MasterX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 το καταστημα ειναι αξιοπιστο? ειναι λιγο καλυτερο σαν μηχανημα, αλλα η μπαταρια ειναι 4 cell..
MasterX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Τελικα χτες παρηγγειλα το Lenovo απο το You (Info-Quest) και παρελαβα σημερα... παρατηρησεις: Το λαπτοπ εφθασε στα χερια μου στο κανονικο κουτι του χωρις αλλη συσκευασια εξωτερικα. Το στρογγυλο αυτοκολλητο ασφαλείας ηταν ξεκολλημενο και ξανα κολλημενο. Το λαπτοπ εχει τα αυτοκολλητα του πανω, αλλα εχουν φυσσαλιδες μεσα, θα μπορουσαν να εχουν ξανακολληθει. Οι οδηγιες στο φακελακι τους, αλλα νομιζω οτι ειχε ανοιχτει και ξανακολληθει πολυ προσεκτικα. Οδηγιες στα Ελληνικα δεν υπαρχουν. Η μπαταρια στο φακελακι της φαινοταν καλα κλεισμενη, αλλα με μια μικρη πιθανοτητα να ει ανοιχτει και αυτη. Απο το τροφοδοτικο ελειπε το κομματι του καλωδιου που ενωνει πριζα με τροφοδοτικο! Αντι αυτου μου εστειλαν μεσα σε δευτερο μικρο κουτι εκτος λαπτοπ ενα σε συσκευασια της Hama. Το λαπτοπ το ανοιξα και εκανε κανονικα την εγκατασταση απο την αρχη. Τι πιστευετε? EDIT: τωρα προσεξα οτι τελικα ειχε και το καλωδιο τροφοδοτικου στο κουτι, με πριζα ομως για το εξωτερικο (νομιζω απο αυτες που εχουν στην Αγγλία) για αυτο και συνοδευοταν απο εξτρα καλωδιο.
nikosmavros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Φίλε μου κ εγώ ψήνομαι για το Lenovo B570. Διάβασα καλές κριτικές. Αρκετά δυνατό για τα λεφτά του πάντα. Για πες μερικές πρώτες εντυπώσεις. Έχει έξοδο hdmi γιατί δεν το γράφει.
MasterX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 εχει και HDMI και eSATA!! Επισης ειδα εξωτερικα ενα διακοπτακι (σαν αυτο του WiFi) για να απενεργοποιεις την εξωτερικη καρτα γραφικων!! Επειδη δεν εχω ευκαιρια καθολου σημερα, δεν το δουλεψα σχεδον καθολου σημερα.. Σκοπευω να βαλω μερικα προγραμματα και να το στειλω στον αδελφο μου, την Κυριακη. Απλα δεν ξερω αν ειναι ολα ΟΚ σχετικα με την κατασταση που το παρελαβα.. Τι φαση μπορει να ηταν το συγκεκριμενο κομματι; Βιτρινας ισως; Swap? Τι λετε; Με τι προγραμματα λετε να το τεσταρω για να δω αν ειναι ολα οκ και δεν εχει καποιο προβλημα, ρπιν το στειλω στον αδελφο μου;;
nikosmavros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δες αυτά που λες για την κατάσταση που το παρέλαβες εγώ τα θεωρώ σχεδόν δεδομένα... Οπότε δεν θα ανησυχούσα ιδιαίτερα... από την άλλη πάλι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται... Αν μπορείς πάντως μέχρι να το στείλεις στον αδερφό σου γράψε εντυπώσεις γιατί σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω... Απ'ότι διάβασα το κουμπάκι για την κάρτα γραφικών είναι για να κάνεις οικονομία στην μπαταρία αν δεν την χρειάζεσαι την κάρτα.
eko13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Η επιλογη μου http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/lenovo-g560a-core-i3-370m-24-ghz-156%22-tft-mayro/prod770338pp/ τρεχοντας... εχουμε και κριση...
MasterX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 τωρα τον εξαφανισαν αυτον απο το Public
nikosmavros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Το Lenovo B570 από 479 το πήγαν 514,58€ στο U.
MasterX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 αμεσως μετα που τον αγορασα εγω.. κατι μου λεει οτι ηταν ειδικο κομματι ο δικος μου..
pabou13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Και αυτο παιδες παντως φενεται πολυ καλος για την τιμη του http://www.multirama.gr/products/product?pid=0631587&catid=010200
akis_supernatural Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 βλεπω στα multirama ολα τα lenovo εχουν 3 χρονια εγγυησης. τι γινεται? τωρα αλλαξε αυτο?
burbsorry Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια γεια σας. λογω κρισης σκεφτομαι και εγω για lenovo σειρας essential μπορει καποιοσ να γραψει τις εντυπωσεις του απο την εταιρεια αυτη? πολυ καλεσ τιμες εχουν και φοβαμαι μην ειναι μαπα .. Με την επεκταση εγγυησης τι γινεται στιν ελλαδα?
eko13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ποιο ακριβως γιατι το τοπικ ειναι παλιο... Για μενα σουπερ αυτην την περιοδο ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/416757/Lenovo-IdeaPad-Z370A-i3-2310M-4GB-750GB.html εχει και αυτονομια 5 ωρες, σημαντικο για λαπτοπ, μονο usb3 δεν εχει σαν τα asus με την ιδια τιμη, αλλα πιστευω ειναι πιο καλη προταση αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα