Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S Plus 279euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ακομη μια φορα βαζουν οτι θελουν στις περιγραφες.... το LED flash στην καμερα που το ειδαν?

Απο τα κυριοτερα μειονεκτηματα του ειναι οτι δεν εχει flash για την καμερα.

Κατα τ'αλλα η τιμη δεν ειναι και τοσο κατω απο αλλα μαγαζια...

Δημοσ.

"Πλεον" θες να πεις KoGi γιατι πριν λιγες μερες ηταν οι μονοι στα <300 ευρω. Καλη τιμουλα ειναι, αν δε μας εκανε ναζια η cosmote με τις επιδοτησεις θα το 'παιρνα :-(

Δημοσ.

Αν βρείτε το galaxy s στα 250 (media markt) προτιμήστε εκείνο. Απλά αντί να κάνατε το overclocking μόνοι σας στο galaxy s, το έκανε η samsung για εσάς. Με 30 ευρώ λιγότερα και λίγο προσωπικό ψάξιμο έχετε ίδιες επιδόσεις επεξεργαστή αλλά όμως καλύτερη gpu από το plus.

Δημοσ.

Για ακομη μια φορα βαζουν οτι θελουν στις περιγραφες.... το LED flash στην καμερα που το ειδαν?

Που λεει οτι εχει φλας γιατι δε μπορω να το εντοπισω

Δημοσ.

Που λεει οτι εχει φλας γιατι δε μπορω να το εντοπισω

Το εγραφε εστειλα εγω μαιλ και σημερα το αλλαξαν!

Δεν μπενουν ολοι στο ινσομνια και καλο ειναι να στελνουμε και στα σιτες που εχουν το λαθος οστε να μην την πατανε αλλοι χρηστες

Δημοσ.

Το πηρα σημερα απο καλαμαρια πολυ καλο κινητο και γρηγορο .

Το κακο μονο ειναι η ελειψη του φλας αλλα δεν με πολυ ενδιαφερει .

Το κινητο παντως ειναι σφεντονα....

Δημοσ.

Αν βρείτε το galaxy s στα 250 (media markt) προτιμήστε εκείνο. Απλά αντί να κάνατε το overclocking μόνοι σας στο galaxy s, το έκανε η samsung για εσάς. Με 30 ευρώ λιγότερα και λίγο προσωπικό ψάξιμο έχετε ίδιες επιδόσεις επεξεργαστή αλλά όμως καλύτερη gpu από το plus.

Σε ποιό Mediamarkt (ή σε άλλο κατάστημα)υπάρχει αυτή τη στιγμή Galaxy S στα 250 ευρώ?? Θα με υποχρεώσετε!

Δημοσ.

Σε ποιό Mediamarkt (ή σε άλλο κατάστημα)υπάρχει αυτή τη στιγμή Galaxy S στα 250 ευρώ?? Θα με υποχρεώσετε!

Μαρούσι. Όταν πήγα εγώ τη Δευτέρα και το πήρα είχε ένα σωρό. Στάνταρ έχει ακόμα...

Για επιβεβαίωση πάντως ρίξε ένα τηλέφωνο σε όποιο media markt σε βολεύει να σου απαντήσουν

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@achilles_g_

όντως δλδ είναι καλύτερα να πάρουμε το απλό αντί το Plus?... ακόμα και αν είχαν την ίδια τιμή?

Νομιζω πως οχι...Πιο γρηγορο επεξεργαστη, πιο φρεσκο software , μεγαλυτερη μπαταρια.... Βεβαια αν εχεις ορεξη να τα ψάξεις ολα αυτα + να πληρωσεις την μπαταρια ΟΚ...

Δημοσ.

@achilles_g_

όντως δλδ είναι καλύτερα να πάρουμε το απλό αντί το Plus?... ακόμα και αν είχαν την ίδια τιμή?

Έχω βαρεθεί να το λέω! To plus σου προσφέρει έτοιμο υπερχρονισμένο τον επεξεργαστή στα 1.4, ενώ στο s πρέπει να το κάνεις ο ίδιος. Καλύτερη gpu το s από το plus και βεβαίως πολύ καλύτερη υποστήριξη. Και σε χαμηλότερη τιμή...

Δημοσ.

Παιδες εχει πανω απο 100 τεμαχια ακομα το Media Markt του περιστεριου,για το galaxy S μιλαω παντα και θα το τσιμπησω και εγω σημερα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...