therock Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Βρηκα κατι παλια βιβλια μου που εψαχνα σε μια αποθηκη, και το προβλημα μου ειναι πως ειναι μες στις σκονες και τις αραχνες. Επειδη ειναι βιβλια τα οποια θα ηθελα για την βιβλιοθηκη μου, υπαρχει καποιος τροπος να τα απολυμανω χωρις να τα καταστρεψω, ή δυστυχως πρεπει να πανε κατευθειαν για πεταμα? Ουτε καν ηξερα οτι ειχαν ξεμεινει εκει...
μαφαλντα Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι.Αν είναι οι σελίδες μουχλιασμένες πχ από υγρασία.Αν δεν έχουν άλλο πρόβλημα εκτός από σκόνες,τότε καλό ξεσκόνισμα και μετά να τα ανοίγεις και να τα κλείνεις με δύναμη για να φύγει η σκόνη.
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αν διαβάζονται και αποφασίσεις πως δε θες να τα κρατήσεις, http://www.insomnia.gr/topic/103999-%ce%bc%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b5%cf%84%ce%ac%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%af%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%b4%cf%8e-part-2/
therock Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι.Αν είναι οι σελίδες μουχλιασμένες πχ από υγρασία.Αν δεν έχουν άλλο πρόβλημα εκτός από σκόνες,τότε καλό ξεσκόνισμα και μετά να τα ανοίγεις και να τα κλείνεις με δύναμη για να φύγει η σκόνη. Μουχλιασμενα και τα λοιπα δεν νομιζω να ειναι, αλλα ενα απλο ξεσκονισμα αρκει? Αν τα εξωφυλλα εχουν ποδοπατηθει απο ποντικια και εχουν ακαθαρσιες απο εντομα, δεν χρειαζεται καποιο ειδος απολυμανσης?
μαφαλντα Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Πάρε ένα απολυμαντικό και ένα vetex-να είναι καλά στυμμένο- και καθάρισέ τα.
Etheros Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Τίποτα ούτε ventex ούτε πανιά ούτε υγρά ούτε τίποτε, σε ένα συναξάρι του 1783 που είχα βρει καθάρισμα μια μια σελίδα με ενα μικρο μαλακό πινέλο και μετά αερισμός στέγνωμα έξω στον ήλιο 10 10 σελίδες και μετά μια μια 10-15 λεπτά την φορά και το εξώφυλλο κάνα μισάωρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα