predator Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 για κανε μια δοκιμη και αφησε μονο μια μνημη πανω στη μητρικη, ενα dimm. δεν εχεις να χασεις κατι. εγω παντως ειμαι σε διλλημα, χθες την παρελαβα την καρτα και εντος 20 ημερων μπορω να την επιστρεψω. ακομα και με αυτη τη πατεντα την εχω παρει απο φοβο και στη τελικη γιατι να εχω μονο ενα dimm στο pc μου? να σου πω και τα 3 Pc στα οποια την δοκιμασες ειχαν windows 7 64bit?
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 ...αν όλοι έχετε sapphire κάρτες λοιπόν γιατί ακόμα δεν κατάλαβα αν ισχύει αυτό, μπείτε και κατεβάστε όχι τους τελευταίους αλλά τους προηγούμενους drivers από την ιστοσελίδα της.
Chris92 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 θυμαμαι το ειχα δοκιμασει και αυτο και εξακολουθουσε και το παρουσιαζε.εχω δοκιμασει τα παντα,εχω παιξει με τις μνημες,εχω βαλει οτι drivers κυκλοφορουν σε φρεσκοφορμαρισμενα συστηματα,εχω χιλιοελενξει θερμοκρασιες,μεχρι και ρευματα τις εχω ανεβασει αυξανοντας λιγο τις συχνοτητες και αυτη το χαβα της,κολλαει σε τυχαιες στιγμες.
predator Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) λοιπον εκανα clear το cmos και αλλαξα τις μνημες στο αλλο dual channel και μεχρι στιγμης ειμαι χωρις το error. θα το αφησω ολη νυχτα το συστηματακι να δουμε πως παει. λετε να ηταν τοσο απλο τελικα?? edit: ολα καλα μεχρι στιγμης ολη νυχτα σταθερο το μηχανημα. tests με full 3d bluray, modern warfare 3 σε highest ρυθμισεις κλπ ολα χωρις προβλημα. edit2: Πρωτο κρουσμα του error παλι μετα απο 3 μερες. μαλλον δεν ηταν τοσο ευκολο το θεμα... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2012 από predator
antinazi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Εχω αυτο το προβλημα εδω και καιρο εχω δοκιμασει τα παντα εχω κανει φορματ εχω ξαναπερασει τα 10ρια και τπτ δεν ξερω τι αλλο να κανω σκεφτομαι να αλλαξω και τον δισκο εχω lenovo laptop g510 i7 4700 mq 8 ram και τον δισκο πανω τον 1 τερα με 8gb nand flash...καρτα γραφικων hd4600 και ati hd/8600/8700 Εχω κανει και ολα αυτα....και αυτα...
Ghost007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, τον τελευταιο σχεδον μηνα, το pc μου παρουσιαζει τα εξης "συμπτωματα": 1.η οθονη μαυριζει για λιγα δευτερολεπτα και επανερχεται μαζι με το μυνημα "display driver stopped responding and has recovered". Καποια στιγμη εβαλα το ανεμιστηρακι της gpu στο τερμα και απο τοτε το φιανομενο αυτο εχει αραιωσει αισθητα. Οταν βεβαια εμφανιζεται αυτο που σας περιεγραψα η θερμοκρασια της καρτας γραφικων δεν ειναι απο μονη της ικανη να προκαλεσει προβλημα (40C) 2.η οθονη παγωνει και μαζι της και ολες οι λειτουργιες του pc. Αν καποιος μπορουσε να με βοηθησει θα του ημουν ευγνωμον. Ευχαριστω εκ των προτερων! αρχαιο το μυνημα καποιος το ξεθαψε... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2016 από Ghost007
jimzak Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Το 2006 είχα πάρει την 8800gtx,μου έβγαζε συνέχεια αυτό το πρόβλημα, είχα κάνει ότι μπορείτε να φανταστείτε αλλά δεν βρήκα λύση. Τελικά την επέστρεψα μέσα στην εγγύηση και πήρα AMD.
christos_0b Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Αυτο το προβλημα εχει τυχει αρκετες φορες και σε εμενα και σε αλλους και εχει διορθωθει με πολλους και διαφορους τροπους αναλογως της περιπτωσης , driver updates ,bios update , rework , reball , συνηθως στην περιπτωση των laptop δυστυχως μαλλον θελει rework/reball η gpu (φανταζομαι χρησιμοποιεις την ati και οχι αυτην του cpu ) δοκιμασε με την hd4600. Γενικα ειναι συμπτωμα που εμφανιζεται για διαφορους λογους , για αυτο και δεν εχεις βρει ακομα λυση. Αν εχεις ακομα εγγυηση καλυτερα να την αξιοποιησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα