Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί δεν ξέρω και πολλά πράγματα.

Πριν 4 χρόνια (περίπου) πήρα ένα pc multirama με

Intel Core 2 Quad Q6600

GIGABYTE GA-946GMX μητρική

2G μνήμη 667Mhz

8600gt κάρτα γραφικών

2χ500 giga σκληρούς.

Τροφοδοτικό 400W

Τελικά κάηκε η κάρτα γραφικών.(Δεν μου δείχνει τίποτε στην οθόνη.Δοκίμασα την ενσωματωμένη και δουλεύει κανονικά αλλά στα 800χ600.

Ποιά κάρτα να κοιτάξω με κόστος +-100 ευρώ που να την σηκώνει το σύστημα μου.

Δεν ασχολούμαι με παιχνίδια (Ο πιτσιρικάς μόνο line age).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

αυτο το τροφοδοτικο δε πρεπει να λεει και πολλα αλλα δεν ειναι απαραιτητο οτι φταιει αυτο.

αν δοκιμαζες την καμμενη σε Pc Που λειτουργει θα ηταν το καλυτερο για να δουμε οντως τι γινεται.

για την ενσωματωμενη εβαλες το driver της?(δες στη σελιδα του κατασκευαστη του Mobo σου)

μετα μαλλον θα μπορεις να αλλαξεις αναλυση.

αν θες και παιχνιδια να δουμε για νεα καρτα...

Δημοσ.

Μόλις έβγαλα την κανονική κάρτα από την μητρική λειτούργησε κανονικά η ενσωματωμένη.Το θέμα είναι μήπως χρειαστώ και τροφοδοτικό μαζί.Αρα ανεβαίνω σε ευρόπουλα και οι καιροί είναι δύσκολοι.

Δημοσ.

Το καλυτερο που εχει να κανεις ειναι ειτε να πας να δοκιμασεις την καρτα αυτην σε καποιον φιλο σου η να δανειστεις ενα αλλο ποιοτικοτερο τροφοδοτικο απο καποιον φιλο σου και να το βαλεις επανω στο συστημα σου για να δεις τι θα γινει.

Δεν ειναι καθολου καλο το τροφοδοτικο σου.

Το πιθανοτερο ειναι να δουλευε οκ τοσο καιρο και απλα τωρα να καηκε.

Δημοσ.

Όχι και.. όχι. Το τροφοδοτικό σου είναι και ανεπαρκές από αποψη watt και ύποπτο απο αποψη ποιότητας. Το τροφοδοτικό σαν εξάρτημα είναι από τα λίγα πραγματα που αξίζει πραγματικά να επενδύσεις πάνω του. Σε κρατάει απο αναβαθμιση σε αναβάθμιση και σκέψου ότι π.χ. αν τώρα το τροφοδοτικό καεί υπάρχει πιθανότητα φεύγοντας να πάρει μαζί του και όλο το σύστημα.

Τώρα περί κάρτας αφού δεν ασχολείσαι θα σου πρότεινα να ψάξεις για κάποια μεταχειρισμένη 4870, ισοδύναμη είναι με την 6770 που έστειλες και οι μέγιστες τιμές κυμαίνονται στα ~60 ευρώ. Έτσι κι αλλιώς λες οτι δεν ασχολείσαι με παιχνίδια. Βέβαια, θα χρειαστείς νέο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Δν θα το συνηστουσα

Σε αυτα τα λεφτα κοιτα κατι σε αυτα 1 , 2

Ανεβαίνουμε σε λεφτά όμως. Είπα στην αρχή για κάρτα και από ότι φαίνεται θα πάω και για τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Ανεβαίνουμε σε λεφτά όμως. Είπα στην αρχή για κάρτα και από ότι φαίνεται θα πάω και για τροφοδοτικό.

Tα turbo x απο διαφορα forum εχω δει οτι ειναι πολυ κακης ποιοτητας ενο στο corsair to 500(me 7 ευρω παραπανω περνεις κατι αρκετα καλυτερο )

Δημοσ.

Περιμένω από ένα φίλο να μου φέρει μια κάρτα μεταχειρισμένη δική του και να δοκιμάσω και μάλλον και τροφοδοτικό πάλι μεταχειρισμένο (τσάμπα) και θα δω στην συνέχεια τι θα γίνει.Ατιμο ΔΝΤ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...