Προς το περιεχόμενο

Αγορα smartphone 120-200 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Ειμαι μεχρι στιγμης κατοχος ενος Samsung omnia i 900 το οποιο αν και ακομα χρησιμοποιω, σκεφτομαι να αλλαξω μιας και εχω επιδοτηση 120 ευρω.

Εχω ακουσει τα καλυτερα για το Huawei Ideos X5 Pro αλλα με ξενιζει λιγο το μεγεθος του και ισως τα 80 ευρω extra που θα πρεπει να δωσω.

Τι θα προτεινατε για καποιο μικροτερο με καλο WIFI? Το Xperia mini λεει τιποτα?

Δημοσ.

Γεια σας,

Ειμαι μεχρι στιγμης κατοχος ενος Samsung omnia i 900 το οποιο αν και ακομα χρησιμοποιω, σκεφτομαι να αλλαξω μιας και εχω επιδοτηση 120 ευρω.

Εχω ακουσει τα καλυτερα για το Huawei Ideos X5 Pro αλλα με ξενιζει λιγο το μεγεθος του και ισως τα 80 ευρω extra που θα πρεπει να δωσω.

Το xperia Mini είναι 100 ευρώ πάνω από το budget σου. Το Huawei πιο φθηνό θα σου βγει. ΤΟ Xperia mini ναι ξέρεις πως έχει σχετικά μικρή διάρκεια μπαταρίας. Και αν δεν σε πειράζει οι 3 ιντσες οθόνη που έχει είναι μια χαρα. :rolleyes:

Δημοσ.

Επειδή ψάχνομαι κ εγώ καιρό σε αυτά τα λεφτά(+ - 200€) να μην ανοίγω καινούργιο θεμα

Έχω δεί το pro κ της sony ericsson (x8 x10) αλλά ήθελα κάτι σε samsung σε αυτά τα λεφτά κ λέω για το ace αλλά έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια για την οθόνη γιατί δείχνει washed...εκτός της οθόνης το κινητό αξίζει γενικά για τα λεφτά?

Δημοσ.

Γεια σας,

σε ποια εταιρια εχεις επιδοτηση?

Δημοσ.

το ideos x5 pro ειναι η καλυτερη επιλογη αλλα δεν εχει υποστηριξη σε custom rom αφου οι rom για το απλο ideos x5 ειναι ασυμβατες.απο οτι διαβασα δεν θα ασχοληθουν με την συσκευη οποτε θα εχει μηδαμινη υποστηριξη απο το xda

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Επιδοτηση εχω απο την WIND.

Πιστευω πως με τετοια τιμη και τετοια χαρακτηριστικα ολο και καποιος θα ασχολιθει να "μαγειρεψει".

Παντως σε κατι ποιο φθηνο, ποιο θα προτεινατε? Απλα να ειναι τιμιο τηλεφωνακι, λιγο πιο μικρο και με καλο χρονο μπαταριας?

Δημοσ.

το ideos x5 pro ειναι η καλυτερη επιλογη αλλα δεν εχει υποστηριξη σε custom rom αφου οι rom για το απλο ideos x5 ειναι ασυμβατες.απο οτι διαβασα δεν θα ασχοληθουν με την συσκευη οποτε θα εχει μηδαμινη υποστηριξη απο το xda

τι να αχοληθουν;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανενα λογος πλεον

το κινητο μου ειναι με 2.3.5 απο Huawei επισημα.

και δεν θα ασχοληθουν γιατι ολοι θα δωσουν βαρος στην επερχομενη ICS.

Παντως σε κατι ποιο φθηνο, ποιο θα προτεινατε? Απλα να ειναι τιμιο τηλεφωνακι, λιγο πιο μικρο και με καλο χρονο μπαταριας?

U8800 PRO

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Επιδοτηση εχω απο την WIND.

Πιστευω πως με τετοια τιμη και τετοια χαρακτηριστικα ολο και καποιος θα ασχολιθει να "μαγειρεψει".

αφου εχεις wind παρε το ideos x5 pro.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...