Voorhees Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα Έκανα μια παραγγελία κάτι συσκευές κινητών τηλεφώνων από εξωτερικό τον Αύγουστο. Ξέχασαν να τα στείλουν και στάλθηκαν Σεπτέμβρη. Από 05 Οκτωβρίου η κατάσταση είναι "departure from outward office of exchange" δηλαδή είναι κάπου στην Ελλάδα. Πάω συχνά στο ταχυδρομείο να ρωτάω και διαρκώς μου λένε πως δεν τους έχει έρθει κάτι και δεν ξέρουν που είναι. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να βγάλω άκρη; Με paypal δε γίνεται κάτι γιατί πέρασαν 45 μέρες. Πάντως από τη στιγμή που είναι συστημένο δε μπορώ να κινηθώ κάπως; Ευχαριστώ
_chris_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 κοίτα σύμπτωση. έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα. την ίδια ακριβώς ημερομηνία. οπότε μάλλον επιβεβαιώνεται αυτό που μου είπε ο πωλητής ότι υπάρχει καθυστέρηση σε πολλά πακέτα προς ελλάδα αυτή την περίοδο. αυτό του είπανε στα δικα τους "ΕΛΤΑ". τον λόγο δεν τον ξέρω. ούτε εγώ μπορώ να κάνω κάτι μέσω pay pal γιατί πέρασαν οι 45 μέρες. οπότε απλά περιμένουμε. ελπίζω μέχρι το Πάσχα να έχει έρθει
_chris_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα Έκανα μια παραγγελία κάτι συσκευές κινητών τηλεφώνων από εξωτερικό τον Αύγουστο. Ξέχασαν να τα στείλουν και στάλθηκαν Σεπτέμβρη. Από 05 Οκτωβρίου η κατάσταση είναι "departure from outward office of exchange" δηλαδή είναι κάπου στην Ελλάδα. Πάω συχνά στο ταχυδρομείο να ρωτάω και διαρκώς μου λένε πως δεν τους έχει έρθει κάτι και δεν ξέρουν που είναι. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να βγάλω άκρη; Με paypal δε γίνεται κάτι γιατί πέρασαν 45 μέρες. Πάντως από τη στιγμή που είναι συστημένο δε μπορώ να κινηθώ κάπως; Ευχαριστώ φίλε, αν και όταν παραλάβεις το πακέτο σου γράψε ένα ποστ. να ξέρουμε τι γίνεται. σε εμένα εξακολουθεί να γράφει departure from outward office of exchange 2011-10-05. να δούμε θα τα παραλάβουμε ποτέ ή οχι
11demian111 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 παιδια θα ερθουν, και εγω που ειχα παραγγειλει απο ebay και dealextreme, ηρθαν μετα απο εναν μηνα περιπου και τα δυο την ιδια μερα. αρα οντως κατι παιζει με τα πακετα αυτο τον καιρο...
_chris_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 αυτό μου είπε ο πωλητής. ότι κάτι παίζει με τα πακέτα. αλλά εδώ δε μιλάμε για μήνα. έκανα την παραγγελία στις 18/9 και είναι 12/11. πάμε για 2 μήνες. και από 5/10 έχει κολλήσει όπως του TS. με τα πόδια να πήγαινα να το πάρω από την Κίνα θα είχα γυρίσει. ένα άλλο πακέτο όμως που παρήγγειλα στις 5/10 ήρθε μετά από 2 εβδομάδες περίπου. κάτι παίζεται με τα πακέτα που φύγανε αρχές οκτώβρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα