Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω τα μελη του forum! Το θεμα μου ειναι το εξης,εχω το παρακατω συστημα: cpu: Intel core 2 quad q8300~2,5 ghz

Motherboard: Asus P5Q-EM

RAM: 7 GB DDR2

GPU: Gigabyte GeForce 9400 GT 1 GB

Hdd: WD 160 gb

Σημερα του εβαλα ενα extra fan-ακι (12x12) και παιρνω αυτες τις θερμοκρασιες:

http://imageshack.us/photo/my-images/804/mytemperatures.jpg/

Προτου βαλω το ανεμιστηρακι,ο επεξεργαστης δουλευε γυρω στους 40-42 βαθμους,η καρτα γραφικων κοντα (καμμια φορα και πιο πανω) απο τπυς 50, η μητρικη γυρω στους 35-40 και ο σκληρος γυρω στους 35 βαθμους.

Οι ερωτησεις που θελω να θεσω ειναι οι εξης: α)πειραζει που το συστημα δουλευει σε τοσο χαμηλες(κατα την γνωμη μου) θερμοκρασιες? Υπαρχουν καποια temperature limits για το καθε υποσυστημα? Κοινως,να το κρατησω το ανεμιστηρακι η να το αφαιρεσω? και

β) Μου χει σπασει τα νευρα ο θορυβος, καθως πριν βαλω το ανεμιστηρακι το pc μου ηταν σχεδον αθορυβο. Τωρα ακομα κι αυτος ο λιγος θορυβος που κανει μου σπαει τα νευρα :rolleyes: ,μπορω να κανω κατι γι αυτο?

ευχαριστω! :-D

Δημοσ.

Όχι, δεν υπάρχει κάποιο κάτω όριο σε θερμοκρασίες τουλάχιστον εφόσον μιλάμε για συμβατικά μέσα ψύξης. Όσο χαμηλότερα, τόσο καλύτερα.

Ή ρυθμίζεις τις στροφές αν γίνεται ή ψάχνεις για άλλο fan που κάνει λιγότερο θόρυβο.

Προσωπικά αν είχα τέτοιες θερμοκρασίες (ΟΚ σε load θα πηγαίνουν λίγο ψηλότερα) παίζει να βγαζα το ανεμιστήρι αν μ ενοχλούσε.

Δημοσ.

Καλησπερα!

Οι θερμοκρασιες σου αν και idle θα τις ζηλευαν ακρετοι μεσα εδω...

Προβλημα δεν παιζει, και πιο χαμηλα να ηταν...

Οσον αφορα το extra θορυβωδες ανεμιστηρι, βγαλε το!

Μικρη αυξηση θα παρατηρησεις και ειδικα τετοια εποχη...Και τα αυτια θα σου θα βρουν γαληνη!rolleyes.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...