Προς το περιεχόμενο

Alcatel-Lucent CellPipe 7130 και MacBook Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην αρχή κολλαγε μόνο όταν πήγαινα να μπώ ασύρμτα με το μακ..μετα εστρωσε και τώρα κάνει αυτό που σου είπα με τις σελίδες..

Όντως είναι λίγο κουλό το ρούτερ και μακάρι να μου έστελναν άλλο..

Θα υπάρξει πρόβλημα αν βάλω να δέχεται αυτόματα ip και για dns να βάλω χειροκίνητο του google μέσα απο πίνακα ελέγχου?

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπόν τα έβαλα όλα καρφωτά,όπως στην photo..

Μετά έτρεξα το windows network diagnostics και μου έβγαλε σαν σφάλμα ότι το DHCP έιναι απενεργοποιημένο αλλα δεν το επιδιώρθωσα..

Επίσης κάτι άλλο που θυμήθηκα είναι ότι πρώτη φορά για να μπώ απο το iphone έπρεπε να μπώ στης ρθυμήσεις του ασύρματου του κινητού και να βάλω το DNS που έλεγε το ρουτερ,γιατί ήταν κενο..

Άρα κάτι παίζει με το ρούτερ και δεν δίνει σωστες διευθύνσεις..Δέν είμαι και πολύ εξοικειωμένοςς με αυτα,αλλα έτσι κατάλαβα..

post-224015-0-39862100-1321117624_thumb.jpg

Δημοσ.

αν παιζεις χωρις προβλημα με καρφωτα τους dns Του google κρατα αυτους.δωστα και στις αλλες συσκευες καρφωτα.px Στο επομενο pc 192.168.2.3 στο επομενο 192.168.2.4 κτλ.

Δημοσ.

Λοιπόν τώρα γράφω απο το μακ..

Δέν έχω αποσυνδέσεις και απο ότι βλέπω το μακ έχει πάρει την 192.168.2.4 και το κινητό την 192.168.2.3..

Αλλα και τα δύο έχουν τα dns που δείνει το ρούτερ..Θα τα κρατήσω έτσι και αν δώ οτι μου παρουσιάζει πάλι πρόβλημα

θα δοκιμάσω της google και μετά θα επικοινωνήσω με την χολ για αντικατάσταση του ρούτερ ή firmware update..

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου :)

Δημοσ.

στο ειπα γιατι διαβασα πριν ενα αλλο θεμα στα δικτυα και καποιος ειχε θεμα παλι με το ανοιγμα των σελιδων και κατι ειπαν οτι ψιλοπαιζει προβλημα και οι μισοι βαζουν 8.8.8.8 .τωρα μου φαινεται χλωμο μια εταιρεια να εχει προβλημα με τους dns και να μην το φτιαχνει απλα θα φανει με τους dns του google.τωρα αυτο με το wireless και το mac να μην συνδεεται ειναι αλλο θεμα ασχετο με τους dns.

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το μακ το είχα στην αρχή..

Μετά όταν έβαλα χειροκείνητα τον dns έστρωσε..Και απο ότι βλέπω δεν έχει πρόβλημα τώρα..

Θα δείξει..

Δημοσ.

Να δούμε αν θα αντέξει αυτό και βλεπουμε για αγορά νέου..

Αλλιώς μπορεί να φέρω το fritzbox απο το σπίτι..

Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου..

Επίσης,μιας και ανέφερα το fritzbox επειδή μετακόμησα για να σπουδάσω,στο πατρικό μου όπου να ναι θα κάνουν αίτηση για διακοπή του τηλεφώνου..

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα μου πάρει πίσω η hol το fritz μετα απο 3-4 χρόνια που έχουμε εκεί τηλέφωνο..

Μήπως ξέρεις τίποτα?

Δημοσ.

υποτιθεται οτι η Hol τα δινει χρησιδανειο και μετα τα παιρνει πισω.απο την αλλη υποτιθεται οτι πλεον δεν δινει fritz επειδη για χ y λογο δεν παιζει το voip πανω πλεον σε αυτα οποτε μπορει και να στο αφησουν.αυτο μπορεις να το ρωτησεις για να εισαι σιγουρος.πλεον στα voip δινει netfaster στις περισσοτερεςπεριοχες και απορω πως και εκει δεν σας ειπαν οτι θα περασουν να το αλλαξουν με Netfaster. αν σου πουν να το δωσεις πισω δωστο.μην δεις μετα καμια χρεωση χωρις λογο.γιατι θα στο χρεωσουν και καμποσο(πιο ακριβα απο το vigor)και δεν λεει.

θα το κανεις τεστ και θα δεις ποσο θα αντεξει.δες και για firmware update αν εχει .

Δημοσ.

θα το κανεις τεστ και θα δεις ποσο θα αντεξει.δες και για firmware update αν εχει .

Για το fritz μιλας ή για το cellpipe?

Δημοσ.

Πάρε απο τα μεταχειρισμένα ενα router με 25 ευρώ το πολύ και στείλε της Hol πίσω συστημένο με email για το άχρηστο της συσκευής τους, γνωστοποιώντας τους ότι αφού δεν έχεις σωστό montem δεν υπάρχει λόγος δέσμευσης - συμβολαίου

Εκτός αν έχεις σκοπό ν'ασχοληθεις πολύ ακόμα με την μετριότητα τους που καλώς η κακώς μετατρέπουν και εμάς σε μέτριους..

Δημοσ.

Για το fritz μιλας ή για το cellpipe?

για το cellpipe εκτος αν σου χαρισουν και το fritz.

Πάρε απο τα μεταχειρισμένα ενα router με 25 ευρώ το πολύ και στείλε της Hol πίσω συστημένο με email για το άχρηστο της συσκευής τους, γνωστοποιώντας τους ότι αφού δεν έχεις σωστό montem δεν υπάρχει λόγος δέσμευσης - συμβολαίου

Εκτός αν έχεις σκοπό ν'ασχοληθεις πολύ ακόμα με την μετριότητα τους που καλώς η κακώς μετατρέπουν και εμάς σε μέτριους..

με 25 ευρω παιρνει ενα ολοκαινουριο vigor 2700vg απο το ebw.gr του περναει ενα generic firmware και εχει οτι καλυτερο:D.

και ουτε cellpipe Ουτε fritz ουτε τιποτα.

Δημοσ.

Καλό φαίνεται το vigor..Απλά με το fritz έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημενος..Αν μου το πάρουν απο την hol θα χτυπήσω 100% το vigor..

Τσάμπα είναι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...