SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια.Εχω ενα pc παλιο το οποιο το θελω για κατεβαστηρι.Τα συνδεσα ολα πανω του ,μια χαρα ,εκανα φορματ ,μπηκα κανονικα στα windows ,εβαλα προγραμματα κτλ ,και οταν τελειωσαν τα updates των windows ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Λοιπον.παει να ξεκινησει το pcμετα το restart και τιποτα.Το εκλεισα απο πισω γιατι απο το κουμπι δεν εκλεινε και απο εκει και περα ,μου γραφει αρχικη οθονη την μαρκα της mobo[οπως σε ολα ]και αν το αφησω να μπουταρει μου βγαζει μαυρη οθονη και δεν κανει τιποτα.Παταω delete να μπω στα bios,μπαινει για 3 δευτερολεπτα ,βλεπω τα settings στα bios [τισ επιλογες κτλ]και εκει αυτοματος μονο του ,μαυριζει η οθονη και δεν κανει τιποτα παλι.Δοκιμασα να βγαλω την ραμ και να την ξαναβαλω[καινουργια ραμ]τιποτα,εβγαλα την μπαταρια της motherboard,και παλι τιποτα.Τι μπορει να φταει?Πεθανε η mobo?Μηπως πεθανε η μαπταρια της mobo επειδη ειναι παλια?Ο σκληρος ειναι καινουργιος.. Επισης εβγαλα ολες τις συσκευες που ειχε[καρτα γρφικων ,μια καρτα ηχου παλια δικια αποσπομενη[οχι της Mobo],και μια καρτα τηλεορασης μπας και κανει conflict,αλλα και παλι τα ιδια.Μου βγαζει το εικονιδιο της Mobo κια απο εκει και περα μαυρη οθονη..
lakis.makis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 δοκίμασες να αλλάξεις τα καλώδια του σκληρού ; αν ήταν μητρική δεν θα έμπενες ούτε στο bios από κάρτα γραφικών πως πας ;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 δοκίμασες να αλλάξεις τα καλώδια του σκληρού ; αν ήταν μητρική δεν θα έμπενες ούτε στο bios από κάρτα γραφικών πως πας ; Καρτα γραφικων παιζει η καρτα της mobo,δουλευε κανονικα.Σου ειπα στα bios δεν μπαινει,μπαινει για ενα δευτερολεπτο και βγαζει μαυρη οθονη και μετα τιποτα.Παιζει να ειναι σκληροW?Νασ του αλλαξω θεση[να τον βαλω σε αλλη σατα θυρα?]
lakis.makis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Καρτα γραφικων παιζει η καρτα της mobo,δουλευε κανονικα.Σου ειπα στα bios δεν μπαινει,μπαινει για ενα δευτερολεπτο και βγαζει μαυρη οθονη και μετα τιποτα.Παιζει να ειναι σκληροW?Νασ του αλλαξω θεση[να τον βαλω σε αλλη σατα θυρα?] Ναι άλλαξε θέσης και καλύτερα άλλαξε και το καλώδιο me το cd player αν είναι ίδιο και κάνε και ένα bios reset (κλείσε τροφοδοτικό, βγάλε μπαταρία για 5-10 δευτερόλεπτα ξαναβάλε μπαταρία και άνοιξε τροφοδοτικό). Εμένα μου έτυχε να κάνω φόρματ με κάρτα γραφικών προβληματική και να μου κολλάει στην εκκίνησh του word (άσχετο αφού έχει ονβοαρδ, δοκίμασε να βάλεις και μια ανεξάρτητη αν έχει κάποιος φίλος να σου δανείσει. Με το που βάζεις την ανεξάρτητη, η ονβοαρδ απενεργοποιείται.
rafail1994 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αφού η κάρτα γραφικών είναι της μητρικής πρέπει να βρεις κάποια άλλη να βάλεις πάνω για να δεις πως θα συμπεριφερθεί . Ο δίσκος δεν παίζει ρόλο μάλλον η κάρτα γραφικών άρχισε να τα παίζει
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδια ναι,αλλα μην με αφηνει να μπω στα bios?ΤΟσο χαλια?
getwinner Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 κ εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω σ ενα pc μου.το πήγα σε τεχνικό μ είπε έφταιγε η κάρτα γραφικών.την άλλαξα και πάλι τα ίδια.με τη διαφορά πως σε μενα δν ανοίγει καν.πέρνει ρεύμα κανονικά το pc αλλά μέχρι εκεί.αυτά που σ είπαν τα παιδιά τα δοκίμασες?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Σε εμενα βγαζει το λογοτυπο της mobo,και μου αναγραφει αν θελω να μπω στα bios να πατησω f1,αν πατησω μου βγαζει για ενα δευτερο την μπλε οθονη των bios Και μετα μαυριζει ο τοπος[αν πατησω ctrl atl delete ,κανεθ επανεκινηση παντως το pc ,οπτοε παιρνει ακομα εντολες.Θα δοκιμασω αλλα καρτα και βλεπου,με..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα