της πλακας...Απλα σε παρομοιο προβλημα μιας γνωστης μου εφταιγε τροφοδοτικο και γι' αυτο το ειπα, τωρα αν δεν ειναι ευκολο να δοκιμασεις με αλλο περιμενε κι αλλες γνωμες.
Vomsil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 κοίταξα το καλώδιο του τροφοδοτικού πριν λίγο και εκεί που γίνετε η ένωση του καλωδίου με την έξοδο του καλωδίου που μπαίνει στο τροφοδοτικό έχει στραπατσαριστεί λίγο από τον τοίχο διότι ήταν πολύ κοντά και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.λέτε να φταίει το καλώδιο?να έπαθε κάποια βλάβη?
tilbellos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δεν νομίζω αλλα μπορεις να δοκιμασεις να κανεις μια τραμπα με το καλωδιο της οθονης να δεις αν ειναι οκ. Το pc ποτε κλεινει; Πριν την οθονη που λεει εκκίνηση των windows;
Vomsil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 ανοίγω το pc βγαίνει πρώτα η εικόνα όπου μου γραφει gigabyte και έχεις επιλογές να κανεις boot και τα λοιπά και εκεί κλείνει
tilbellos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Λογικά φταιει η μητρική αλλα μπορεις να δοκιμάσεις καποια πραγματακια πρωτα όπως να βγαλεις τον δισκο ή clear cmos ή κανενα bios update ή αν εχεις 2 μνημες να δοκιμασεις μια μια και εναλλάξ
Vomsil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 υπάρχει περίπτωση αν έχει πρόβλημα η μητρική η το τροφοδοτικό να μου χαλάσει και τίποτα άλλο? αν όχι να το αφήσω έτσι προς το παρόν και αν χειροτερέψει και γίνει πιο εμφανές το τι φταίει να πάω να αλλάξω το κομμάτι όσο έχω εγγύηση?
costas79 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μου έχει παρουσιαστεί το εξής πρόβλημα. oταν ανοίγω τον υπολογιστή όταν φτάνει στην μαύρη οθόνη κλείνει και έπειτα ξανά αρχίζει να ανοίγει από μoνος του και μπαίνει κανονικά στα windows. Γνωρίζει κάποιος σε τι οφείλεται αυτό το πράγμα? PSU COOLERMASTER 700W SILENT PRO M700 CPU Intel Core i5 2500(1155/3,30GHz/6Mb) M/B Gigabyte P67X UD3-B3(1155/P67/DDR3) RAM DDR3 Corsair 8GB Kit(2x4) XMS3 1600 HDD Seagate SATA III 1TB 32MN 7200.12 Case CoolerMaster HAF 922 Midi Tower V8 180W Cooling Solution VGA PCI-X EVGA GTX 550Ti FPB 1GB DDR5 DVDRW LG GH22NS70 Sata Black Bulk Από ότι έχω προσέξει στο δικό μου το κάνει αυτό το restart ο υπολογιστής όταν εκτελεί κάποια εργασία στην εκίνηση. Για παράδειγμα σιγύρισμα της registry, virus scan, disk check. Δοκίμασε να επαναφέρεις τα boot values στα default values και να βάλεις κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή (όπως το CCleaner) και να απενεργοποιήσεις στο autostart option ότι πρόγραμμα φαίνεται ύποπτο ότι κάνει αυτή τη δουλειά). Ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα είναι το auslogics boost speed αλλά ψάξε και για παλαιότερα προγράμματα, μπορεί να κάνουν την ίδια δουλειά. Κάνε και ένα search για viruses καλόυ κακού. Ειδάλως θα έπρεπε να κάνουμε format κάθε βδομάδα!!!! Έκανα ξανά εγκατάσταση τα windows παρόλα αυτά το πρόβλημα συνεχίζεται. Η τροφοδοσία που έχω για τον υπολογιστή μου είναι μια χαρά? τον υπολογιστή τον έχω γύρο στους 2 μήνες. στην αρχή δεν θυμάμαι να μου παρουσίαζε κάτι τέτοιο τον τελευταίο μηνα πρέπει να άρχισε. Κάνε underclocking! Αν το πρόβλήμα επιμένει κάνε update τα bios. Αν ήταν καμένο το τροφοδοτικό σου θα μύριζε άσχημα... θα το καταλάβαινες δηλαδή. Αυτά! Δεν είμαι τεχνικός βέβαια. Ότι ξέρω το ξέρω από προσωπική χρήση. Πάντως τροφοδοτικό 700 watt και να καεί έτσι εύκολα λίγο υπερβολικό μου ακούγεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα