epir21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα.. Μου στείλανε αυτο το ρούτερ(Alcatel-Lucent CellPipe 7130) απο την hol και απο σήμερα έχω internet.. Έχω ένα προβλημα όμως..Όποτε πάω να συνδέσω το mpb ασύρματα δεν μπαίνει στο ίντερνετ αλλα γενικώς τον παίρνει η γραμμή και δεν μπαίνει ούτε απο το σταθέρό(windows) και πρέπει να κάνω αρκετα resets κτλπ και ΑΝ στρώσει.. Το δοκίμασα και με καλώδιο και πάλι δεν μπαίνει.. Καμια βοήθεια???
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασε μόλις συνδεθεί να κάνεις σταθερή την iP του.. Αλλιώς άλλο router.
epir21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Φίλε μου αυτο που λές το κάνω μέσα απο το (windows) πίνακα ελέγχου κτλπ? η μέσα απο το ρούτερ? Αν είναι απο τον πίνακα ελέγχου ξέρω.. Αλλίως τα φώτα σου..
epir21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Με την βοήθεια του MoviemakerGr λύθηκε το πρόβλημα καθώς μου έδωσε σώστη κατεύθηνση να πειραματιστώ.. Για τυχόν παρόμοια προβλήματα, η λύση ήταν σταθερή ip και παντού όπου ζήταγε DNS έβαζα αυτό που μου έλεγε στο γνωστό 192.168..... του ρούτερ.. Ευχαριστώ και παλι..
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 αν και το εχεις λυσει το θεμα σου μια δυο παρατηρησεις.για να μην παιρνει ip η dns ενα pc πρεπει α.η το firewall να το κοβει. β.να εχει φαει το pc σκαλωμα τελειως γ.στο ρουτερ να μην ειναι ανοιχτος ο dhcp> μηπως τον εκλεισες και για αυτο δεν δινει Ip στο Pc και δεν συνδεοταν με αυτοματη ip?γιατι κανονικα και με αυτοματη θα πρεπε να παιζει και να παιρνει τα dns.
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 αν και το εχεις λυσει το θεμα σου μια δυο παρατηρησεις.για να μην παιρνει ip η dns ενα pc πρεπει α.η το firewall να το κοβει. β.να εχει φαει το pc σκαλωμα τελειως γ.στο ρουτερ να μην ειναι ανοιχτος ο dhcp> μηπως τον εκλεισες και για αυτο δεν δινει Ip στο Pc και δεν συνδεοταν με αυτοματη ip?γιατι κανονικα και με αυτοματη θα πρεπε να παιζει και να παιρνει τα dns. H να έχεις ένα Ανώμαλο Osx που ψάχνει airport σαν τρελό λες και μόνο αυτό υπάρχει στον Πλανήτη ! Τέλος καλό όλα καλά ..
epir21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μπα δεν έχω κλείσει το dhcp(απο οτι ξέρω).. Ντάξ τώρα που έφτιαξε δεν το πειράζω.. Το πρόβλημα θα έιναι οταν πάω στο πατρικό μου,να δώ αν θα μπορώ να μπαίνω απο εκεί που έχω fritzbox.. Θα δούμε..
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 fritz Κορυφή για την γενιά του μην ανησυχείς..
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 H να έχεις ένα Ανώμαλο Osx που ψάχνει airport σαν τρελό λες και μόνο αυτό υπάρχει στον Πλανήτη ! Τέλος καλό όλα καλά .. χαχα.δεν ειδε airport Οποτε λεει δεν συνδεομαι. περα απο την πλακα λιγα Mac Που εχει τυχει να βαλω στο ιντερνετ ειχαν παιξει πολυ ευκολα και γρηγορα Μπα δεν έχω κλείσει το dhcp(απο οτι ξέρω).. Ντάξ τώρα που έφτιαξε δεν το πειράζω.. Το πρόβλημα θα έιναι οταν πάω στο πατρικό μου,να δώ αν θα μπορώ να μπαίνω απο εκεί που έχω fritzbox.. Θα δούμε.. καλα μπορεις να μπεις μεσα στον ρουτερ και απλα να δεις αν ειναι κλειστος η οχι.ok Παιζει τωρα αλλα καλο θα ηταν να δουμε τι εφταιγε για να ξερεις μελλοντικα. λογικα αμα δεν εχει πειραχτει κατι στο pc θα μπεις μια χαρα. fritz Κορυφή για την γενιά του μην ανησυχείς.. ναι και παντα εβγαζε ωραια πραγματα.θυμαμαι bluetooth isdn.δεν ειχα δει καμια αλλη εταιρεια να εχει τετοιο.απλα παντα οι τιμες ηταν τσιμπημενες αν και τα αξιζαν τα λεφτα τους
epir21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν τελικά δεν έχει λυθεί ολοκληρωτικά το πρόβλημα.. Σέ ακυρες στιγμές με κόβει απο το ίντερνετ και στο σταθερο και στο λαπτοπ αλλα καταλαβαίνω πώς είναι καθαρά θέμα ρυθμήσεων.. Θα μπορούσες pouline ποίες ρυθμήσεις να βάλω εδω?(1η φωτο) Επίσης στο diagnostics που τρέχω μου βγάζει αυτο..(2η φωτο)
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 η πρωτη εικονα ειναι σωστη.στην δευτερη εικονα πραγματι ειναι παραξενο να τρωει failed το Ping ton dns.το ξαναεκανες και παλι το ιδιο?στο κανει αυτο οταν δεν ανοιγει σελιδες η οταν ανοιγεις κανονικα?μπορει και η hol να εχει κοψει το Ping στον dns Και ναι αυτο ειναι διοτι C:\Documents and Settings ping ns1.hol.gr Pinging ns1.hol.gr [194.30.220.119] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out οποτε η Hol εχει κοψει το Ping αρα δεν ειναι λαθος που στο βγαζει failed.αρα δεν εχει θεμα ο ρουτερ. και αν με ολα τα Pc εισαι οκ εκτος απο το Mac τοτε σιγουρα δεν φταιει η εταιρεια .ισως ασυμβατοτητα με τον ρουτερ ισως το ιδιο το Mac Να εχει φαει κανα σκαλωμα.. κανα αλλο ρουτερ δεν εχεις για δοκιμη?το mac αλλου παιζει μια χαρα?το εχεις δοκιμασει προσφατα?
epir21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Αυτά τα δύο που αναίβασα ειναι απο το σταθερό(windows) και επίσης κάτι περίεργο που έχω παρατηρήσει είναι ότι οταν άνοιγω μία καινούρια σελίδα στην αρχή μου πετάει το σφάλμα οτι δεν μπορει να ανοίξει την σελίδα και να δοκιμάσω μήπως έχω βάλει 2 w (καταλαβαίνεις) και αν πατήσω try again τότε μπαίνει αλλιώς μετά απο αρκετές προσπάθειες.. Όσο για το fail πάντα αυτό μου βγάζει.. Επίσης στης ρυθμήσεις εχω βάλει να πέρνει αυτόματα ip και dns το πισι αλλα οταν απο cmd τρέχω ipconfig μου βγάζει τις μισές πληροφορίες γιατι θυμάμαι με το fritzbox μου έβγαζε και άλλες..
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Αυτά τα δύο που αναίβασα ειναι απο το σταθερό(windows) και επίσης κάτι περίεργο που έχω παρατηρήσει είναι ότι οταν άνοιγω μία καινούρια σελίδα στην αρχή μου πετάει το σφάλμα οτι δεν μπορει να ανοίξει την σελίδα και να δοκιμάσω μήπως έχω βάλει 2 w (καταλαβαίνεις) και αν πατήσω try again τότε μπαίνει αλλιώς μετά απο αρκετές προσπάθειες.. Όσο για το fail πάντα αυτό μου βγάζει.. Επίσης στης ρυθμήσεις εχω βάλει να πέρνει αυτόματα ip και dns το πισι αλλα οταν απο cmd τρέχω ipconfig μου βγάζει τις μισές πληροφορίες γιατι θυμάμαι με το fritzbox μου έβγαζε και άλλες.. αυτα που ανεβασες ειναι του ρουτερ οποτε η απο το Pc ειταν ειτε απο το mac το ιδιο.και απο το Pc τρως failed την πρωτη φορα που ανοιγεις σελιδα?θα μπορουσες να κανεις δοκιμη να δωσεις στα pc αλλα dns για να δουμε αν το κανει αυτο.πχ τα dns Της google.αλλιως δες για καμια δοκιμη με αλλο ρουτερ μηπως τα εχει παιξει η καντο ενα hard reset και ξανασεταρε το μηπως παιξει.οι πληροφοριες στην εικονα σωστες ειναι.αν θες παραπανω γραψε ipconfig/all.και κανονικα και με αυτοματα θα πρεπε να παιζει εκτος αν σε κοβει firewall.
epir21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Τα failed με τις σελίδες τα τρωω απο το pc.. Με το μακ δεν μου έχει τύχει αλλα δεν το έχω χρησιμοποιήσει και τόσο όσο το πισι.. Επίσης με το ipconfig/all μου έβγαλε και οτι DNS 192.168.2.1 ενώ στο ρούτερ μου λεει Primary DNS Server:194.30.220.117 Secondary DNS Server:194.30.220.114.. ή είναι άλλα αυτά? Και η άλλες πληροφορίες αν θες να ρίξεις μια ματιά..
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Τα failed με τις σελίδες τα τρωω απο το pc.. Με το μακ δεν μου έχει τύχει αλλα δεν το έχω χρησιμοποιήσει και τόσο όσο το πισι.. Επίσης με το ipconfig/all μου έβγαλε και οτι DNS 192.168.2.1 ενώ στο ρούτερ μου λεει Primary DNS Server:194.30.220.117 Secondary DNS Server:194.30.220.114.. ή είναι άλλα αυτά? Και η άλλες πληροφορίες αν θες να ρίξεις μια ματιά.. το Ipconfig βγαζει λιγα πραγματα.το Ipconfig /all σου βγαζει παραπανω.απο εκει και περα .το ρουτερ εχει τα σωστα dns και απλα το pc σου αντι να τα εχει καρφωτα στην ουσια εχει την Ip του ρουτερ.δηλαδη αντι να ρωταει απευθειας τον dns Το pc σου στην ουσια ρωταει τον ρουτερ που ξερει αυτος τα dns.to failed στο ping dns ειναι παντως σωστο αφου βλεπω οπως σου ειπα και πριν οτι το κοβει η hol. τωρα στο pc μπορειςνα δοκιμασεις καρφωτα Ip η να βαλεις πχ dns google και να δεις αν θα στο κανει το ιδιο προβλημα.μπορει βεβαια στο pc να ειναι και τιποτε αλλο.πχ κανα firewall η γενικα καποιο γενικοτερο προβλημα και μια αλλη απορια για το πρωτο Post>με το Pc Παιζεις μια χαρα και κολλαει το ρουτερ οταν παει να μπει το mac ασυρματα η γενικα το ρουτερ κανει τα δικα του?παντως το ρουτερ μαλλον sucks.δες για firmware update και καντο και κανα Reset defatuls μηπως και στρωσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα