pepes1gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Γειά σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Πριν 4 χρόνια (περίπου) πήρα ένα pc multirama με Intel Core 2 Quad Q6600 GIGABYTE GA-946GMX μητρική 2G μνήμη 667Mhz 8600gt κάρτα γραφικών 2χ500 giga σκληρούς. Τροφοδοτικό 400W Τελικά κάηκε η κάρτα γραφικών.(Δεν μου δείχνει τίποτε στην οθόνη.Δοκίμασα την ενσωματωμένη και δουλεύει κανονικά αλλά στα 800χ600. Ποιά κάρτα να κοιτάξω με κόστος +-100 ευρώ που να την σηκώνει το σύστημα μου. Δεν ασχολούμαι με παιχνίδια (Ο πιτσιρικάς μόνο line age). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Thanos1972 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Εισαι σιγουρος οτι ειναι η καρτα και δεν ειναι το τροφοδοτικο?ανοιξε το πλαινο του κουτιου και πες μας ποιο ειναι.
pepes1gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Το τροφοδοτικό είναι το Multirama LPK9-4 400W.
johnyblack Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 αυτο το τροφοδοτικο δε πρεπει να λεει και πολλα αλλα δεν ειναι απαραιτητο οτι φταιει αυτο. αν δοκιμαζες την καμμενη σε Pc Που λειτουργει θα ηταν το καλυτερο για να δουμε οντως τι γινεται. για την ενσωματωμενη εβαλες το driver της?(δες στη σελιδα του κατασκευαστη του Mobo σου) μετα μαλλον θα μπορεις να αλλαξεις αναλυση. αν θες και παιχνιδια να δουμε για νεα καρτα...
pepes1gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μόλις έβγαλα την κανονική κάρτα από την μητρική λειτούργησε κανονικά η ενσωματωμένη.Το θέμα είναι μήπως χρειαστώ και τροφοδοτικό μαζί.Αρα ανεβαίνω σε ευρόπουλα και οι καιροί είναι δύσκολοι.
Thanos1972 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Το καλυτερο που εχει να κανεις ειναι ειτε να πας να δοκιμασεις την καρτα αυτην σε καποιον φιλο σου η να δανειστεις ενα αλλο ποιοτικοτερο τροφοδοτικο απο καποιον φιλο σου και να το βαλεις επανω στο συστημα σου για να δεις τι θα γινει. Δεν ειναι καθολου καλο το τροφοδοτικο σου. Το πιθανοτερο ειναι να δουλευε οκ τοσο καιρο και απλα τωρα να καηκε.
pepes1gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Ψάχνοντας είδα αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514462 Λέει τίποτε??? Θα την σηκώνει το τροφοδοτικό μου?
Obsidian Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Όχι και.. όχι. Το τροφοδοτικό σου είναι και ανεπαρκές από αποψη watt και ύποπτο απο αποψη ποιότητας. Το τροφοδοτικό σαν εξάρτημα είναι από τα λίγα πραγματα που αξίζει πραγματικά να επενδύσεις πάνω του. Σε κρατάει απο αναβαθμιση σε αναβάθμιση και σκέψου ότι π.χ. αν τώρα το τροφοδοτικό καεί υπάρχει πιθανότητα φεύγοντας να πάρει μαζί του και όλο το σύστημα. Τώρα περί κάρτας αφού δεν ασχολείσαι θα σου πρότεινα να ψάξεις για κάποια μεταχειρισμένη 4870, ισοδύναμη είναι με την 6770 που έστειλες και οι μέγιστες τιμές κυμαίνονται στα ~60 ευρώ. Έτσι κι αλλιώς λες οτι δεν ασχολείσαι με παιχνίδια. Βέβαια, θα χρειαστείς νέο τροφοδοτικό.
pepes1gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αν βάλω και αυτό??? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Turbo-X-550W-Value-Series-DR-8550BTX.htm Κοιτάω και το κόστος φυσικά.
profi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ΟΧΙ turbo x...επώνυμο μόνο τροφοδοτικό!! αυτό ναι,αλλά χωρίς μεγάλες απαιτήσεις για κάρτα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Builder-Series-CX430-V2-430W-PSU-80-CMPSU-430CXV2EU.htm επίσης σιγουρέψου πρώτα τι φταίει μην αγοράζεις πράγματα χωρίς λόγο!
evoluti0n Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αν βάλω και αυτό??? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Turbo-X-550W-Value-Series-DR-8550BTX.htm Κοιτάω και το κόστος φυσικά. Δν θα το συνηστουσα Σε αυτα τα λεφτα κοιτα κατι σε αυτα 1 , 2
pepes1gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δν θα το συνηστουσα Σε αυτα τα λεφτα κοιτα κατι σε αυτα 1 , 2 Ανεβαίνουμε σε λεφτά όμως. Είπα στην αρχή για κάρτα και από ότι φαίνεται θα πάω και για τροφοδοτικό.
johnyblack Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 παρε το cx500 και χτυπα μια μτχ gpu απο τις αγγελιες... (π.χ 4850)
evoluti0n Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Ανεβαίνουμε σε λεφτά όμως. Είπα στην αρχή για κάρτα και από ότι φαίνεται θα πάω και για τροφοδοτικό. Tα turbo x απο διαφορα forum εχω δει οτι ειναι πολυ κακης ποιοτητας ενο στο corsair to 500(me 7 ευρω παραπανω περνεις κατι αρκετα καλυτερο )
pepes1gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Περιμένω από ένα φίλο να μου φέρει μια κάρτα μεταχειρισμένη δική του και να δοκιμάσω και μάλλον και τροφοδοτικό πάλι μεταχειρισμένο (τσάμπα) και θα δω στην συνέχεια τι θα γίνει.Ατιμο ΔΝΤ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα