poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 μαλλον το δεν το εβλεπαν ηταν οτι δεν μπορουσαν να μπουν Remote.hard reset σου ειπαν η soft reset?? μπορει να ηταν και annex a και να εχουν και annex a τι να σου πω.εκτος αν το πηρες annex b.κακη επιλογη το baudtec.120 ευρω?τι στο καλο βαζουν?βλεπω στην γερμανια να παιρνεις και τα 2 ρουτερ.και το netfaster και το alcatel
andreas-d Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 μαλλον το δεν το εβλεπαν ηταν οτι δεν μπορουσαν να μπουν Remote.hard reset σου ειπαν η soft reset?? μπορει να ηταν και annex a και να εχουν και annex a τι να σου πω.εκτος αν το πηρες annex b.κακη επιλογη το baudtec.120 ευρω?τι στο καλο βαζουν?βλεπω στην γερμανια να παιρνεις και τα 2 ρουτερ.και το netfaster και το alcatel του εκανα reset απο πισω ετσι μου ειπαν. το baudtec το αγορασα εγω 47 ευρω, αυτο που εδειναν στα 120 αυτοι δεν ξερω τη ηταν? στην γερμανια θα τα παρω ολα ενα sagem, netfaster iad 2. cellpipe. netfasterwlan3 ολα αυτα εχω και ειναι ολα wireless. και οποιο κανει?
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 του εκανα reset απο πισω ετσι μου ειπαν. το baudtec το αγορασα εγω 47 ευρω, αυτο που εδειναν στα 120 αυτοι δεν ξερω τη ηταν? στην γερμανια θα τα παρω ολα ενα sagem, netfaster iad 2. cellpipe. netfasterwlan3 ολα αυτα εχω και ειναι ολα wireless. και οποιο κανει? αν εκανες και Hard reset και δεν το βλεπουν τι να πω.και λογικα δεν θα στο στειλουν το firmware γιατι ισως να μην μπορεις να το περασεις εσυ απο εκει η ισως να μην θελουν να σου δωσουν admin privileges. απλα με λιγοτερα λεφτα επαιρνες καλυτερο ρουτερ απο το baudtec αλλα τωρα παει.παρτα ολα μαζι και βλεπεις τι θα παιξει.ακομα και annex b να ειναι ισως καποιο με crossflash να παιξει.επισης αν καποιο εχει καλυτερο wi fi απο αυτο που θα παιξει μπορεις να το κανεις access point πανω στο adsl router και στο adsl router να κλεισεις το wifi
andreas-d Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 αν εκανες και Hard reset και δεν το βλεπουν τι να πω.και λογικα δεν θα στο στειλουν το firmware γιατι ισως να μην μπορεις να το περασεις εσυ απο εκει η ισως να μην θελουν να σου δωσουν admin privileges. απλα με λιγοτερα λεφτα επαιρνες καλυτερο ρουτερ απο το baudtec αλλα τωρα παει.παρτα ολα μαζι και βλεπεις τι θα παιξει.ακομα και annex b να ειναι ισως καποιο με crossflash να παιξει.επισης αν καποιο εχει καλυτερο wi fi απο αυτο που θα παιξει μπορεις να το κανεις access point πανω στο adsl router και στο adsl router να κλεισεις το wifi το baudtec ηταν το ποιο φθηνο που ειχα βρει στα media markt. ασε που ειχα φαει ενα πακετο 2 μερες προσπαθουσα να το συνδεσω και τπτ, ενω ειχε internet δεν συνδεομουν, και τελικα πηρα τηλ. την baudtec και μιλησαμε με υπαλληλο και τη ηταν??? κουφο ε, εμπαινα απο opera στην σελιδα του ρουτερ ενω ηθελε απο internet explorer. xexexe.
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 αυτο γινεται με παρα πολλα ρουτερ.να εχουν ασυμβατοτητα με αλλους browser και να βγαινει ολο το μενου μονο με Internet explorer>την εχουν πατησει πολλα ατομα.και λενε δεν μου βγαινουν εμενα ολες οι επιλογες.μια φορα εχω δει μονο το αναποδο.με Internet explorer 7 νομιζω να πας να ανοιξεις thomson που ειχε password να βαζεις το pass και να μην το επικυρωνει σωστα.διορθωθηκε μετα απλα ηταν η μονη εξαιρεση κατι να μην παιζει με Internet explorer και να παιζει με τις υπολοιπες εταιρειες.Ολες οι εταιρειες explorer θα δοκιμασουν παρα mozilla,opera για να δουν αν παιζει το ρουτερ.microsoft Τι περιμενες..
andreas-d Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 poulinos σε βλεπω πολυ ενημερωμενο, αν τα βρω σκουρα θα πεταχτεις(γερμανια) να μου το ρυθμισεις?χεχεχε χρονια πολλα καλες γιορτες να εχουμε.
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 poulinos σε βλεπω πολυ ενημερωμενο, αν τα βρω σκουρα θα πεταχτεις(γερμανια) να μου το ρυθμισεις?χεχεχε χρονια πολλα καλες γιορτες να εχουμε. αν ειναι να φυγω απο εδω και να βρω δουλεια εκει θα ερθω μονιμα.εχω αγαπη για αυτην την χωρα(ξερω θα με παρουν με τις πετρες) χρονια πολλα to u also και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα