function Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα παίδες, Μια ερώτηση... Δίχως να έχω αλλάξει τίποτα και ποτέ στον stock browser του κινητού, εδώ και μερικές μέρες, τρώει κείμενο από τα δεξιά στο site m.gazzeta.gr... Γιατί?? Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αν πας στις ρυθμίσεις του browser, έχει 3 επιλογές που παίζουν ρολο. Ζουμ, κωδικοποίησή κείμενου, αυτόματη προσαρμογή. Πειραζοντας τα θα διορθωθεί. Τώρα γιατί έγινε ξαφνικά χωρίς να πειράξεις τίποτα, δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
function Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου. Σήμερα δείχνει να παίζει κανονικά...ίσως κάνουν κάποιο maintenance από εκεί...τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ισως να εδινες και μια ευκαιρια στον Opera , ειναι πολυ καλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Εγώ παντως σαν standard εχω το dolphin hd, και τελευταία χρησιμοποιω ολο και περισσότερο το firefox 8.0 Ειδικά αν θες να κατεβασεις απο sharing site, ο firefox είναι ποιο συμβατός απο ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Και ο Maxthon είναι πολύ καλός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα