tasoskio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα! αγορασα απο το e shop σημερα τον παρακατω ανεμιστηρα. http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?&category=%C1%CD%C5%CC%C9%D3%D4%C7%D1%C1%D3+%CA%CF%D5%D4%C9%CF%D5&filter-2490=1 πολυ ωραιος και με πολυ καλη ροη και αθορυβος αλλα ζεστενεται τρομερα το μοτερ και μυριζει λιγο σαν καμενος. εχεις κανενας αλλος τον ιδιο για να μου πει? γενικα δουλευει απψογα αλλα με ανυσιχει η θερμοκρασια του μοτερ του και η μυρωδια. ευχαριστω
lefos21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Βασικα φιλε ελεγα να τον παρω σημερα αυριο...τυχαια με search για το συγκεκριμενο ανεμιστηρα, βρηκα το topic σου... τωρα που ακουω αυτο μπαινω σε σκεψεις, αλλα για 25αρη και 125cfm δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες...
overpower Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 βασιακ ετσι μπορει να μυριζει επειδη ειναι καινουργιος....οπως αν παει καποιος πισω απο οθονη και ειναι ζεστη,μυριζει λιγο το πλαστικο.ετσι ηταν και ενας ανεμιστηρας σε παλιο κουτι...
lefos21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Τελος της βδομαδας θα τον εχω κι εγω στην κατοχη μου και θα γραψω "κριτικη"...
lefos21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Α καλα...το e-shop περιμενε μιαμιση βδομαδα για να μου πει οτι τελικα δεν μπορει να τον φερει...τον παραγγειλα απο plus4u τωρα...για να δουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα