Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να παραγείλω ένα e-reader από overstock.com (αμερικάνικο site) και στην ολοκλήρωση της παραγελείας έχει την παρακάτω επιλογή

αν επιλέξω Customs and Duties Prepaid μου εγγυώνται ότι δε θα πληρώσω extra για τελωνείο ;

mlmsrk.gif

Δημοσ.

ναι, εγώ τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω. είναι κάτι σαν την ασφάλεια του αυτοκινήτου. σου λέει πλήρωσε ενα ποσό έτσι ώστε αν έρθει η κακή στιγμή δεν θα πληρώσεις τίποτα. δεν θα στο πρότεινα πάντως, γιατί ακόμα και να έρθει η κακή στιγμή και να σε χρεώσουν στο τελωνείο, η χρέωση δεν θα είναι μεγαλύτερη από 10 ευρώ. εγώ να φανταστείς αγόρασα τα παπούτσια Nike AirMax+ 2011 από US 102.5 ευρώ και πλήρωσα επιπλέον 3 ευρώ στο τελωνείο...

Δημοσ.

εγώ θα σου έλεγα να το πληρώσεις το ποσό αυτό (38.10) αν πραγματικά ισχύει αυτό που λέει

το τελωνείο είναι πολύ ακριβότερο αν περάσει το δέμα σου (περίπου 40% της αξίας μαζί με τα έξοδα αποστολής + καμιά 70αριά ευρώ ο εκτελωνιστής)

τα 3 ευρώ που γράφει πιο πάνω ο φίλος αφορούν δέματα τα οποία ανοίχτηκαν στο τελωνείο αλλά τελικά ΔΕΝ τους επιβλήθηκε δασμός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...