Tzimmys Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα σε όλους... Πήραμε αυτό το dvd player και οι υπότιτλοι εμφανίζονται πολύ μικροί. Υπάρχει κανα firmware για την συσκευή μου που να διορθώνει το πρόβλημα? Ευχαριστώ...
Tzimmys Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά, γίνεται ή όχι? Ξέρει κάποιος? Αν και κάτι μου λέει ότι είναι δύσκολο, αλλά καλά θα ήταν...
nasmania Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά, Δυστυχώς δεν το έχω για να σε βοηθήσω στην απορία σου,αλλά σκέφτομαι να το αγοράσω και εγώ. Μιας και εσύ το έχεις,στο πίσω μέρος του, έχει εξόδους για ηχεία 5.1 (6 βυσματάκια στρογγυλά τύπου RCA, που να λένε Front L/R,Rear L/R,Center,Subwoofer) ??? Δυστυχώς δεν βρήκα στο internet πουθενά photo με τις εξόδους της πίσω μεριάς, Σε ευχαριστώ
Tzimmys Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Καλή χρονιά φίλε μου. Θα σου απαντήσω την Δευτέρα που θα γυρίσει το κορίτσι μου....
nasmania Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Να 'σαι καλά Tzimmys,επίσης! Μήπως με το καλό γύρισε η κοπέλα σου και το είδες ??
Tzimmys Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Ωππππ, σε είχα ξεχάσει... Έχει φίλε μου. Έχει 6 εξόδους rca για 5.1 (Front L/R, Rear L/R, Center, Sub woofer)....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα