Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 απο ελληνικα e-shop?εχω βρει αυτο και λέω να παραγγείλω τα εξης http://www.hobbi.gr/product_info.php?products_id=3256 αρβυλα http://www.hobbi.gr/product_info.php?products_id=2055{3}240 σκούφος fleece δεν διαθετω πολλά χρήματα οποτε περιοριζω λιγο τις επιλογες μου!και απο οτι καταλαβαίνω εισαι γνώστης του θέματος..οποτε μπορείς να μου πεις πως σου φένονται? Μπα, μην φανταστείς ότι είμαι κανάς σοβαρός γνώστης, ενθουσιώδης ερασιτέχνης είμαι. Απλώς έχω φιλαράκια που ασχολούνται με το σπορ, ρωτώ, μαθαίνω. Κανείς δεν γεννήθηκε "γνώστης". Επί του εξοπλισμού σου: Το σακίδιο φαίνεται μια χαρά αν και δεν ξέρω τι θήκες και χώρους έχει. Από άρβυλα θα προτιμούσα κάτι σε αδιάβροχο με GoreTex - για παράδειγμα αυτό (ανεβαίνει βέβαια η τιμή... ). Γενικά θα συμβούλευα, ειδικά για υπόδηση, να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις, μπορείς άνετα να την "πατήσεις". Γάντια καλύτερα πάρε αυτά, έχουν τουλάχιστον Thinsulate (1 ευρώ παραπάνω). Απέφυγε τα καθαρά μάλλινα, το μαλλί δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την υγρασία. Ο σκούφος μια χαρά είναι, thinsulate, απλός, κυριλέ. Τέλος για το fleece στα περίπου ίδια λεφτά (2 ευρώ παραπάνω) θα προτιμούσα αυτό, προστατεύει τον λαιμό σου, σε καταστάσεις με αέρα θα φανεί πιο χρήσιμο. Λαμβάνοντας υπ' όψιν το χρηματικό όριο στο οποίο κινείσαι, το μόνο που θα σου πρότεινα να ξεφύγεις λίγο είναι τα παπούτσια - αν και, επαναλαμβάνω, είμαι εμφατικά υπέρ της δοκιμής πριν την αγορά. Το εν λόγω κατάστημα δεν το γνωρίζω καθόσον δεν ψωνίζω τέτοια είδη από Ελλάδα.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Aν θελεις οπωσδηποτε από Ελλάδα ριξε και μια ματια στο petridi.gr Πέρα από τα παπουτσια δώσε ιδιαιτερη προσοχή και στο σακίδιο γιατι θα το κουβαλάς όλη μερα και θέλεις να έχει καλή εφαρμογή στην πλάτη σου αλλά και καλή στηριξη με αρκετά δεσίματα μπροστά ώστε να μην πηγαινει περα-δωθε όταν περπατας.
arsenal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 οντως αρβυλες τελικα δεν παιρνω απο εκει.θαν πάρω απο τα χανιά για να τις δοκιμάσω καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα