adams24 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 καλησπέρα παιδιά εχω μια απορία... εχω ένα νοκια ν95 8gb και κάνω δημιουργία νέου φακέλου και θέλω να μετακινήσω κάποιες εικόνες και βίντεο στο φάκελο δεν γίνετε??? το μόνο που βλέπω είναι αντιγραφή η μετακίνηση από την μαζική μνήμη στο τηλέφωνο
barman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ΦΙλε συνδεσε το μηχανακι με τον υπολογιστη ( με καλωδιο) και θα μπορεις να κανεις οτι θες.
adams24 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ναι με τον υπολογιστή ξέρω ότι γίνετε αλλά δεν μου φαίνεται νορμαλ να μπορείς να κάνεις μετακίνηση τις εφαρμογές σε φακέλους και τις εικόνες να μπορείς ΜΟΝΟ μέσο υπολογιστή και στην τελική κάθε φορά που θες να κάνεις μετακίνηση μια εικόνα θα τρέχεις σπίτι να το κάνεις από υπολογιστή"??
barman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Ας απαντησει καποιος που το "δουλευει" το θεμα. Εγω στο Ν95 μου ετσι το κανω παντως. 2' λεπτα υποθεση ειναι να το συνδεσω με το PC.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Γινεται αυτο που θελεις, αλλα δεν εχει το αποτελεσμα που υποθετω πως θελεις. Τι εννοω. Εχεις τις εικονες σου στον φακελο Pictures και θελεις να τις πας στον φακελο Icons. Χρειαζεσαι εναν file explorer. Googlαρε για εναν απο την εταιρεια Lonely Cat Games, X-plore νομιζω λεγεται. Με αυτον θα κανεις αυτο που θελεις (ισως γινεται και απο την εφαρμογη Διαχειριση Αρχειων της συσκευης σου). ΑΛΛΑ Στο Gallery οι φωτογραφιες θα ειναι παλι χυμα, δεν θα φαινονται σε φακελους. Αν θελεις να εχεις φακελους σε Gallery θα σου χρειαστει η εφαρμογη Resco Photo Viewer. Ελπιζω να τα θυμαμαι σωστα Επισης καλο ειναι τετοια θεματα να τα ανοιγουμε στο Mobile Software.
adams24 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 βασικά το κιν είχα καιρό να το δουλέψω γιατί είχε πρόβλημα είχα κατεβάσει κάτι hack για το κινητό και αποτι θυμάμαι μπορούσα να κάνω φάκελο στο κεντρικό μενού και εκεί από την ΕΚΘΕΣΗ που είναι όλες οι εικόνες μπορούσα να κάνω μετακίνηση στον φάκελο μετά για να τις δω εμπενα κανονικά στον φάκελο και άνοιγαν.. τώρα πιστεύω να είμαι ποιο κατατοπιστικός στο τι θέλω να κάνω στην διαχείριση αρχείων πήγα δεν γίνετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα