Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν περιστρεφω τη μιζα λιγο πριν ανοιξει η μηχανη, μου βγαζει αυτο το συμβολο στη ενδειξη της ωρας. Τι ακριβως θελει να συμπληρωσω; Αντιψυκτικο;

Επισης το αμαξι μερικες φορες δε παιρνει μπρος με τη μια. Μπαταρια αλλαγμενη περυσι. Να σημειωσω οτι το κουναω σπανια, 2,3 φορες την εβδομαδα.

Τα κοκκινα συμβολα θελουν να πουν κατι;

post-69898-0-43910100-1320684392_thumb.jpg

Δημοσ.

Τι λαδια; Γεμισαμε πριν 1 μηνα νομιζω λαδια μηχανης.

Το αντιψυκτικο σε ποιο καπακι μπαινει; Τι σημα εχει;

Δημοσ.

λάδι μηχανής. δεν έχει σχέση πότε γέμισες. μπορεί να χάνει απο πουθενα η οτιδήποτε. τσέκαρε αν έχει. αλλιως είναι ηλεκτρολογικό/σφάλμα.

οταν αναβεις το αυτοκινητο μένει αναμμενο η όχι?

παλι με προλαβανε :P

Δημοσ.

Τι εννοεις να μενει αναμμενο; Εαν εχει ανοιξει η μηχανη, δε σβηνει απο μονης της εαν αυτο εννοεις.

Απο την αλλη παλι, για να αναψει μερικες φορες, θελει να ανοιξω και να κλεισω τη μιζα 2,3 φορες.. Ισως απο το κρυο, δε ξερω.

Δημοσ.

Τι αμάξι είναι; μάρκα/μοντέλο/χρονολογία; επίσης...βενζίνη η πετρέλαιο;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Αν συμπληρωσες λάδια τόσο πρόσφατα, μου φαίνεται περίεργο να ξαναθελει (δες τι όμως καλού κακού), ειδικά αφού δεν πολυτσουλαει κιόλας. Σου σβήνει αυτή η ένδειξη η μένει αναμμένη; υγρα φρενων μήπως; το manual δεν το έχεις; ούτε μπορείς να το βρεις online?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Μου σβηνει αυτη η ενδειξη! Ξεχασα να το αναφερω! Απλα το βγαζει μονο οταν εχω τη μιζα στη δευτερη θεση, που βγαζει και ολα τα αλλα τα εικονιδια!! Οποτε ισως να μην υπαρχει καποιο προβλημα!

Τα κοκκινα εικονιδια που δειχνει, ετσι ειναι παντα; Δε θυμαμαι!! Παντως αν ειχε προβλημα η μπαταρια ή ηθελε ψυκτικο ή υγρα φρενων, δε θα ειχε τα αντιστοιχα εικονιδια συνεχως αναμμενα;

Δημοσ.

Στα γερμανικα ειναι. Θελεις να το διαβασεις εσυ; Ακομα ο ιδιος παρεμεινες. Ολο σπαμ, καμια βοηθεια.

Υπαρχει στο ιντερνετ πουθενα το manual στα ελληνικα;

Δημοσ.

αυτό που είπε ο Ντινάρας

υπάρχει και ο δείκτης λαδιού στο κινητήρα,το πιό απλό πράγμα στο κόσμο τον βγάζεις τον σκουπίζεις και τον βάζεις μεσα, τον βγάζεις και βλέπεις τη στάθμη λαδιού.

Αν δεν το κατέχεις πήγαινε σε ένα βενζινάδικο.

Δημοσ.

Στα γερμανικα ειναι. Θελεις να το διαβασεις εσυ; Ακομα ο ιδιος παρεμεινες. Ολο σπαμ, καμια βοηθεια.

Υπαρχει στο ιντερνετ πουθενα το manual στα ελληνικα;

Τι <<καμιά βοήθεια>> ρε άνθρωπε, που άλλα λες για τα λαμπάκια τη μια στιγμή και άλλα την άλλη;

Απ'έξω το έφερες και δεν έχει ελληνικό βιβλίο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...