tasoskont Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με το cellpipe και το mbp τους ειπα αν μου κανουν ενα firmware uptade και ολα εφτιαξαν μετα.
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 καλο ειναι οπως εχει γραφτει και στις προηγουμενες σελιδες οτι οτιδηποτε ρουτερ εχεις ειτε custom firmware ειτε Generic Να βαζεις το τελευταιο .πολλες φορες λυνονται προβληματα που μας παιδευουν μερες και που καθομαστε και δοκιμαζουμε 500 πραγματα και δεν κανουμε το πιο απλο και το πιο γρηγορο να αλλαξουμε firmware δηλαδη.απλα στην μια περιπτωση το κατεβαζουμε εμεις απο το Internet απο το site αν ειναι custom και δνε μπορουμε να το αλλαξουμε επειδη εχει πχ ρυθμισεις για voip ενω στην δευτερη περιπτωση ειτε το κατεβαζουμε απο το site Του provider ειτε το περναει ο Provider remotely
andreas-d Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 που θα βρω το frimware το τελευταιο για το Alcatel-Lucent CellPipe 7130 γιατι απο hol προσπαθησαν και δεν μπορουν να το περασουν οποτε μου εστειλαν αλλο το wlan3, ομως θελω να βρω το frimware για το CellPipe αφου το εχω, απλα δεν μπορω να παιξω online ps3, γιαυτο ηθελε αναβαθμιση ωστε να μπορω να ενεργοποιησω το DMZ.
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 το Firmware Που πηγαν να στο περασουν δεν στο εστειλαν να το περασεις εσυ?αλλιως κοιτας στο official site της εταιρειας.ελπιζω να μην εχεις voip πανω διοτι αμα περασεις generic firmware χανεις το voip .Port forward γιατιδεν κανεις?β.δεν εχεις dmz τωρα?
andreas-d Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 το Firmware Που πηγαν να στο περασουν δεν στο εστειλαν να το περασεις εσυ?αλλιως κοιτας στο official site της εταιρειας.ελπιζω να μην εχεις voip πανω διοτι αμα περασεις generic firmware χανεις το voip .Port forward γιατιδεν κανεις?β.δεν εχεις dmz τωρα? το frimware δεν το στελνουν το περναν αυτοι, και για αυτο το λογο μου εστειλαν αλλο τωρα το dmz οταν το ενεργοποιο, (πρεπει να τικαρο και κατι ακομα, αλλιως δεν ενεργοποιηται). μετα δεν εχω internet καθολου, στις ασυρματες συσκευες μου. ειναι λιγο κουφο, δεν ειμαι και καλος γνωστης,καταφερνω τα βασικα και κατι παραπανω, αλλα εκει δισκολευομε.
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 το αλλο που σου στειλαν δεν μπορεις να το περασεις για δοκιμη?αλλιως κοιτα στο site.επισης τι αλλο σου λεει στο dmz γιατι δεν στεκει να σου κοβει το ιντερνετ. και αν δεν παιξει με dmz κανε port forward τοτε αρκει να ξερεις τα ports.
andreas-d Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 το αλλο που σου στειλαν δεν μπορεις να το περασεις για δοκιμη?αλλιως κοιτα στο site.επισης τι αλλο σου λεει στο dmz γιατι δεν στεκει να σου κοβει το ιντερνετ. και αν δεν παιξει με dmz κανε port forward τοτε αρκει να ξερεις τα ports. το αλλο που εστειλαν ειναι το netfaster wlan3 εκεινο δουλευει κανονικα αλλα θα ηθελα να αναβαθμιζα και το cellpipe γιατι ειναι πολυ σταθερο και δυνατο σε σημα ρουτερακι. ενω το wlan3 ειναι λιγο μπαχατελα. δοκιμασα port forward τιποτα θελει το dmz και μου ειπαν απο hol οτι μονο μετα το update θα δουλευε??? ξερεις τη κανει συνδεεται στο psn αλλα δεν παιζει παιχνιδια στο server του cod mw2.
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 το αλλο που εστειλαν ειναι το netfaster wlan3 εκεινο δουλευει κανονικα αλλα θα ηθελα να αναβαθμιζα και το cellpipe γιατι ειναι πολυ σταθερο και δυνατο σε σημα ρουτερακι. ενω το wlan3 ειναι λιγο μπαχατελα. δοκιμασα port forward τιποτα θελει το dmz και μου ειπαν απο hol οτι μονο μετα το update θα δουλευε??? ξερεις τη κανει συνδεεται στο psn αλλα δεν παιζει παιχνιδια στο server του cod mw2. αλλο ρουτερ σου εστειλαν?εγω νομιζα οτι σου εστειλαν αλλο firmware.αν το θεμα του ειναι μονο το wireless βαλε το Netfaster για ιντερνετ και το cellpipe για ασυρματο.σε αφηνει να κανεις Port forward ολες τις θυρες?δηλαδη απο 1 εως 65534???στο site της cellpipe(alcatel) δεν υπαρχει firmware.googlarise το μηπως βρεις κατι.
andreas-d Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 αλλο ρουτερ σου εστειλαν?εγω νομιζα οτι σου εστειλαν αλλο firmware.αν το θεμα του ειναι μονο το wireless βαλε το Netfaster για ιντερνετ και το cellpipe για ασυρματο.σε αφηνει να κανεις Port forward ολες τις θυρες?δηλαδη απο 1 εως 65534???στο site της cellpipe(alcatel) δεν υπαρχει firmware.googlarise το μηπως βρεις κατι. εψαξα αλλα τπτ. δεν πειραζει.
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 οποτε σε βλεπω με το netfaster .δοκιμασε παντως μηπως πιασει το Port forward για ολα τα ports. γιατι μου φαινεται παραξενο να μην παιζει ουτε Port forward ουτε dmz.αμα θες κανε port forward η dmz στο pc σου να δεις αν πετυχαινει η οχι και τσεκαρε τα ports Με το www.canyouseeme.org
andreas-d Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 θελει λιγο ψαξιμο, και εγω πιστευω οτι γινεται, απλα αυτες τις οδηγιες μου ειπαν απο hol και δεν γινοταν, αλλος υπαληλος μου ειπε οτι θελει frimware update για να γινει, μπορει να ειναι τοσο απλο, αλλα εγω δεν ειμαι και πολυ γνωστης του θεματος, παντως μετα τις γιορτες που αρχιζουν σχολεια, θα μπορω να πειραματιστω καλυτερα, γιατι τωρα ολο game online ειναι.
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 απο οτι καταλαβα αυτο το ρουτερ εχει ψιλοcustom για ολους τους isp κατι σαν Thomson για αυτο και δεν βλεπω χυμα firmwre στο κοινο
andreas-d Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 απο οτι καταλαβα αυτο το ρουτερ εχει ψιλοcustom για ολους τους isp κατι σαν Thomson για αυτο και δεν βλεπω χυμα firmwre στο κοινο ναι εχει frimware της hol. αλλα ειναι καλο ρουτερ είναι συμβατό με VDSL2 αλλά έρχεται customized για το δίκτυο της HOL. ομως επειδη εχω σκοπο να το επερνα στη γερμανια γιατι εκει το πληρωνεις το ρουτερ ηθελα να το κανω update.
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 θελει λιγο ψαξιμο, και εγω πιστευω οτι γινεται, απλα αυτες τις οδηγιες μου ειπαν απο hol και δεν γινοταν, αλλος υπαληλος μου ειπε οτι θελει frimware update για να γινει, μπορει να ειναι τοσο απλο, αλλα εγω δεν ειμαι και πολυ γνωστης του θεματος, παντως μετα τις γιορτες που αρχιζουν σχολεια, θα μπορω να πειραματιστω καλυτερα, γιατι τωρα ολο game online ειναι. η hol πηγε να περασει πιο νεο firmware remotely και σου ειπε οτι δεν μπορουν να το περασουν remotely?και τοτε σου εδωσαν απλα αλλο ρουτερ>??? ναι εχει frimware της hol. αλλα ειναι καλο ρουτερ είναι συμβατό με VDSL2 αλλά έρχεται customized για το δίκτυο της HOL. ομως επειδη εχω σκοπο να το επερνα στη γερμανια γιατι εκει το πληρωνεις το ρουτερ ηθελα να το κανω update. στο ιντερνετ ξαναειδα οπως και στο adslgr και δεν ειδα να εχει βρει καποιος ανοιχτο firmware .στην γερμανια αμα παιζουν annex b τοτε δεν κανει και νομιζω οτι εκει πρεπει να ειναι ολοι annex b.εκτος αν εννοεις να το ξεκλειδωσεις για να παιξει vdsl που λενε οτι παιζει.η αν υπαρχει τροπος να το αλλαξεις annex .δεν ξερω αν στην γερμανια υπαρχει annex a γιατι για τα Linksys σε γερμανια εβλεπα μονο annex b.μετα εγραφαν οτι παιζει vdsl αλλα δεν εγραφαν για vdsl2 αν υποστηριζει.ελεγαν σιγουρα vdsl αλλα δεν ελεγαν κατι συγκεκριμενο για vdsl2.θα πρεπει να το δεις στο official manual αυτο και οχι σε κανα manual της hol που θα ειναι custom και αυτο.
andreas-d Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 η hol πηγε να περασει πιο νεο firmware remotely και σου ειπε οτι δεν μπορουν να το περασουν remotely?και τοτε σου εδωσαν απλα αλλο ρουτερ>??? στο ιντερνετ ξαναειδα οπως και στο adslgr και δεν ειδα να εχει βρει καποιος ανοιχτο firmware .στην γερμανια αμα παιζουν annex b τοτε δεν κανει και νομιζω οτι εκει πρεπει να ειναι ολοι annex b.εκτος αν εννοεις να το ξεκλειδωσεις για να παιξει vdsl που λενε οτι παιζει.η αν υπαρχει τροπος να το αλλαξεις annex .δεν ξερω αν στην γερμανια υπαρχει annex a γιατι για τα Linksys σε γερμανια εβλεπα μονο annex b.μετα εγραφαν οτι παιζει vdsl αλλα δεν εγραφαν για vdsl2 αν υποστηριζει.ελεγαν σιγουρα vdsl αλλα δεν ελεγαν κατι συγκεκριμενο για vdsl2.θα πρεπει να το δεις στο official manual αυτο και οχι σε κανα manual της hol που θα ειναι custom και αυτο. ναι δυο φορες προσπαθησαν να περασουν το νεο frimware και τιποτα, ασε που και τις δυο φορες ενω ημουν συνδεμενος δεν το εβλεπαν και μου ελεγαν να κανω reset και μετα το εβλεπαν?? δεν ξερω τη παιζει στην γερμανια, αλλα περσι που ημουν εκει πηρα ενα Baudtec απο media markt και το εβαλα στον κουνιαδο μου, γιατι η t-telecom ηθελε 120 ευρω για ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα