MasterX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Θέλω ενα λαπτοπ για τον αδελφό μου.... κάτω απο τα 500 ευρώ. To θελει κυριως σαν δειγματολόγιο κάποιων εικονων.. Θα εχει αποθηκευμενες αρκετες χιλιαδες pics και θελει να το παιρνει μαζι του εξω για να τις δειχνει ευκολα.. Δηλαδή καλή μπαταρια, μικρο βάρος, καλή εγγύηση.. Επίσης θα κανει και καποια πραγματα στο Photoshop, βασικά ομως, οχι μεγαλαες απαιτησεις (υπομονη εχει... τωρα χρησιμοποιει desktop 10ετιας για αυτες τις δουλειες, το νεο λαπτοπ θα ειναι αρκετα καλυτερο, ετσι κι αλλιως..) Για πειτε προτασεις..
Jason 93 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Επειδη μας ειπες για φορητοτητα, για τι μεγεθος οθονης μιλαμε;
MasterX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 αναγκαστικα 15αρα... στα 13 δεν βλεπω να υπαρχουν σε τετοιες τιμες..
pantelis1976 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 χρειάζεσαι laptop με καλό επεξεργαστή και αξιοπρεπή κάρτα γραφικών αλλά νομίζω ότι με τα χρήματα που διαθέτεις μάλλον θα χρειαστεί να ''θυσιάσεις'' ή την καλή κάρτα ή τον επεξεργαστή
MasterX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 λοιπον τον ρωτησα τι ακριβως κανει με το Photoshop και ουσιαστικα καταλαβα οτι δεν στρεσαρει καθολου το μηχανημα με αυτα που κανει.. Ανοιγει 2-3 φωτογραφιες, κοβει/ραβει απο τη μια στην αλλη, λιγο ρετούς, transform (με αυτο εννοει μαλλον αλλαγη μεθεθων εικονας)... Πολυ απλα πραγματα, που δεν εκμεταλευονται τις δυνατοτητες του προγραμματος.. Σιγουρα ο επεξεργαστης παιζει ρολο.. Αν μπορουμε να παμε σε i3 νομιζω ειμαστε πολυ καλα. Οι AMD τι λενε αυτη την εποχη στα λαπτοπ; Προτεινετε να παμε σε κατι τετοιο για πιο φθηνα; Μνημη σιγουρα βοηθάει, 3 ή ακομα καλυτερα 4 GB εναι σουπερ.. Η κάρτα γραφικών κανει καποια διαφορα για το Photoshop;;; Και μου πειτε οτι κανει, ειδικα για τη χρηση που λεμε θα παιξει ρολο;; Νομιζω οτι η κάρτα γραφικών ειναι αυτο που μπορουμε να θυσιασουμε.. Αν τωρα δεν υπαρχουν λυσεις σε αυτα τα χρηματα, στην αναγκη θα μπορουσαμε να ξεπερασουμε λιγο το οριο, αλλα εχω την εντυπωση οτι για τη συγκεκριμενη χρηση μπορει να μας καλυψει το budget...
MasterX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μπορεί κάποιος να μου με τους επεξεργαστες τι γίνεται.. "οι AMD τι λενε αυτη την εποχη στα λαπτοπ; Προτεινετε να παμε σε κατι τετοιο για πιο φθηνα η να παμε οπωσδηποτε σε i3;"
kosegdit Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αυτά από μένα: HP ProBook 4530S Lenovo Essential B570 Το 1ο το έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πιστεύω για τα χρήματα τους και για την χρήση που προορίζεται από τον φίλο σου, είναι η καλύτερη επιλογή.
Jason 93 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αυτά από μένα: HP ProBook 4530S Lenovo Essential B570 Το 1ο το έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πιστεύω για τα χρήματα τους και για την χρήση που προορίζεται από τον φίλο σου, είναι η καλύτερη επιλογή. Η καλυτερη επιλογη ειναι το lenovo που εχει και καλη καρτα γραφικων.
ppnntt13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 καλή πρόταση είναι και το Asus X54HY και σχετικά με τις προτάσεις παραπάνω και εγώ θα πρότεινα το lenovo
MasterX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 ενδιαφέρον.. ποιο απο τα 2; Lenovo ή Asus ? σαν specs νομιζω ο Lenovo Essential B570 ειναι σουπερ! Ο i3 πιστευω ειναι ανωτερος απο Pentium B950 ... σωστα; δισκος 7200 Rpm ! GEFORCE 410M 6 Cell Li-ion HDMI, Bluetooth, 4 USB .. μονο η Εγγύηση ειναι 1 χρονος... κανονικα ολα τα ηλεκτρονικα δεν καλυπτονται απο 2 χρονια εγγυηση; απο σερβις τι λεει η Lenovo;
Jason 93 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 ενδιαφέρον.. ποιο απο τα 2; Lenovo ή Asus ? σαν specs νομιζω ο Lenovo Essential B570 ειναι σουπερ! Ο i3 πιστευω ειναι ανωτερος απο Pentium B950 ... σωστα; δισκος 7200 Rpm ! GEFORCE 410M 6 Cell Li-ion HDMI, Bluetooth, 4 USB .. μονο η Εγγύηση ειναι 1 χρονος... κανονικα ολα τα ηλεκτρονικα δεν καλυπτονται απο 2 χρονια εγγυηση; απο σερβις τι λεει η Lenovo; Ο i3 ειναι πολυ ανωτερος απο τον B950. Μιλαμε για μεγαλη διαφορα. Το σερβις της lenovo εχει καλη φημη.
MasterX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 εδω γιατι τον εχει με ανεβασμενα χαρακτηριστικά; Link
ipal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 εδω γιατι τον εχει με ανεβασμενα χαρακτηριστικά; Link αυτο το ακουσα και απο πωλητη σε γνωστη αλυσιδα. οτι "ειναι οι νεοι i3". οι Β ειναι αντιστοιχοι των P, αλλα πιο γρηγοροι και με HD 2000 gpu. ειναι ομως σιγουρα πιο κατω απο τον SB i3. με καποιους απ τους παλιους i3 ισως σε καποιες εφαρμογες H' bench να ερχονται στα ισια.
MasterX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Εχετε δει κατι αλλο σχετικό; Τωρα το LENOVO ESSENTIAL B570 το εχει 479,00 € και 499,00 € στο κατάστημα δηλαδη αν το παραγγειλω τηλεφωνικα και μου το φερουν στο μαγαζι εδω θα το πληρωσω 479 ; οι επομενες 2 καλες επιλογες που ειδαι ειναι: HP Pavilion G6-1221sv/ev 556,00 € http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-G6-1221sv-ev-A1Z07EA-B1A-A2U27EA-B1A.htm Toshiba Satellite L750-16K 599,00 € http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L750-16K-PSK6RE-01DEFA9L-E7.htm Τι λετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα