Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια,

Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με μια αναβάθμιση που θα κάνω, τη τροφοδοτικό και πόσα Watt πρέπει να είναι.

Η Σύνθεση του PC θα είναι:

CPU: intel i7 2700K

M/B: Asus P8Z68-V PRO

RAM: 8GB kingstone HYPERX GENESIS

GPU: θα είναι η ενσωματωμένη στην μητρική (Προς το παρών)

HHD: 3 Sata + 1 SSD

DVD Writer: 1

Με ένα Enermax 620W http://www.eshopcy.com.cy/show.phtml?id=PER.700777 θα με καλύπτει ?

Ποια ι διαφορά του με το ΕΝΕΡΜΑΧ PRO82+ II 625W ??

Η μήπως προτείνεται κάτι άλλο ?

Δημοσ.

Καλό το enermax αλλά το κατάστημα και η τιμή του χάλια .Τι κάρτα γραφικών σκοπεύεις να βάλεις ? Τι παιχνίδια και σε τι ανάλυση παίζεις ? Γιατί αν δεν έχεις απαιτήσεις και ενεργοβόρα κάρτα γραφικών δεν σου χρειάζεται τέτοιο τροφοδοτικό .

Τώρα ποιο έχεις ?

Δημοσ.

Τώρα έχω το Tagan 580W, Παιχνίδια δεν παίζω πολύ ούτε σε ψηλές αναλύσεις.

απλα το θέλω για normal καταστάσεις.

Άρα το 620W θα με καλύπτει ?

Το 600αρι μέχρι ποια κάρτα με καλυπτει αν χρειαστεί ? ?

Δημοσ.

Τώρα έχω το Tagan 580W, Παιχνίδια δεν παίζω πολύ ούτε σε ψηλές αναλύσεις.

απλα το θέλω για normal καταστάσεις.

Άρα το 620W θα με καλύπτει ?

Το 600αρι μέχρι ποια κάρτα με καλυπτει αν χρειαστεί ? ?

Αυτό έχεις ? Γενικά η tagan βγάζει καλά τροφοδοτικά . Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με το υπάρχον τροφοδοτικό δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το αλλάξεις ούτε τώρα ούτε όταν προσθέσεις κάρτα γραφικών .

Δημοσ.

Αυτό έχεις ? Γενικά η tagan βγάζει καλά τροφοδοτικά . Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με το υπάρχον τροφοδοτικό δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το αλλάξεις ούτε τώρα ούτε όταν προσθέσεις κάρτα γραφικών .

Δεν θέλω να το αλλάξω, απλά λόγο του ότι θέλω να κρατήσω και αυτό το PC υποχρεωτικά πρέπει να πάρω ακόμα ένα τροφοδοτικό για το καινούργιο PC.

Δημοσ.

Ο 2700k μήπως είναι υπερβολή? Ένας 2500k ή 2600k πιστεύεις δεν σε καλύπτουν? Για τί χρήση τον θέλεις τον υπολογιστή?

Δημοσ.

Ο 2700k μήπως είναι υπερβολή? Ένας 2500k ή 2600k πιστεύεις δεν σε καλύπτουν? Για τί χρήση τον θέλεις τον υπολογιστή?

τον θέλω να κρατήσει μερικά χρόνια και δεν θα κάνω κάθε χρόνο αναβάθμιση, η διαφορά του 2600 απο το 2700 είναι 20euro και τα λεφτά του για τα επόμενα 5 χρόνια θα τα βγάλει.(500ευρο για αναβάθμιση που θα κρατήσει για 5 χρόνια δεν νομίζω πως είναι και πάρα πολλά λεφτα.)

Δημοσ.

Θα χρησιμοποιείς την onboard VGA, και σκέφτεσαι άλλο τροφοδοτικό από το Tagan? :fear:

Είμαι 99% σίγουρος ότι σηκώνει οποιαδήποτε single-VGA κυκλοφορεί σήμερα. Με την onboard δεν το συζητάω...

Δημοσ.

Θα χρησιμοποιείς την onboard VGA, και σκέφτεσαι άλλο τροφοδοτικό από το Tagan? :fear:

Είμαι 99% σίγουρος ότι σηκώνει οποιαδήποτε single-VGA κυκλοφορεί σήμερα. Με την onboard δεν το συζητάω...

Φιλε απαντησα σε αυτη την ερωτηση στο Post 5.

[Δεν θέλω να το αλλάξω, απλά λόγο του ότι θέλω να κρατήσω και αυτό το PC υποχρεωτικά πρέπει να πάρω ακόμα ένα τροφοδοτικό για το καινούργιο PC.]

Εννοείς ότι με την onboard θα είναι υπέρ αρκετό ?

Δημοσ.

Συγνώμη το προσπέρασα το εν λόγω Post :mrgreen:

Όπως είπα και παραπάνω, τo Tagan-580 μπορεί να σηκώσει σχεδόν όλες τις σημερινές σύγχρονες κάρτες (μονοπύρηνες). Οπότε εύκολα μπορεί να ανταπεξέλθει στην Onboard.

Και επειδή "πρέπει" να πάρεις καινούριο PSU, θα σου πρότεινα αυτό: ΤΤ Toughpower-XT-575 το οποίο είναι και modular. Μην μπερδεύεσαι ότι είναι ίδιο στα Watt με αυτό που έχεις. Βγάζει 48Α στην +12V τάση, άρα μπορεί να σηκώσει τα πάντα, ακόμα και σε CF/SLI (όχι φυσικά 3/4-way SLI/CF). Με 10 ευρώ παραπάνω παίρνεις το 675Watt (56A). Το δικό σου (αν έχεις το 2Force 580-u22) δίνει combined 35A στην ίδια τάση.

Δημοσ.

Συγνώμη το προσπέρασα το εν λόγω Post :mrgreen:

Όπως είπα και παραπάνω, τo Tagan-580 μπορεί να σηκώσει σχεδόν όλες τις σημερινές σύγχρονες κάρτες (μονοπύρηνες). Οπότε εύκολα μπορεί να ανταπεξέλθει στην Onboard.

Και επειδή "πρέπει" να πάρεις καινούριο PSU, θα σου πρότεινα αυτό: ΤΤ Toughpower-XT-575 το οποίο είναι και modular. Μην μπερδεύεσαι ότι είναι ίδιο στα Watt με αυτό που έχεις. Βγάζει 48Α στην +12V τάση, άρα μπορεί να σηκώσει τα πάντα, ακόμα και σε CF/SLI (όχι φυσικά 3/4-way SLI/CF). Με 10 ευρώ παραπάνω παίρνεις το 675Watt (56A). Το δικό σου (αν έχεις το 2Force 580-u22) δίνει combined 35A στην ίδια τάση.

Τι εννοείς είναι modular?

Παντός δείχνει πολύ καλό τροφοδοτικό, σε ευχαριστώ.

μάλλον θα πάρω το 676W αφού είναι 10ευρω η διαφορά. Άρα θα είμαι υπέρ καλυμμένος πιστεύω αν κάποτε θελήσω να βάλω μια κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Modular είναι τα τροφοδοτικά που δεν έχουν μια τεράστια πλεξούδα με όλα τα καλώδια ήδη συνδεδεμένα, αλλά έχουν βύσματα πίσω όπου συνδέεις όποια εσύ χρειάζεσαι:

http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001570

Βοηθάει στην καλύτερη τακτοποίηση καλωδίων μέσα στο κουτί, άρα καλύτερο air-flow, άρα καλύτερες θερμοκρασίες στα components. Και δείχνουν όλα πιο συμμαζεμένα. Τα modular, είναι αρκετά ακριβότερα από τα αντίστοιχα απλά τροφοδοτικά.

Κι εγώ το 675 θα έπαιρνα αφού η διαφορά είναι μόνο τόση, αλλά εγώ θα το ξαναπώ. Και με το 575, βάζεις όποια VGA θέλεις ακόμα και σε CF (εξαιρούνται οι διπύρηνες σε quad CF/SLI)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...