Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό το εν λόγω κινητό μας έκανε κάτι κουλά για πολλοστή φορά οπότε το πήγε η μάνα μου στον Κωτσο (πρωην Electroworld, απ'όπου αγοράστηκε η συσκευή και είναι εντός εγγύησης) και μας παρέπεμψαν στο Γερμανό (δυστυχώς η μάνα μου το αποδέχθηκε, κάτι που εγώ δε θα έκανα για κανένα λόγο). Πήγε λοιπόν σε ένα καταστημα τους, έκανε μια αναβάθμιση ο υπάλληλος εκεί, έλεγξε τη μπαταρία και της είπε οτι είναι dead η συγκεκριμένη και πως πρέπει να αγοράσουμε άλλη η οποία κοστίζει 45Ε. Το κινητό μετά την αναβάθμιση δούλευε ΟΚ για 1-2 μέρες.

Εγώ αγόρασα μία απο e-bay για δοκιμή αλλα δεν άλλαξε κάτι...

Έκανα update "επιτυχημένα" και το κινητό δουλεύει πάλι κομπλέ με τη μαμίσια μπαταρία αλλα με την άλλη τίποτα.

Επειδή δεν είναι να γίνεται συνέχεια αυτή η δουλειά...

Τι πιστεύετε πως θα ήταν προτιμότερο να κάνω;

Αποζημίωση απο τον πωλητή στο e-bay για τη μπαταρία και αγορά αυθεντικής (απο e-bay εννοείται, αλλά ποια) για επιβεβαίωση (ή μη) ύπαρξης προβλήματος;

Ή κατευθείαν όπως είναι με τη μαμίσια μπαταρία το πάω στα κεντρικά της Electroworld και ζητώ service;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω και εγω το κινητο αυτο και τις τελευταιες μερες εχει χειροτερεψει πολυ. τι προβληματα ακριβως σου κανει εσενα?

και με ποια μπαταρια τελικα σου δουλεψε στο τελος? με αυτην απο το ebay ή την original?

Δημοσ.

συνέχεια παρατηρώ το ίδιο φαινόμενο, και επειδη δεν μου αρεσει να ταλαιπωρούμαστε κάνω την επέμβασή μου.

Εφοσον λες οτι έχεις ακόμα εγγύηση, καλό είναι να ενημερώσεις την ιδια την SE εφοσον ειναι ο κατασκευαστης και σου παρεχει την εργοστασιακη εγγύηση. Κανενας αλλος. ουτε ο Κοτσοβολος, ουτε ο Γερμανος. Άρα θα σε συμβουλεψουν να πας σε αυτους το κινητο κλπ.

Από εκεί και πέρα όντως η μπαταρίες έχουν μόνο 6 μηνες εγγύηση σε όλες τις συσκευες (κινητα, λαπτοπ, κλπ) και σε όλους τους κατασκευαστες.

Για μένα λοιπόν το πιο σωστό είναι να μην αφήνεσαι στην τύχη του καθενώς μέσα σε ενα μαγαζί που δεν ξέρουμε και τι ξέρουν, αλλα να ενημερωθείς από την ίδια την εταιρεία. Ενα τηλεφώνημα θα σου κοστίσει.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συγγνώμη αν δεν πρέπει να ποστάρω εδώ, μα έχω εδώ και 2 μέρες και εγώ ένα πρόβλημα το κινητό μου W595. Ενώ φορτίζει κανονικά και έχει τις αντίστοιχες ενδείξεις στην οθόνη, όταν το βγάλω από τον φορτιστή και πατώ το κουμπί on - off δεν αντιδρά... Δεν ανοίγει, εδώ και 2 μέρες...... Any ideas? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...