crazyboy493 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Εχω το εξης προβλημα προσπαθω να κανω hardsub κατι υποτιτλους στο virtualdub και μου τους εμφανιζει σαν κινεζικα οι υποτιτλοι ειναι ελληνικοι παρολο που εχω αλλαξει απο τις ρυθμισεις των υποτιτλων στο virtualdub τη γλωσσα και την εχω βαλει στα ελληνικα το προβλημα παραμενει τους αγγλικους τους διαβαζει κανονικα τι μπορει να φταει?
Sarandis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 δοκιμασε απο control panel: region, administrative, change system locale και βαλτο σε ελληνικα
TheELF Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Έχεις βάλει και κάποια γραμματοσειρά που έχει ελληνικά έτσι;;Γιατί κάποιες δεν έχουν.
crazyboy493 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Ναι η γραματοσειρα ειναι στα ελληνικα και αυτο που λες Saranidi το χω κανει ηδη καμια αλλη ιδεα?
Sarandis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Άν ανοίξεις το αρχείο των υποτίτλων με notepad και το κάνεις save as με διαφορετικό encoding;
crazyboy493 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δεν ποιανει ουτε αυτο δεν εχουν προβλημα τα συγκεκριμενα subs απλα μου το κανει σε ολλα τα ελληνικα subs το συγκεκριμενο προγραμμα
TheELF Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασε με το avidemux ή με το format factory που είναι ποιο εξελιγμένα προγράμματα.
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Με πιο φίλτρο κάνεις το subbing; Δοκίμασα με το textsub και δεν είχα πρόβλημα με τα Ελληνικά (αυτό μπαίνει με το vobsub αν το επιλέξεις στην εγκατάσταση από τα plugin). Με το subtitler δεν έβγαιναν σωστά τα Ελληνικά.
crazyboy493 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον τελικα το κανα με το avidemux με textsub δοκιμαζα τι εφτεγε δεν ξερω το vobsub το χα τεσπα ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα