Djole24 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με αυτό που έπαθα στα καλά καθούμενα. Εκει που έκανα μια εργασια για την σχολή μου ξαφνικα βλέπω στο λάπτοπ μου (HP Pavilion dv6000) να αλλάζουν τα χρώματα και να μην είναι όπως πριν. Συγκεκριμένα το μαύρο έχει γίνει τελείως πράσινο που τρεμοπαίζει και το άσπρο έχει γίνει ρόζ σε γενικέσ γραμμές. Αλλά γενικότερα τα χροματα όλα έχουν αλλάξει και μου μοιάζουν σαν τα χιόνια που εβγαζαν παλιότερα οι τηλεοράσεις όταν δεν είχε καλό σήμα. Τι μπορεί να φταίει? είναι θέμα hardware ή Software? Μπορώ να κάνω κάτι εγώ και να γλιτώσω τον ειδικό?
nikos903 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Με ρεστάρτ δεν αλλάζει κάτι ε; Τι κάρτα γραφικών έχεις; Τι θερμοκρασίες είχε το λάπτοπ περίπου; Έσβηνε ποτέ μόνο του; Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία να δούμε περίπου;
Djole24 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Όχι φίλε δεν αλλάζει τπτ με restart.την καρτα γραφικων δεν την έχω αλλάξει απο τότε που πήρα το λάπτοπ οπότε πρέπει να έχει αυτή: "Intel Graphics Media Accelerator 950". Όσον αφορά την θερμοκρασία εδω τον τελευταίο καιρό νομίζω υπάρχει ένα προβλημά. Η αλήθεια είναι ότι ζεστένεται πολύ εύκολα ο υπολογιστής σε σημέιο να καίει θα έλεγα. Λες να οφείλεται από εκεί?
nikos903 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Οι ενσωματωμένες καίγονται δύσκολα, στην τελική όμως καίγονται και αυτές... Για βάλε το HWmonitor και πες τις θερμοκρασίες που λέει. Άνοιγμα για καθάρισμα και αλλαγή πάστας έχεις κάνει ποτέ; Η εικόνα που έβαλες δεν φαίνεται...
Zandim Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ειτε εχει προβλημα η καλοδιοταινια ειτε η καρτα γραφικων. δοκιμασε να ανοιξεις ενα παιχνιδι με 3d και πες μας αν θα βγαλει προβλημα. Για το θεμα με τις θερμοκρασιες ειναι ευκοιλο να το διαπιστωσεις με προγραμμα οπως το CoreTemp. Για αρχη με μια σκουπα καθαρισε καλα τους αεραγωγους για να φυγει η σκονη. Εγω καποτε σε ενα hp laptop Που ειχα καθαρισα τη σκονη και εριξα 8 βαθμους τη θερμοκρασια του επεξεργαστη. Και να φανταστεις οτι δεν θεωρουσα πως εχει και πολλη σκονη
Djole24 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ειτε εχει προβλημα η καλοδιοταινια ειτε η καρτα γραφικων. δοκιμασε να ανοιξεις ενα παιχνιδι με 3d και πες μας αν θα βγαλει προβλημα. Για το θεμα με τις θερμοκρασιες ειναι ευκοιλο να το διαπιστωσεις με προγραμμα οπως το CoreTemp. Για αρχη με μια σκουπα καθαρισε καλα τους αεραγωγους για να φυγει η σκονη. Εγω καποτε σε ενα hp laptop Που ειχα καθαρισα τη σκονη και εριξα 8 βαθμους τη θερμοκρασια του επεξεργαστη. Και να φανταστεις οτι δεν θεωρουσα πως εχει και πολλη σκονη Έβαλα το πρόγραμμα που μου είπες και οι θερμοκρασίες μου πρεπει είναι αρκετα υψηλες, 86 με 93 φτάνουν. Καθάρισμα δεν έκανα ποτέ εκτος απο αυτό που είπε ο φίλος πιο πριν προχειρα με την σκουπα πριν λίγες εβδομαδες. Έτρεξα και ενα παιχνίδι 3D και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει (ανέβασα σε αρχείο την φωτογραφία)
nikos903 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Στην φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα.... Βγάλε μια με φωτογραφική και ανέβασε. Οι θερμοκρασίες σου πάντως είναι ανεβασμένες... Κατσαβίδι θες και πάστα...
Djole24 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Στην φωτογραφία δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα.... Βγάλε μια με φωτογραφική και ανέβασε. Οι θερμοκρασίες σου πάντως είναι ανεβασμένες... Κατσαβίδι θες και πάστα... Μπορω να κάνω κάτι για την θερμοκρασία του λάπτοπ εγώ η καλύτερα να τον πάω σε ειδικό? πάντως η αληθεια είναι οτι δοκίμασα να το σκουπίσω τώρα λιγο και η θερμοκρασία επεσα στα 70 περίπου! εβγαλα και μια φωτογαφια...
nikos903 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Έχεις καμιά οθόνη εξωτερική να συνδέσεις το λάπτοπ; Edit: Για την θερμοκρασία μπορείς να κάνεις και εσύ την αλλαγή της πάστας αλλά άμα δεν το παλεύεις το πολύ ξεβίδωμα το πας έξω...
Djole24 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Έχεις καμιά οθόνη εξωτερική να συνδέσεις το λάπτοπ; Δυστυχώς δεν έχω κάποια άλλη οθόνη. Μόνο το laptop διαθέτω. τι εννοείς με το "να κάνω και εγω την πάστα?"
nikos903 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Όπως είπε και ο Ζandim ή κάρτα γραφικών έχεις κάψει ή η καλωδιοταινία, άμα βάλεις εξωτερική οθόνη και δείχνει τα ίδια παράξενα χρώματα και εκεί έχεις πρόβλημα με την κάρτα γραφικών, αλλιώς πρέπει να είναι η ταινία. Στην πρώτη περίπτωση το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να καθαρίσεις το λάπτοπ και να ελπίζεις... Αλλιώς αμα είναι το καλώδιο το πιέζεις να κάτσει στην θέση του ή το αλλάζεις. Το λάπτοπ σου έχει φασαρία να καθαρισθεί.... Δες το βίντεο να πάρεις μια γεύση. Απλά φύσα το αμα είναι, μην το ανοίξεις και μετά ψάχνεσαι με τα κομμάτια. Είναι πολλές οι βίδες... Υ.Γ Δηλαδή ψάξε βρες οθόνη να τσεκάρεις... Όλο και κάπου θα βρεις, κάποιος θα έχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα